• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    MILUCH2: Co znamená moc rychlé přepnutí? Měl bych klávesu "I" mačkat pomaleji? :)

Jestli se mi to stane příště, zkusím se shodit o nějakou střechu nebo větev. Zatím jsem neměl možnost to otestovat, ale jak jsem psal, když mě shodil Kumán, tak jsem se dolů dostal, i když se zraněním. Taky se mi stalo, když jsem v této situaci zkusil rychlý přesun pomocí mapy, že se Jinda sice dostal dolů, stál sice vedle koně, ale byl zaseknutý úplně stejně a pro jistotu už se nešlo ani pohybovat.
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    NECROMAN: Tak jen doufám, že to tentokrát pořádně otestovali, nerad bych další aprílový patch :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    NEVILL: a hromada "Jessus Christ be prayed" :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NECROMAN: hned nahoře první komentář: "Patch 1.4.3’s come to see us!" :-))
    TOFI
    TOFI --- ---
    jak jsem odhadoval, jeste par patchu a poridim si to na ps4pro
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ZDENDAK: moc rychle si prepl z inventare na kone...me se to stalo 2x a poslední save sem mel 3 hodiny zpet ;)) blby je ze nejde sesednout :D
    CIBL
    CIBL --- ---
    ZDENDAK: potvrzuji, při čtení na koni si Jindra pro jistotu stoupne. už na něm nečtu.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: Mě se to stává spíš po interakci s inventářem když sedím na koni. Vyjedu z inventáře a hup. Častěji v boji, když si přehazuju šípy. Ale i mimo boj, když třeba jen kouknu do mapy nějakého pokladu.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    ZDENDAK: Jo, to se mi stává snad pokaždě, když na koni sedím a někdo mě jednu plácne. A o nízké okraje střech se z koně srážím poměrně pravidelně.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Se mi začal projevovat nějaký nový bug s koněm. Občas na něm postava jakoby poskočí nahoru, do polohy jako kdyby na něm stála. Pohled je z větší výšky a nejde z něj sesednout. Většinou je to na load, páč nic nejde. I po rychlém cestování zůstane postava na koni zaseknutá. Jen jednou se mi z něj podařilo dostat dolů – když mě jeden z Kumánů v souboji z této zaseknuté pozice shodil na zem. Jindra si odnesl otevřená zranění obou nohou, ale aspoň nebylo potřeba se vracet k loadu. Tak mě napadlo, že by se pak z koně dalo dostat aspoň tak, že bych se shodil třeba o větev. Setkal se někdo s tímto bugem? Je to nějaká novinka po posledním update.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OKEYA: kulovy blesk muze byt kdykoliv :)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    OKEYA: Nesimuluje to i nějaké náhlé srdeční příhody?
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    SIRLOON: Blesky uz jsem videl, ale kulovy ne. A tohle bylo za jasnyho dne :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OKEYA: kulovy blesk?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    OKEYA: to je nějaký divný, bych řekl že snad asi bug...něco takovýho se mi teda ve hře nikdy nestalo...
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    Včera jsem byl u ševce notně přetížen a nechal jsem si opravovat boty. Náhle nečekaně zemřela stráž v obchodě a já měl na kahánku a jen díky lektvaru jsem přežil. Obchodnice i švec v pohodě. Na mně žádné viditelné příznaky boje, zranění. Co myslíte, že to bylo?

1) nějaký bug (stráž nějak nezvládla místo, vzlétla a spadla na mne???)
    2) přetížení? - to by ale nemělo způsobit smrt stráže proboha :-)
    3) souvislost s divnou skrýší se smrtkou na mapě u Ratají (jed, mrtvola a tak)?

Díky moc....
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    VLAKODLAK: 1. nechat se otrávit 2. nebo vloupat k páterovi
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak jsem zkusil jen klášter podle nějakého online návodu, ale absolutně nefungovalo :( celou hru procházim +- selskym rozumem, akorát dle toho, kolik lidí si tu na klášter stěžovalo, jsem zkusil nejdřív net :) snad to zvládnu sám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam