• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: dobry jsou taky no name random spawn beggari - který jsou sice při vedomi, ale zas je muzes casto bez nasledku zlikvidovat, když se věci nedari

DASTY1: je to nejspis zavisly na nejaky promeny, nektery lezej dost dlouho, párkrát se mi stalo, ze se mi probrali, sotva jsem je odlozil do krovi
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    AZIM: vidis to jsem ani nepostrehl ;-)

BAT: to me take zajimalo :) ,nevis nahodou po jak dlouhe dobe se probere kdyz ho omracis ?
    BAT
    BAT --- ---
    Jo a kdo by chtel trenovat pickpocketing, tak se mi osvedcili modlici se mnisi.
    Jedina potiz je, ze jim clovek ty kapsy uplne vybere behem par pokusu a pak musi hledat dalsi obeti.
    Pesek sice rika, ze bych mel trenovat na spicich, ale s tim mam naopak spatny zkusenosti - vetsina spicich v moji hre se zda mit tak jemnej spanek, ze je probudi kde co, tak me ti mnisi potesili.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jinak stealth lze relativne rychle trénovat prepadanim pocestnych:)
    BAT
    BAT --- ---
    MAIMONIDES: Pravdu dis, ale jeste bych to upresnil, ze se technicky vzato nejedna o omraceni, ale o rdouseni s docasnou ztratou vedomi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: hmm, tak to mam asi vlivem custom keybindingu - i když si nevybavuju, ze by tam byly specificky tlačítka pro stealth kill nebo omraceni coby volby - protože ja to mam ve hre fakt jako totez tlacitko a rozdil je jen stisk/drzeni - coz mi dělalo prave zpočátku problém a par nebohých vesnicanu za to zaplatilo životem.
    AZIM
    AZIM --- ---
    DASTY1: tahle nápověda je při loadingu, resp. informace o tom že dýka stačí pro stealth kill v inventáři, že jeden musí mít ještě perk už ne
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    BAT: A já bych upřesnil, že to omráčení je strength contest. Silní borci se občas vysmeknou, pokud málo sbíráš kytičky.
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: k tomu mam potrebu naprosto zbytecne upresnit, ze to neni stejne tlacitko - omraceni mas k dispozici stale jak bylo, a stealth kill dykou pribude jako dalsi moznost.
    Na PC je to defaultne dlouhe drzeni E pro omraceni, a dlouhe drzeni F pro zapichnuti dykou.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SOMRAK: jako vyslovene to nepotrebuji k nicemu , jen mi porad vrtalo hlavou proc kdyz na ni najedu v inventari tak se rozsvítí slot (pro stít) a nelze to tam mit,tudiz pouzit.... by stacila naka napoveda ze jeste nemuzu pouzit a proc..... ale moc jsem to nezkoumal a treba tam ta vysvetlivka nekde je.... zatim nejlepsi manual ke hre je pro me GANDHI :))))
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    fungoval jsem krásně bez stealth killu celou hru... a teď má sakra problém při nočním přepadu Talmbergu...
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    GANDHI: ok díky ;-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DASTY1: pro pouzivani dyky na Stealth kill potrebujes iirc Stealth 5 a vzit si stealth kill jako perk. Pak ji není nutny nikam davat, staci, když ji mas v adresari, a stealth kill se provádí jen podrzenim stejného tlačítka, který používáš pro knockout
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    otazka kdyz získám dýku tak si ji muzu dát do slotu vedle meče a v prípadě moznosti omračení, osobu rovnou zavraždim ??? nebo jaka jetoho myslenka ci funkce - me na ps4 od sameho zacatku pouzit nejde jen prodat,zahodit ...... pritom kdyz na ni najedu tak reaguje a rozvítí se zlute ten slot kam asi ma prijit..... :/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DFOJTIK: přes herbalism, nikoli alchymii
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Silu muzes trenovat dvema ruznymi spusoby

Pres alchymii a perku drepovani - trenujes silu u sbirani bylinek
    Bojem - nejlepe treninkem u Bernarda. Neni problem poskocit za hodinu o 10 v meci/palcatu/sekere a o 3-4 body v sile
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    AZIM: kradene veci prodas u mlynáře Vojtěcha podél řeky ( na sever) od mlýna v ratajích ;-) - posle te tam v questu mlynář Pešek hned poté co pro nej odcizis ten prsten od kata .....

musis trenovat combat ,cim více budes trenovat v boji tak tim drive dosahnes te 12 (ale jen tak to stejne nebude si myslim)

jj bugu jsou tam mraky :/ , nastesti me zadnej nijak moc nevytocil a nastesni mi hra jeste nezamrzla ci tak abych ztratil nakej postup, tak snad to tak bude dal a treba jednou vyjde patch co neco poradne resi .. :) .. jinak hra super !!!
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    AZIM: tusim ze se da i prodat kradene zbozi nekde jinde nez kdes ho ukrad, napriklad neco ukrades v Talmbergu a v Sazave by to nemelo byt znacene jako kradene
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    EZEE: jo, veľké to je naozaj dosť
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLAVEN: To je slusny, takze je tam porad co delat. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam