• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HNIZDO: furt je imho jeden z největších voseru v cely hre - vizualne to nevypada vůbec spatne, jednou dvakrát je to třeba i zajimavy, ale na to, aby clovek dospel k samovyrobe musí uvarit takových lektvaru, ze to imho trumfne crafteni v jihokorejskym mmorpg:p
    JCD
    JCD --- ---
    HNIZDO: tos tam byl tak dlouho? Ja tam poprvy stravil 2 noci....podruhy asi tak 5 minut :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    JCD: v klastere jsem tejden kazdej den uvaril vsechno z truhly :) asi +5lvl
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    kde je ten patch 1.4 ?? :/ uz mi to prijde celkem dlouho co vysel pro pc .... (ja ps4)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    KSL: super, vecer se jde na to :)
    JCD
    JCD --- ---
    Nemate nekdo osvedcenou techniku jak ukecat Erika na ten achievement Freud?
    JCD
    JCD --- ---
    Alkoholismus dava dost zavazne postihy, jestli pamatuju dobre myslim za az -10 ke statum (casem se to snizuje) a trva dost dlouho nez to samovolne prejde, jako az tydny ingame casu.

Alchymie je straslive mechanicky a casove narocna na vylevelovani. Ja se vyskrabu horko tezko na lvl 10 a pak uz pouzivam jen automaticke vareni - tim se da taky levelovat ale asi jen 2% na lektvar, coz je cca 50 auto lektvaru na skill-level. To je 50x otevrit a zavrit tu debilni knizku :)

NEVILL
    NEVILL --- ---
    JCD: aha, dobrý vědět...jako pár těch lektvarů mám v brašně na koni, ne že bych je kupoval, ale různě jsem je ukradl a pobral mrtvolám...

kapsářství vlastně taky nemám namaxovaný...a alchymii nemám v podstatě vůbec, ale to je čistě z toho důvodu že mě to fakt nebavilo...jsem akorát uvařil lektvar na mrchojedský mor a to bylo všechno, sejvovici jsem si vždycky buď koupil nebo ukradl...
    JCD
    JCD --- ---
    NEVILL: jojo mam, vcetne alkoholizmu....bacha na to, ten lektvar alkoholik co ma lecit alkoholizmus nefunguje :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Napadá mě že než to přestanu hrát, tak bych si ještě měl zkusit namaxovat pijáctví, to je skill který jsem nějak neměl čas pořádně rozvinout... :-)
    JCD
    JCD --- ---
    NEVILL: přišla bída mor a hlad, to neustojí zadnej chlap!
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem se konečně dostal k tomu že jsem si pustil soundtrack ke Kingdom Come. K té hře sedí dobře a i takhle sám o sobě mi připadá že je povedený... :-)
    KSL
    KSL --- ---
    CHRMLE: Do kláštera jsem se dostal v noci přes lešení. Nahoře si zavolal koně (ano, opravdu nahoru na lešení se kůň dá přivolat). Skočil s koněm na kostel(kdybych skočil bez něj, tak bych se moc pochroumal) a dál už pěšky na střechu klastera. Poté na dřevěnou stříšku a dolů na zahrádku. Dveře do kláštera tam jsou odemčeny.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GANDHI: Díky, zrovna jsem chtěl napsal, že stačily asi 4 dny :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VLAKODLAK: kdyz tam par dni nepolezes, tak to zmizi
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GANDHI: aha, sux - nejde to přečkat?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VLAKODLAK: bounty - pujdou po tobe straze a bud pujdes brucet nebo te to bude neco stat
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Ve městě vedle úsměvného obličeje mam ještě ikonku jakoby rozsypaného měšce, co to je? :)
    JCD
    JCD --- ---
    FRIZER: nene v nejakym predchozim patchi pridali lazebnicim moznost holice
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JCD: tento zpusob sezeni na parezu zda se mi ponekud excentrickym:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam