• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MAIMONIDES: jj, na severu a severozapade naskakujou obrneny drsnaci:)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    GANDHI: Kolem Sázavy a Úžic jsou výrazně drsnější a je jich hodně, ikdyž človk vybije ty aktivitní tábory. Jak se jede k Ratajům, tak člověka přepadávaj spíš sedláci a tak. Ani nemá cenu jim zastavovat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: v noci by se to iirc melo stavat min - alespon nekde jsem narazil na tvrzeni, ze banditi jsou mene aktivni v noci, ale nevim jestli to jen nevztahovat na to, ze v kempech proste v noci chrapou.

Nicmene prijde mi, ze kdyz pravidelne vytloukas kempy, je jich proste min i pri fast travelu
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    btw stava se vam, ze vas nekdo prepadne pri fast travelu? Mne se to pravidelne prihodilo cca do 1/3 mainquestu a pak uz vubec, fast travel uz neni vlastne nikdy nicim prerusenej ani pri x hodinovym presunu v noci
    BAT
    BAT --- ---
    CIBL: Omg, ja myslel, ze to ma byt permanentni :-)
    To uplne meni situaci, zkusim vezeni a uvidim co za questy eventuelne failne jak pise GANDHI.
    Obema vam moc dekuju, myslim ze jste me zachranili od 6 hodin vopruzu.
    CIBL
    CIBL --- ---
    na staty to ma vliv jen jako docasna podvizivenost - cca herni den.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: to je jedna z veci, ktera me trochu sere, ze clovek z niceho nepozma, jestli je danej quest limitovanej casem nebo ne - a to ani v okamziku, kdy ho rozjede. Je par questu, co maj casovej limit. jeden mi failnul protoze jsem se prilis vzdalil z operacni oblasti. Nektery nabizej moznost quest opakovat, resp. dohodnout se s npc, ze teda prijdes o den pozdejc, jiny ne. nektery casti questu failnou kdyz je nevykonas okamzite, jiny muzes odkladat na tejdny - je v tom proste neprehlednej binec
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: To bych zkousnul, za predpokladu ze u toho clovek nemusi sedet - kolo at se toci a ja si zatim pujdu udelat hermankovej caj nebo co.
    Co spis neprekousnu je, ze bych asi teda mohl prijit o nejaky rozehrany questy, ktery mi to failne zatimco budu brucet? (na to bych fakt rad znal 100% jasnou odpoved).
    Na druhou stranu, loading znamena znovu odehrat poslednich cca 6 hodin realtime hrani (ne ze by nebyl cerstvejsi save, ale ten predtim nez se mi to prihodilo u toho prvniho zapasu, je takhle starej) a z toho pomysleni jsem hodne znechucenej.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: muze to mit vliv na hracovo psychicky zdravi imho - jednou men takhle chteli zavrit na osm dni. ok, nechal jsem se - ale ten timer tam jede snad tak pomalu jako posledni hodinu pri spani, takze jsem to uz druhej den vzdal a loadoval:)
    BAT
    BAT --- ---
    CIBL: Moment, jak "na dalsi vyvoj postavy to nema vliv"? ja ziju v domneni, ze ti to snizi staty - to neni pravda? pac pokud se teda nepletu, tak na to narazel text tutorialu ve hre (ale konkretnejsi info se mi o tom najit nepodarilo).
    BAT
    BAT --- ---
    CIBL: uz vim jak se mi to stalo: "Do me a favor - punch me" - po knockoutu jsem omylem toho capka na par milisekund zvednul a hned zase odhodil, ani jsem si toho behem hry nevsiml, teprve na zaznamu jsem to objevil potom co jsem si o tom precetl.
    Mozna by slo najit v lua skriptech neco co by me ten crime status vyresetovalo? ale nechce se mi v tech datech vrtat abych si neco nevyspojloval.
    Zatim asi zkusim jit nekam jinam, jestli to casem nevyprsi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CIBL: ad mrtvola na ceste - nejsem si jistej jestli je to vrah. Uz pakrat jsem se s nim dohodl, ze ja tu mervolu nezabil, on taky ne a jeste jsem mu rekl at to v nejblizsim meste nahlasi - a zadny bounty z toho nebylo
    CIBL
    CIBL --- ---
    BAT: Jo a taky muzes byt obvinen, pokud dostanes nahodne setkani mrtvola na ceste a nechas vraha odejit ( uda te v nejblizsim meste)
    CIBL
    CIBL --- ---
    BAT: Ze zlocinu se da vykecat, nebo lze zaplatit pokutu. Pripadne si zlocin muzes odsedet. Pokud mas domluveny sraz s nejakym capkem, tak o qest pravdepodobne prijdes. ( Takhle se da vyhnout i qestu s Bohutou, ale kdo by to delal :-) )
    At uz se ze zlocinu vykecas, vyplatis, ci jej odsedis, na dalsi vyvoj postavy to nema vliv - zlocin se tim smaze a jsi dal cisty jak lilie, krome zaznamu ve statistice o zlocinu.
    Btw. za kradez se povazuje kde co, treba i kdyz ti Ptacek nabidne, aby sis vypujcil veci na lov.
    BAT
    BAT --- ---
    I tak by me ale zajimalo, co presne se stane s questama a jak takova satlava ovlivni moje staty, nebo reputaci?
    Co to treba udela s tim, ze se hlasim do sluzby ke Kobylovi? to vezme i proflaklyho kriminalnika? to mi nepripada moc realny.
    BAT
    BAT --- ---
    Oni me chteji rovnou zavrit. Muzu se z toho zkusti vykecat - ale i kdyby to vyslo, tak to me necha jit ten konkretni straznej, ale za zlocince budu asi porad, co?
    Mlejn by asi sel, ale asi zkusim loadnout nejakej predchozi save, protoze to smrdi nejakym bugem (vazne jsem nikde zadny mrtvoly netahal, nikoho jsem nezabil) tak bude mozna lepsi spis se tomu zkusit vyhnout, aby se to nezacalo nejak nabalovat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a pokud mas penize, tak ty by to taky mohly spravit
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: schovej se do mlejna, tam nikdo nechodi:) nebo si zajdi do Ledecka
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: To asi uplne nepujde - jak jsem ted zjistil, jediny mista o kterych vim je Rataj, Skalice, a Talmberg - a tam vsude me chteji zavrit taky (objevila se u nicha na mape stejna ikona mrizi jako je u Rataje).
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: pripadne by me zajimalo, co presne se stane, kdyz to pujdu odbrucet?
    Co se treba stane s rozjetyma questama? - napr. nasledujici den dopoledne mam spicha s nejakym capkem, co se stane kdyz tam neprijdu pac budu v base?
    A co se presne stane mym statum? Kodex ve hre se o tom trochu zminuje, ale dost vagne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam