• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: ja mam dojem, ze mi ho to jako prvniho nabidlo coby alternativu misto ratajskyho kneze, ale mozna se pletu

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: hmmm, divný. Je teda klidně možný, že si to špatně pamatuju, ale imho jsem ty questy měl tak, že poustevničil a měl jsem ho najít pro tu ves a pak jsem ho potřeboval tuším kvůli nějakému receptu? Už nevim. Ale jsem přesvědčenej, že v tomhle pořadí.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: rekl bych, ze je to prave tak, ze BAT zrovna dela ten druhej quest, kde muzes Simona vyuzit:)

BAT: iirc nestane, taky mi to failnulo, proste v tomhle questu pouzij alternativni reseni a v tom, o kterym pise REDSNAKE ho najdes. ale iirc nic neuci a k nicemu neni
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAT: jop, přijdeš o to jak se ten kněz vrátí do vesnice a pak stojí hodiny, dny, týdny před jednou vypálenou chalupou a blbě čumí. Jsem třeba čekal, že se do tý vesnice začnou vracet lidi, nějak to tam třeba opravěj. Haha, hohó! Ani omylem.

Pak ho myslím ještě potřebuješ pro jeden quest, ale je klidně možný, že to jde vyřešit i bez něj.
    BAT
    BAT --- ---
    Prijdu o neco zajimavyho, nebo dulezityho, nebo treba nejakej bonus nebo neco se naucit, kdyz mi failnul quest "Find father Simon"?
    ...evidentne je to dalsi z tech "time sensitive" questu, kdo ho ma, mel by hledet ho splnit do 2-3 dnu (radsi driv nez pozdejc, nejsem si tema cislama moc jistej).
    CERNY_SVEDOMI
    CERNY_SVEDOMI --- ---
    Nechce nekdo CD klic za 750?
    Nez mi dosel z kickstarteru, koupil jsem si krabicovku.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    STRANGERD: + existuje vzdalenost, kterou kdyz o par kroku udrzujes, tak vyndava/zandava luk a ty do nej sazis jeden sip za druhym :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ABRIEL: je to BUG smaz vsechny savy a zacni od znova :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Btw. jen abych věděl - když se dohraje hlavní příběh tak je úplný konec a nebo se tam dá pokračovat a jet ty vedlejší questy...?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    STRANGERD: Jo, o to jsem se taky snažil aby lučištníci pokud možno pálili do zad svým kámošům, párkrát to vyšlo...tedy ne že by kámoše zabili, ale stačilo že zavrávoval po zásahu šípem a já mu mohl dát nějaké dvě nebo tři rány... :-)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    NEVILL: nevim, jestli v 1.3 nezlepsili AI, ale s lucisnikama mam takovou zkusenost, ze pokud clovek bojuje s jejich kamosema v takovy vzdalenosti od nich, ze netriggerne prehozeni na zbran na blizko, tak vesmes bud nedelaj nic nebo mi aktivne pomahaj tim, ze svy kamose strili do zad:D
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Tak jak jsem psal spanek pro me znamenal konec musel jsem dat save predtim nastesti jen cca. hodka v prdeli jen jsem zapomnel diky tomu na quest kaciri a failnul mi :( tak jsem se docetl ze je casovej tak save jeste predtim cca 5hodin hrani v prdeli a SPOILER- stejne sem tu kravu neukecal aby sla do hajzlu a vona tam zustala ze je hrda na svou viru nebo co fakt dylina. Tak nevim jestli to zkusit znova nebo na to srat prece jenom mi kvuli tomu urcite nepadne trofej za vsechny questy :(
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    ELECTRICKOTA: to je zajimavy - jak na zacatku maji sebrat vsechny veci tak mi sebrali jen neco a zrovna sperhaky mi zustaly :) krome nich i nekolik zbrani takze kdyz jsem porusil rozvrh (ani jsem nevedel jak) tak me prosacovali a rovnou vyhodili z klastera :D
    BAT
    BAT --- ---
    NEVILL: Jj, uplne vsude a porad - vyspal jsem se, pockal jsem do svetla, posbiral klece s ptakama pro quest, vratil se do Rataje a prodal loot, zasel za sevcem nechat si spravit hadry, za zbrojirem, odevzdat pochytany ptaky lovcimu, a porad tam ty mece mam.

Nebyl jsem ale linej, loadnul save pred tema banditama a udelal to znova.
    Je to jak jsem tusil:

Dva bandity jsem omracil a odnesl do lesa kde je teprve pote zabil - jakmile se ke kterekoliv z tech mrtvol priblizim, objevi se zkrizeny mece jako v combatu, kdyz se pesky po svych vzdalim tak ty mece zmizi.
    Kdyz naskocim na kone zatimco ty mece jsou zobrazeny, a odjedu, tak uz ty mece nezmizi.

Tretiho bandity jsem tentokrat zabil bez omraceni - strelil jsem ho sipem do hlavy zatimco spal - a u jeho mrtvoly se ty mece nezobrazuji a vse je jak ma byt.

(btw. posledni patch 1.3.2 gog verze)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AAZAZEL: Jo, hlavně když mají štíty a nebo je z dálky ještě kryje nějaký lučištník...to už je o tom držet se v pohybu a nenechat si někoho za zády, to těžký brnění sice dost pomůže, ale většinou to stejně moc nedopadne...
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    NEVILL: no v soucasne hre proti presile taky moc sanci nemivam, kdyz nabehnou tri naraz tak pokud nemaji v rukach klacky tak to taky nedopadne moc dobre
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AAZAZEL: Ne, protože na souboje proti přesile by to dopadlo zle a málokdy je tu možnost využít/zneužít terénních nerovností a odstřílet to z luku...
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    kua furt me to laka rozjet znovu za tichoslapka, ale nevim...krast se vyplati v noci, jenomze to je zase hovno videt, reputace pry pada i kdyz je vse beze svedku, nevim nevim...pritom vetsinou hravam takove hry stylem neviditelny hrdlorez

hrajete to nekdo primarne jako stealth?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BAT: Jako úplně všude a pořád? To je divný...všimnul jsem si že zkřížené meče se tam vždycky objeví i potom co se přiblížím k mrtvým protivníkům, ale jak odejdu kus dál tak to zmizí...
    BAT
    BAT --- ---
    Pod kompasem mam dva zkrizeny mece - jako kdyz je clovek v combatu, coz ale nejsem.
    Nevim kdy presne se to tam objevilo, ale bylo to nekdy v prubehu nocniho prepadu banditu v jejich kempu.
    Jednoho jsem omracil, odnesl do lesa a tam zabil, pak se vratil udelat totez s dalsim, a kdyz uz jsem mel typka na zadech tak se jeho kamos se probudil a zacal hulakat "alarm! alarm!", tak jsem kopnul do vrtule a utekl i s tim omracenym na zadech.
    Omracenyho jsem opet zabil a protoze uz svitalo, sel jsem se vychrapat do nedalekeho kempu uhliru.
    Kdyz jsem se prospal, bylo jeste svetlo, takze jsem pockal do tmu a sel dokoncit ty bandity, zbyvali jeste 3, ale jednoho po druhem jsem je omracil, a pak vsechny pozabijel.
    A od ty doby tam mam porad ty zkrizeny mece - je to bug, nebo to neco znamena? (a pokud ano, jak se toho zbavim, sere me to).

Jak jsem to psal, tak jsem si vzpomnel ze to mam nahrany, tak jsem koukal na zaznam, a je to presne takhle:
    Po zabiti a vylootovani vsech banditu jsem se rovnou v tom jejich kempu jeste vyspal do rana.
    Vsiml jsem si, ze kdyz jsem se priblizil k nektery mrtvole (nebo mozna stredu kempu? tezko rict), objevili se ty mece a kdyz jsem se vzdalil (napr. jak jsem odesel opodal k jednomu stanu se vyspat), tak zmizely.
    Kdyz jsem se probudil a vylezl ze "stanu", tak mece nebyli, ale jak jsem sel ke koni kterej stal u mrtvol (coz bylo shodou okolnosti uprostred kempu - nevim jestli to s tim melo co do cineni), tak se ty mece zase objevili.
    Naskocil jsem na kone a odjel - a od ty doby tam ty mece jsou.
    Napadlo me, ze by ty mece mozna zmizely kdybych pesky napred zase poodesel, ale jak jsem primo z toho mista odjel na koni, tak se asi nesepnulo to co ty mece melo zmizet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam