• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    Jeste dotaz na lukostrelbu.
    Dovednost s lukem mam na 13, a porad miri jako idiot (i kdyz co ja vim, nejsem lucistnik, mozna je to tak "spravne"???).
    Mam na mysli to, ze i u statickyho cile musim ruzne predsazovat podle toho jak je cil daleko - ze nemiri soubezne se smerem kterym sip leti, ale trosku pricne.
    Vzdyt i naprostej idiot musi videt, ze si tim dela celou vec zbytecne tezsi nez musi byt.

Nekde jsem cetl, ze pry ze zacatku miri nespravne, protoze to jeste neumi - pravda?
    Pokud je to pravda, neni teda neco spatne kdyz uz mam skill 13 a on porad miri takhle blbe?
    BAT
    BAT --- ---
    Proc se mi vsichni porad klani a rikaji veci jako "Oooo, jsem tak rad, ze takovy vazeny rytir jako ty se o mne, nizkeho cerva zajima" (chudak jeste netusi, ze si chci jenom koupit parek, protoze mam hlad).
    Dokonce snad i kapitan Bernard se takhle chova, a mozna se mi to jen zdalo, ale i Hanus se mi lehce klani hlavou.
    Kdyz to ti lide zacali delat, prislo mi to napred lehce vtipny, ale ted uz me to spis jen stve.
    Ja prece nejsem zadnej rytir! Kde k tomu prisli???
    Kdyby se tak choval jen nejakej chudak nebo zebrak, tak budiz, ale urcite by se takhle nemeli chovat lidi typu Bernard nebo Hanus - jakoze at jsou klidne slusny, nenadavaj, hezky se tvarej, ale proboha nemusej se mi snad klanet a rikat jak jsou stastny ze jsem si s nima prisel pokecat.

Proc se to vubec deje, a da se s tim neco delat?
    Je to kvuli moji reputaci? (Uzice 61, Talmberg treba 67, Ledecko 77, Rataje 77, Sazava 79, a Skalicaci a Novodvorsky 100).
    Nebo kvuli mymu ohozu? (zlaceny ostruhy, barvena Milanska brigantina, krouzkovy nohavice, slechticky rukavice, Norimbersky platovy narameniky, atd. - proste hadriky nejen s uzitnou hodnotou, ale aby byla i charisma pro presvedcovani)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: slušnú, aj keď máš nejaký nič moc meč. Pri tvojich statoch by si určite našiel aj lepší.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Jakou mam šanci při misi Masquerade nakráčet do těch 3 táborů a všechny je vykydlit? :)

ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    CZECH23EKTOUR: Stalo se mi jen jednou, ale přesně v situaci co píšeš.
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    ahoj, neděje se vám někomu, že po 1.3 nejde obchodovt, resp zamrzne? zvýšil mi fps, dialogy se nenačítaj tak dlouze, ale ať příjdu ke komukoliv a začnu vkládat do košíku, tak mi hra spadne?
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    seems fishy :D
    Imgur: The magic of the Internet
    https://imgur.com/HQRccmy
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    ABRIEL: stava, nevim jestli to bylo az ted po patchi nebo i predtim, nicmene vyresil to (a s tim i extremne pomaly nacitani textur, v dusledku cehoz sem mmj potkaval lidi bez hlavy) presun hry na ssd ...
    TOFI
    TOFI --- ---
    Patch 1.05 reviews
    The big (15GB) patch is under certification for ps4 as of 9/3/2018.

Here are the patch notes promised by game director Daniel varva.

The game now has Save and Exit feature.
    Saving is much more robust and saves won't get corrupted even if the game crashes while saving.
    Performance improved
    LoD switching tweaked, reducing pop-in and improving texture streaming.
    Stuttering in some areas reduced.
    Slightly smoother framerate on Vsync 30. (Consoles and some PCs)
    Improved lockpicking
    New interface design makes it much easier to hold the sweet spot while turning the lock.
    Easy and Very Easy trunks are now easier to lockpick when playing with controller. (Mouse difficulty unchanged)
    Improved pickpocketing
    You will no longer get caught if you stop at the beginning of the minigame. (Unless someone sees you)
    The risk indicator is now much more precise. When green, you are sure not to get caught.
    Alchemy bench will no longer shoot you into the air.
    The last quest with Lord Capon is now visible on the map when he is ready to assign it to you.
    Guards won't frisk you so often.
    Your horse shouldn't get stuck when jumping fences.
    Horse items are cleaned along with player items in bathhouses.
    You can see when looking at a bed whether it will save your game.
    You can sleep on beds without having to sit down first.
    Levelling up stealth by sneaking past enemies is more consistent.
    Sneaking past sleeping NPCs is now easier.
    Some easily accessible trunks with extremely good loot have been removed.
    Cave mushrooms can now be found in many other damp places.
    You can no longer autocook potions that you haven't brewed by hand at least once before.
    German voiceovers will no longer cut off in mid-sentence in cutscenes.
    Late game player strength tweaked
    Some combat perks that were unintentionally overpowered were tuned down.
    Weapons scale less with high-level stats.
    It should now be much harder to kill high-level enemies with one hit. (Unless they're helmetless. Stupid Runt...)
    Other combat system tweaks
    "Untargeted attack" exploit fixed.
    Enemy combat archery AI improved.
    Guards now react to combat more aggressively.
    And many other minor tweaks.
    (PC only) It is now possible to select different types of anti-aliasing.
    (PC only) It is now possible to set VSync to 30 or 60, or disable it completely.
    (PC only) Steam Cloud saving enabled.
    And over 300 other fixes in various quests.
    Turkish subtitles added
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    EZEE: teda jak te v noci vzbudi a musis na hradby ;)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    EZEE: jak chodis na hlidce...tu jsem mel take, ale jinak nic :/
    EZEE
    EZEE --- ---
    DASTY1: jj mel, hned jak me poskytli azyl v Talmbergu (nebo jak se to jmenuje)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    FRIZER: no dobehnu tam hnedka na pote, co me to vyzve, abych tam sel a dam skipnout cas na dve hodiny... coz me hodi na zacatek dalsi faze... jinak ano, je to nuda desiva...

SOMRAK: tak nvm covece, asi te proste nemaj radi...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CHRMLE: no a co mám jako dvě hodiny dělat na modlitbě nebo zradelne?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CHRMLE: no a co mám jako dvě hodiny dělat na modlitbě nebo zradelne?
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    CHRMLE: jo, několikrát bez chyby.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    FRIZER: se mrkni do denniho rozvrhu kde mas kdy byt... A ono ti to i rika, kdyz se maz z jedny lokace dostavit do druhy :)
    BAT
    BAT --- ---
    Trochu jsem trenoval vareni lektvaru, a vysledky potom prodal alchemakovi v Rataji.
    Druhej den jsem tam zase prisel, a vypadalo to takhle - obchod plnej lullaby potionu, ktery jsem mu prodal, a dle jeho mrzutyho obliceje asi moc na odbyt nejdou :-DDD
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TRAZE: jde o to, ze nevím jak nakládat s denním rozvrhem, po každý me nejakej dement pošle do lagru, par mnichu se modli, par už žere tak jdu do jídelny a hned přiběhne kapucín co tam jako delam, paklic potřebují, prej za zradlo,ale když přinesou jídlo tak jde jediné prodat a mám par susni, třeba 5 grošů a za jeden chce 27 wtf
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    BAT: to na ps4 basic nenastavim..... tak otazka na ostatni.kdo to ma na ps4 zaklad...zazil nekdo bourku a ne jen to mrholeni jak BAT popisuje ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam