• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: me se zatim podelal jen quest slavici,co tu nekdo psal tak ten to neopravilo,ale tak treba budu mit stesti... holt jeste min tyden cekani.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DASTY1: vyborme. takze do ty doby se neustale musim prosekavat tim davem
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: co jsem slysel tak na ps4 az pocatkem dalsiho tydne....
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    STRANGERD: kvůli těm lucistnikum zásadně nosím štít...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    vysel uz patch 1.3 na ps4 nevíte? mam buglej save, jak mam zabit toho vrchního lapku v ruine kostela
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ad obrneni drsnaci, neprijdou vam obcas dost zajimavy ty AIcka nepratel? kuprikladu mlatim nejakej lategame kemp, pulka z nich ma plnej plat, sef i hodne peknej mec - ale zdaleka nejvetsi problem je random lucisnik v krouzkovy zbroji, kterej je nejakym zahadnym zpusobem se svym zaloznim low lvl mecem sermir lvl geralt z rivie a malem me jako posledni prezivsi sam vykucha silenejma 4-5 uderovejma kombama... na jednu stranu je to super, ze jako vyzva a clovek se musi snazit, ale proc zrovna lucisnik? fakt zvlastni:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MAIMONIDES: jj, na severu a severozapade naskakujou obrneny drsnaci:)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    GANDHI: Kolem Sázavy a Úžic jsou výrazně drsnější a je jich hodně, ikdyž človk vybije ty aktivitní tábory. Jak se jede k Ratajům, tak člověka přepadávaj spíš sedláci a tak. Ani nemá cenu jim zastavovat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: v noci by se to iirc melo stavat min - alespon nekde jsem narazil na tvrzeni, ze banditi jsou mene aktivni v noci, ale nevim jestli to jen nevztahovat na to, ze v kempech proste v noci chrapou.

Nicmene prijde mi, ze kdyz pravidelne vytloukas kempy, je jich proste min i pri fast travelu
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    btw stava se vam, ze vas nekdo prepadne pri fast travelu? Mne se to pravidelne prihodilo cca do 1/3 mainquestu a pak uz vubec, fast travel uz neni vlastne nikdy nicim prerusenej ani pri x hodinovym presunu v noci
    BAT
    BAT --- ---
    CIBL: Omg, ja myslel, ze to ma byt permanentni :-)
    To uplne meni situaci, zkusim vezeni a uvidim co za questy eventuelne failne jak pise GANDHI.
    Obema vam moc dekuju, myslim ze jste me zachranili od 6 hodin vopruzu.
    CIBL
    CIBL --- ---
    na staty to ma vliv jen jako docasna podvizivenost - cca herni den.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: to je jedna z veci, ktera me trochu sere, ze clovek z niceho nepozma, jestli je danej quest limitovanej casem nebo ne - a to ani v okamziku, kdy ho rozjede. Je par questu, co maj casovej limit. jeden mi failnul protoze jsem se prilis vzdalil z operacni oblasti. Nektery nabizej moznost quest opakovat, resp. dohodnout se s npc, ze teda prijdes o den pozdejc, jiny ne. nektery casti questu failnou kdyz je nevykonas okamzite, jiny muzes odkladat na tejdny - je v tom proste neprehlednej binec
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: To bych zkousnul, za predpokladu ze u toho clovek nemusi sedet - kolo at se toci a ja si zatim pujdu udelat hermankovej caj nebo co.
    Co spis neprekousnu je, ze bych asi teda mohl prijit o nejaky rozehrany questy, ktery mi to failne zatimco budu brucet? (na to bych fakt rad znal 100% jasnou odpoved).
    Na druhou stranu, loading znamena znovu odehrat poslednich cca 6 hodin realtime hrani (ne ze by nebyl cerstvejsi save, ale ten predtim nez se mi to prihodilo u toho prvniho zapasu, je takhle starej) a z toho pomysleni jsem hodne znechucenej.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: muze to mit vliv na hracovo psychicky zdravi imho - jednou men takhle chteli zavrit na osm dni. ok, nechal jsem se - ale ten timer tam jede snad tak pomalu jako posledni hodinu pri spani, takze jsem to uz druhej den vzdal a loadoval:)
    BAT
    BAT --- ---
    CIBL: Moment, jak "na dalsi vyvoj postavy to nema vliv"? ja ziju v domneni, ze ti to snizi staty - to neni pravda? pac pokud se teda nepletu, tak na to narazel text tutorialu ve hre (ale konkretnejsi info se mi o tom najit nepodarilo).
    BAT
    BAT --- ---
    CIBL: uz vim jak se mi to stalo: "Do me a favor - punch me" - po knockoutu jsem omylem toho capka na par milisekund zvednul a hned zase odhodil, ani jsem si toho behem hry nevsiml, teprve na zaznamu jsem to objevil potom co jsem si o tom precetl.
    Mozna by slo najit v lua skriptech neco co by me ten crime status vyresetovalo? ale nechce se mi v tech datech vrtat abych si neco nevyspojloval.
    Zatim asi zkusim jit nekam jinam, jestli to casem nevyprsi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CIBL: ad mrtvola na ceste - nejsem si jistej jestli je to vrah. Uz pakrat jsem se s nim dohodl, ze ja tu mervolu nezabil, on taky ne a jeste jsem mu rekl at to v nejblizsim meste nahlasi - a zadny bounty z toho nebylo
    CIBL
    CIBL --- ---
    BAT: Jo a taky muzes byt obvinen, pokud dostanes nahodne setkani mrtvola na ceste a nechas vraha odejit ( uda te v nejblizsim meste)
    CIBL
    CIBL --- ---
    BAT: Ze zlocinu se da vykecat, nebo lze zaplatit pokutu. Pripadne si zlocin muzes odsedet. Pokud mas domluveny sraz s nejakym capkem, tak o qest pravdepodobne prijdes. ( Takhle se da vyhnout i qestu s Bohutou, ale kdo by to delal :-) )
    At uz se ze zlocinu vykecas, vyplatis, ci jej odsedis, na dalsi vyvoj postavy to nema vliv - zlocin se tim smaze a jsi dal cisty jak lilie, krome zaznamu ve statistice o zlocinu.
    Btw. za kradez se povazuje kde co, treba i kdyz ti Ptacek nabidne, aby sis vypujcil veci na lov.
    BAT
    BAT --- ---
    I tak by me ale zajimalo, co presne se stane s questama a jak takova satlava ovlivni moje staty, nebo reputaci?
    Co to treba udela s tim, ze se hlasim do sluzby ke Kobylovi? to vezme i proflaklyho kriminalnika? to mi nepripada moc realny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam