• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    NARKOTIX: no cekal bych prave vzdy ruzne moznosti :) ... trochu me to zaskocilo.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DASTY1: pokud by si jí teda nechtěl vymlátit z hlavy její víru :D (jsou tam jiny možnosti jak to dokončit bez výřečnosti;))
    BAT
    BAT --- ---
    VLAKODLAK: Nejvim penez ma kovar Mikes v Sazave, ale mozna to zalezi na tom jak moc/casto s nimi nakupujes.
    Myslim ze kdyz jsem k nemu prisel poprve, mel Mikes neco kolem 400, mozna 1K, proste celkem standard.
    Pri dalsi navsteve uz to bylo vic, pamatuju si, ze jsem byl potesenej kdyz jsem si vsiml ze ma 4K, potom 6K, pak 10K, a ted uz ma 14K.
    A to jsem mu ty prachy pri kazdy navsteve vyluxoval (teda dokud mival tak do tech 6K, ted uz ne, tolik veci uz neni v mych silach aby to stalo za 14K).
    Tak mozna jak jsem u nej ty penize tocil, delalo mu to dobre a vydelaval taky.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DASTY1: podle mě, u toho questu mají být všechny ikonky na výřečnost;)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    tak zatim ceho jsem si vsimnul po aktualizaci na verzi 1.3 na ps4 - konecne mam ve hre bourky ..... ale co se tyka doskakovani objektu tak mi prijde ze se to v nekterych mistech zhorsilo.(stul u obchodnika doskakuje 2 vteriny,podobne arena v hornim hrade v Ratajich atd.... , zhorseni nacitani po prepadeni npr... obraz jeste cerny a ja uz dostavam pres drzku :-D ..... vedlejsi quest kaciri v uzicich rozbity - pri moznosti polozeni otazky mi vse ukazuje stejnou ikonku ....
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VLAKODLAK: zkus to, ja mu bezne prodaval temer vsecko. a ad mlynar, myslim, ze staci jeden quest aby se u nej otevrela moznost prodeje kradenejch/vsech veci - dost mozna ani to ne.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GANDHI: Nejdřív musim udělat pro mlynáře nějaký čórky, co? Nejsem si jistej, jeslti by apatykař chtěl kumanské brnění :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VLAKODLAK: mlynari, a ratajskej apatykar miva dost penez a koupi prakticky cokoli
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    V Rattay došly vendorům prachy, kde se daj ještě prodávat zbroje a zbraně? :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DOUPLE: Ď, Hard truhla :( musim potrénovat :(
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: Imho nejjednodussi zpusob, jak ho dostat v zasade bez hledani je behem questu s Caponem v laznich. Kdyz jsem mu prinesl vino, zeptal jsem me, jak jsem se dostal pres zamceny dvere, tak jsem priznal, ze jsem si vzal klic z bedny, kde ma v laznich ulozeny veci. No a kdyz zareagoval jakej jsem vychcanej filuta, tak jsem si holt vzal i jeho St. George:) Ze je to nejlepsi mec ve hre jsem nemel jeste tuseni:)
    SPOTS
    SPOTS --- ---
    Mám teď problém v Sázavě u kláštera. Už někdy dříve mě někdo někdy asi viděl, jak jsem někoho skrabnul, tak jsem se vyplatil, ale pořád od té doby tam se mnou nikdo moc nechce mluvit. To taky řeším uplacenim, ok... Ale teď na mě začali útočit někteří strážci. I když se vzdam, vykoupim se penězi, tak další stráže pokračují v útoku. Zjistil jsem, že na mě útočí jen někteří, tak jsem je začal postupně nenapadne likvidovat, ale nevím, jestli je to ta správná cesta :) . Nejhorší je, že to nepoznám ve stats v reputaci, ani nikde jinde, nebo o tom nevím. Nemate někdo podobnou zkusenost?
    Omlouvam se za diakritiku, píšu to na telefonu.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    st. george je na vic mistech, treba tady, ale taky ho mam z ty "omylem" bedny
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: St. George's Sword jsem měl v koňovi právě z té truhly a někam zmizel :( Herod's jsem si nekoupil bo měl slabší pierce než ten piercer, nebo co to mam.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: podľa tej ikonky máš čo, Piercer?

Najlepší meč, čo sa dá v Rattay kúpiť, je Herod's Sword. To je jeden z top mečov v hre, potom sú ešte Magdeburg Sword (dá sa myslím zohnať od potulného rytiera), Longinus' Sword (v truhle z Treasure Map XXIV) alebo samozrejme Queen of Sheba (quest).

Úplne najlepší longsword v hre je St. George's Sword, ale ten bol len v tej zabugovanej truhle, čo bola odstránená s posledným patchom.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: Uff, a kde? Jsem si koupil nejlepší longsword co jde sehnat tušim v Rattay.
    BAT
    BAT --- ---
    btw. Wayfaring Knight me okradl, stalo se taky nekomu?
    Kingdom Come, Wayfaring Knight is a cheater!
    https://www.youtube.com/watch?v=NH3hp6rKAq8
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    BAT: mne to vychazi ze kdyz jsem v plny zbroji, vsichni podlejzaj a "jem pocten navstevou" a nikdy neslysim narazky na vzhled, naproti tomu kdyz na sobe nemam brneni, veskerej knighthood je pryc a narazky na vzhled slysim porad, tj. ze se oba pristupy v skriptu navzajem vylucujou (?).
    Od Bernarda, kterej permanentne s necim prudi zni uctivost vylozene sarkasticky :)
    BAT
    BAT --- ---
    DOUPLE: no to slychavam taky pomerne casto - pokazdy kdyz si po nejakem boji prijedu opravit zbroj a obleceni :)
    Aspon ze teda uz vim, ze za to muze ten ohoz.
    Ono to casto dava smysl, pokud se jedna o postavy ktere Henryho neznaji, tak je logicky ze ho soudi podle toho jak vypada, ale u tech co ho znaji je to divny, ti by meli ohoz ignorovat. Skoda toho, vetsinou to strasne taha za usi.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    BAT: je to jenom kvuli ohozu no, souhlasim ze to pusobi divne.
    Ale zase pak uz neposlouchas "you look terrible, did someone steal your fancy clothes" pokazdy kdyz projdes dvema louzema :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam