• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    kua furt me to laka rozjet znovu za tichoslapka, ale nevim...krast se vyplati v noci, jenomze to je zase hovno videt, reputace pry pada i kdyz je vse beze svedku, nevim nevim...pritom vetsinou hravam takove hry stylem neviditelny hrdlorez

hrajete to nekdo primarne jako stealth?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BAT: Jako úplně všude a pořád? To je divný...všimnul jsem si že zkřížené meče se tam vždycky objeví i potom co se přiblížím k mrtvým protivníkům, ale jak odejdu kus dál tak to zmizí...
    BAT
    BAT --- ---
    Pod kompasem mam dva zkrizeny mece - jako kdyz je clovek v combatu, coz ale nejsem.
    Nevim kdy presne se to tam objevilo, ale bylo to nekdy v prubehu nocniho prepadu banditu v jejich kempu.
    Jednoho jsem omracil, odnesl do lesa a tam zabil, pak se vratil udelat totez s dalsim, a kdyz uz jsem mel typka na zadech tak se jeho kamos se probudil a zacal hulakat "alarm! alarm!", tak jsem kopnul do vrtule a utekl i s tim omracenym na zadech.
    Omracenyho jsem opet zabil a protoze uz svitalo, sel jsem se vychrapat do nedalekeho kempu uhliru.
    Kdyz jsem se prospal, bylo jeste svetlo, takze jsem pockal do tmu a sel dokoncit ty bandity, zbyvali jeste 3, ale jednoho po druhem jsem je omracil, a pak vsechny pozabijel.
    A od ty doby tam mam porad ty zkrizeny mece - je to bug, nebo to neco znamena? (a pokud ano, jak se toho zbavim, sere me to).

Jak jsem to psal, tak jsem si vzpomnel ze to mam nahrany, tak jsem koukal na zaznam, a je to presne takhle:
    Po zabiti a vylootovani vsech banditu jsem se rovnou v tom jejich kempu jeste vyspal do rana.
    Vsiml jsem si, ze kdyz jsem se priblizil k nektery mrtvole (nebo mozna stredu kempu? tezko rict), objevili se ty mece a kdyz jsem se vzdalil (napr. jak jsem odesel opodal k jednomu stanu se vyspat), tak zmizely.
    Kdyz jsem se probudil a vylezl ze "stanu", tak mece nebyli, ale jak jsem sel ke koni kterej stal u mrtvol (coz bylo shodou okolnosti uprostred kempu - nevim jestli to s tim melo co do cineni), tak se ty mece zase objevili.
    Naskocil jsem na kone a odjel - a od ty doby tam ty mece jsou.
    Napadlo me, ze by ty mece mozna zmizely kdybych pesky napred zase poodesel, ale jak jsem primo z toho mista odjel na koni, tak se asi nesepnulo to co ty mece melo zmizet.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    sem se jal vykrádat obchody, ale stráže mají tule lehké spaní na posteli. Nejjednodušší je, je píchnout... Jinak ještě jeden dotaz, jaká je míra zapomínání kradených věcí ? Už od začátku vozím nějakou poměrně drahou zdobnou vestu, ale pořád u ní mám ručičku krádeže a to ji mam cca 20h herniho času
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    má nějaký dopad vraždění/omráčení na reputaci když tě u toho nechytí ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ELECTRICKOTA: Vytáčí mě ten denní rozvrh kde mě každej buzeruje
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Tak další paráda ať se vyspim kdekoliv tak se mi hra nenacte xD trikrat jsem to vypnul teď do toho koukám dobrejch 10 minut a jen se to načíta. Do teď jsem se všemu smál ale teda tohle mě tak sere té nemám vůbec chut to hrát
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    FRIZER: Zrovna tohle me docela bavilo. Nekolikrat jsem si nahraval save, abych zjistil, kolika zpusoby to jde projet. Ale hlavne kvuli vikarovi jsem se tam pozdeji vratil jen v prevleceni za mnicha s dykou a udelal tam hezky potichoucku peknou paseku :D
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    NEVILL: taky me to postihlo. v 1.3 uz je to opravene
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Hm, skvělý...tak je tam asi nějaký bug u posledního questu se šarlatánem - jsem mu donesl ten pohřební rubáš a pak se ta hra prostě zasekne...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FRIZER: jakmile se dostanes je sperhaku, je to o poznaní zabavnejsi :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ten klášter je ale hroznej opruz, to si mohli odpustit, samej debil a blbecek
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TRAZE: na ps4 jeste neni...
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    DASTY1: vzdyt ten patch uz vysel a opravili tam snad vsechno
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JOHN_LENON: tvl to ti nezavidim , ja celej dnesek zvazuji zda to rozjedu tez znovu nebo aspon od te casti kdy se vzbudis v ratajích ve mlejne ..... ( rozbitej quest Slavíci + jsem nasel vybaveni v odemcene truhle asi za 15k :-( coz mi narusilo ekonomiku hry jak svin... ) ...ale nechce se ... navic ted tyden nehrat a cekat az bude ten patch 1.3 i na ps.. fakt nevim co ted :D
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ted se mi stala vtipna vec :D SPOILER...

Kdyz jsem v Mrchojedech vyresil nemoc a zajatce odvedl do vezeni, tak na nej cekalo prekvapeni v podobe kumana ktery tam byl uz od dob kdy jsem ho privedl z questu "Ztraceno v prekladu" a pak to zaclo, Kuman vytahl macetu a zacal ho v cele rubat a lapka ho tam mlatil jenom pesti :D Po tom kdyz usoudil ze to neda tak si otevrel dvere od cely a zacal utikat! Za nim vybehl ten kuman a na dvore u Rychtare ho dorubal :D Pak tam jen uz postaval. Dneska se musim podivat jestli tam jeste je, ale do cely se nesel vratit :D
    Ta hra me stale prekvapuje :D
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    btw. taky vás tak serou ty křížky na předmětech v inventáři??:D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    pokud se teda chci naucit krast, musim najit save pred mlynářem. skvělá zpráva po 20 hodinách...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    doprdele
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam