• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    JCD: hodne dobry... Koukam ta kreativni reseni se nachazeji :)
    ... Jenom ke klasteru jsem se chtel zeptat... hraju si pri druhym pruchodu na assasina, nedelam vubec main questy, furt se mam nahlasit u Rodziga aby me vzal do sluzeb... Ale uz sem par taboru kumanu vyvrazdil... resp otravil...
    Nicmene da se do toho klastera nejak nepozorovane dostat? Ze bych nejakyho nigga okradl o klic a v klidu se plizil klasterem? Aniz by mi ukol rikal, ze tam mam jit? Da se tam dostat? ... Zatim vim jenom o tom, ze se tam udajne da nejak vylist na strechu...
    JCD
    JCD --- ---
    Jeste jeden poznatek. V kumanskem tabore byli 3 nepratele. Dva jsem potichu uspal, treti mne zahledl, tak se do mne pustil. Jak jsem ho zpracovaval pestickami, on do mne sekal savlickou a sve dva nazemiliezici kumpany neobratnymi seky, jez mne minuly - zabil....coz mne inspirovalo.

Klaster v Sazave, ukol zabij Svateho. Hned na zacatku Antonin zacne s exkurzi. Je treba neotalet a trosku ho pordousit. Za oltarem sebrat paklic a otevrit postranni hlavni branu. Svatyho vynest ven a nasrat strazneho. Dale je postup stejny jako v kumanskem tabore. Straz zabije Svatyho za vas, vemte kostku a upalujte pryc.

Mate na triku jen assault a vzdor strazim, nikoli vrazdu ;) Kill count 0, quest hotovy za 5 minut pro netrpelive pacifisty.
    JCD
    JCD --- ---
    Heh, Vraník jako pacifista. Ukol zajištění spáleniště, vždy mi pobili eskortu. Už jsem nevěděl co s tím tak jsem doběhl na konec a ono to prošlo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VLAKODLAK: nejvíc peněz podle mě maj mlynáři
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    AAZAZEL: Ten je bez groše :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    VLAKODLAK: sipy jsem kupoval u lovciho, tak snad i luky bude kupovat (v ratajich kousek pod kovarem)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    ABRIEL: Já měl fakt za to, že ve hře jednu dobu za tu dvojku byla. A reálně: asi záleží, s jakejma pravidlama hraješ, já když hodim postupku, musim hodit znova a jsem rad když je tam to kilo :)
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    VLAKODLAK: postupka se ve hre nepocitala od zacatku, ale jinak realne jsem ji vzdycky hral za 2100
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: Interesting, to som nevedel.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: Já si pamatuju, že jo, postupka byla (a v pravidlech tehle hry je) 2k.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: Postupka sa snáď nepočítala nikdy?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Btw po poslendím updatu, když v kostkách hodim postupku, tak mi ji to nepočítá :( jsem jedinej?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Kde prodat luky? :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AZIM: ráno myslím přijde nějak na devátou...
    AZIM
    AZIM --- ---
    NEVILL: ja myslim ze hlavne dopoledne, ve 4 odpoledne uz jsem ho tam nevidel
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JAKUBMOKRIS: Checkpoint Rataje horní brána, kousek od ní je kolbiště a tam bývá přes den Bernard...
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    NEVILL: Hmm, tak nahraju sejv, než jsem doběhl za Uhrichem do putyky, poprosit ho o pomoc a nechám ho tam ještě chvíli sedět, zatímco budu trénovat s Bernardem. Ten by se měl nacházet kde zhruba? Si ho popravdě už moc nepamatuju, hraju to dost přerušovaně bo není čas každej den.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JAKUBMOKRIS: na to jsem přišel ve chvíli kdy jsem byl v Přibyslavicích v tom souboji s Prckem úplně v háji, protože jsem byl bez nějakého kloudného vybavení a ani jsem pořádně neuměl kryty a riposty... :-)
    JCD
    JCD --- ---
    Mam cca 3 body v Maces a 1 bod ve Swords, 14 unarmed a 17 stealth :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam