• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    Oni me chteji rovnou zavrit. Muzu se z toho zkusti vykecat - ale i kdyby to vyslo, tak to me necha jit ten konkretni straznej, ale za zlocince budu asi porad, co?
    Mlejn by asi sel, ale asi zkusim loadnout nejakej predchozi save, protoze to smrdi nejakym bugem (vazne jsem nikde zadny mrtvoly netahal, nikoho jsem nezabil) tak bude mozna lepsi spis se tomu zkusit vyhnout, aby se to nezacalo nejak nabalovat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a pokud mas penize, tak ty by to taky mohly spravit
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: schovej se do mlejna, tam nikdo nechodi:) nebo si zajdi do Ledecka
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: To asi uplne nepujde - jak jsem ted zjistil, jediny mista o kterych vim je Rataj, Skalice, a Talmberg - a tam vsude me chteji zavrit taky (objevila se u nicha na mape stejna ikona mrizi jako je u Rataje).
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: pripadne by me zajimalo, co presne se stane, kdyz to pujdu odbrucet?
    Co se treba stane s rozjetyma questama? - napr. nasledujici den dopoledne mam spicha s nejakym capkem, co se stane kdyz tam neprijdu pac budu v base?
    A co se presne stane mym statum? Kodex ve hre se o tom trochu zminuje, ale dost vagne.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: uklid se na par dni z mesta:) oni na to zapomenou - overeno jen na kradezich, ale mohlo by fungovat obecne
    BAT
    BAT --- ---
    Straze v Rattay se me snazi zavrit do bane, ze prej jsem nekde nosil mrtvolu.
    Co to je za blbost? nikoho jsem nezabil a urcite bych si pamatoval ze jsem nekde nosil nejakou mrtvolu.
    Da se to nejak spravit bez toho ze bych sel brucet?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak jsem upgradnul z win7 na win10 a v ten moment jsem ještě nainstaloval novej patch, takže nemůžu srovnat před/po patchy, ale teďka ta hra na High detaily (fps se zasekl na 30 a nehejbe se, ale mam dojem že je to víc) s 980ti Nvidii jede úplně super.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GANDHI: To snad rozehraju od znova :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VLAKODLAK: ratajskej ma solidni vyber palcatu.

a ad nasledky - nejsem si jistej, prislo mi, ze podrezavani nahodnejch npc mi na rozdil od prepadavani regulernich obyvatel nesnizovalo reputaci v regionu:)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GANDHI: aha, tak ne, celkove ma st. george nejlepsi stats
    Longswords | Kingdom Come deliverance Wiki
    https://kingdomcomedeliverance.wiki.fextralife.com/Longswords
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GANDHI: Kterej vendor má otvírák na konzervy? :) a má to nějaké následky?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GANDHI: jo je, o 3 body slash damage. Ale zase se nevali v nezamceny nebo easy-lock bedne
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: a Caponovi uz ho nejde sebrat?

btw. neni ten Heroduv mec, co ma na sklade mecir v Ratajich jeste lepsi?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GANDHI: St. George je jenom jeden :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VLAKODLAK: rizni prvniho potulnyho knechta a mar temer totez:p
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    STRANGERD: Tak tohle zabolí :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a jste si jisty, ze ten chlapek mel do ledecka vubec dorazit? jestli je teda rec o tom sarlatanovi - me se questy pro nej tim jeho utekem proste uzavreli a zadnej potkej XY v Ledecku nenaskocil. Je to koneckoncu podvodnik, tak s nama treba jen vyjebal - koneckoncu se schylovalo k tomu, aby pro zmenu udelal neco on pro nas:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NARKOTIX: tak to je ovšem na znovurozehrání hry, pokud by někdo toužil po tom ty questy dodělat. Naprd. Neexistuje asi způsob jak konkrétní quest resetnout, co?
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    NARKOTIX: tak můj test nového patche dopadl následovně:
    questy "z kamene" a "šibeniční bratři" FUNGUJÍ! hurááá...(musí se úkol začít od začátku)
    quest pro lovce v Talmbergu jde taky už vzít!! (s tím že se musí člověk vrátit před rozhovor s hospodským o práci pro lovce)
    to znamená, že na stávající save se opravy questů bohužel nevztahují...

NARKOTIX: pitomec do Ledečka nedorazí stále nedorazí... ani po opakování jeho questove lajny od začátku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam