Proc se mi vsichni porad klani a rikaji veci jako "Oooo, jsem tak rad, ze takovy vazeny rytir jako ty se o mne, nizkeho cerva zajima" (chudak jeste netusi, ze si chci jenom koupit parek, protoze mam hlad).
Dokonce snad i kapitan Bernard se takhle chova, a mozna se mi to jen zdalo, ale i Hanus se mi lehce klani hlavou.
Kdyz to ti lide zacali delat, prislo mi to napred lehce vtipny, ale ted uz me to spis jen stve.
Ja prece nejsem zadnej rytir! Kde k tomu prisli???
Kdyby se tak choval jen nejakej chudak nebo zebrak, tak budiz, ale urcite by se takhle nemeli chovat lidi typu Bernard nebo Hanus - jakoze at jsou klidne slusny, nenadavaj, hezky se tvarej, ale proboha nemusej se mi snad klanet a rikat jak jsou stastny ze jsem si s nima prisel pokecat.
Proc se to vubec deje, a da se s tim neco delat?
Je to kvuli moji reputaci? (Uzice 61, Talmberg treba 67, Ledecko 77, Rataje 77, Sazava 79, a Skalicaci a Novodvorsky 100).
Nebo kvuli mymu ohozu? (zlaceny ostruhy, barvena Milanska brigantina, krouzkovy nohavice, slechticky rukavice, Norimbersky platovy narameniky, atd. - proste hadriky nejen s uzitnou hodnotou, ale aby byla i charisma pro presvedcovani)