• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SOMRAK: Už jsem to vyřešil a konečně se naučil knockoutovat, se bude hodit až budu hrát odznova :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    VLAKODLAK: když spal. neuměl jsem ještě pick pocketing. lék jsem mu možná dával taky, přesně si nevzpomínám. asi jo, jinak by nemohl mluvit.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SOMRAK: Aha, já už mu dal lék, jak se má knockoutovat? :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    VLAKODLAK: to samý se mi dělo před 1.3 patchem (PC). takže knockout, sebrat dopis, za Kobylou... a po patchi byl rovnou quest fail, ale problém byl vyřešen...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak hra vždy spadne v momentě kdy dokecám s otrávenym banditou co je v Merhojedskejch stájích....
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    MAIMONIDES: zkoušel si save před katapultem, nebo si pustil jenom svůj poslední save??
    při posledním patchi se projevily všechny změny v questech až po tom co jsi ho vzal znovu od začátku...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JCD: a občas tam některé postavy mají místo obličeje černý obdélník...
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Bug s chybejicim katapultem neopraven. Skoda.
    JCD
    JCD --- ---
    Huh ... s patchem 1.4.1 je bug v honu na zajice s Ptackem. Pokud nemate kone, kdyz Ptacka vyrazi za kancem, hledate ho pesky a najdete ho uvazanyho u stromu. Ale pokud mate kone, je tam adrenalinova cutscena a po ni je souboj se dvema kumany. A zde pribeh konci. Buglym Ptackem. Misto dialogu lezi na zemi jak mrtvola. FML
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    doposud vsehno v pohode ale s tim patchem 1.4.x mi to nahodne padá
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    EZEE: ta je od Sralvoje :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    EZEE: When balls arent touchin its not gay :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    NEVILL: nechápu proč se běžný kopou spolu, když tam Maj frajarku
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SNOO: říkal něco jako jestli mám nějaký problémy nebo se tak stydím, že to teda nečekal že vlezu do lázně úplně oblečenej, ale dobrý, tak se napijem... :-))
    SNOO
    SNOO --- ---
    NEVILL: byl za to aspoň pojeb od Ptáčka? :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jan Ptáček teda říkal ať si dám oblečení do truhly, ale nenapadlo mě že když to neudělám tak Jindra vleze do té lázně v brnění... :-)

ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    SEKI1: Klášter je zklamání, vypadalo to na zajímavý quest, ale nakonec nedává logiku a je tím nejdivnějším, na co jsem zatím narazil. Jestliže bych měl něco jako spoilovat, tak na klášter stačí dva dny herního času. Pomlázku ještě seženeš.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    MILUCH2: sakra, vysel novej patch a ja jsem zrovna zavrenej v klastere :D takhle tou pomlazkou nikoho nezmlatim :(
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Patch 1.4 is LIVE! - Gameplay - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/patch-1-4-is-live/53879
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JCD: post byl smazanej. asi to melo vyjit 1.4. :)
    JCD
    JCD --- ---
    vesele velikonoce!
    1.4 Patch Info and Video. : kingdomcome
    https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/881mi4/14_patch_info_and_video/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam