• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    JCD
    JCD --- ---
    REDSNAKE: to je fakt. Na mne pak navic poslal straze kdyz jsem mu vlezl do zvonice. Soulozit mne tam nechal....
    SPOTS
    SPOTS --- ---
    REDSNAKE: cítím to podobně, stejně tak dlouhé dvoření Tereze a následná ignorace po dokončení.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    mě quest s bohutou taky bavil a přišel mi vtipnej, je mě mrzelo že na to jak jsme zachlastali a nakonec jsem mu zachránil prdel, tak už se ke mě nijak moc neměl a ta linka nijak nepokračovala třeba pár malejma subquestama..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DASTY1: btw Bohuta je prej Vavroj tata - xicht - a mozna nejen to. Lidi se ptaj, do jaky miry je ten quest vymyslenej.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DUBAS_: jj questy byli nektere opravdu super :) s Bohatou nejlepší .
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DASTY1: no mam to podobne 90h ingame ale bug v pribehove lince mi vystavil stopku na 14 dni, bohuzel po oprave jsem se uz nejak nedokazal donutit to dohrat, ale sranda u toho byla nejlepsi quest byl s bohutou a s carodejnicema
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    tak dohráno po cca 100h a mám z toho celkem smíšenej pocit :) ze začátku me to hodne bavilo,ale postupem času mi nadšení zkazila spatne nastavena ekonomika a hlavne bugy :/ čekal jsem na patch 1.4.3 že tomu výrazně pomuže ,ale nestalo se tak (nevím jestli se nake vylepsení projeví az po restartu hry, ale to po me po 80h mého drahoceného casu nemuze nikdo chtit :-D ) konecne hodnocení 7/10 - a věřím že dalsí počim bude vypilovanější, pevné základy tam jistě jsou ;)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    EZEE: Šak jo, shodit se dá, kolikrát mě sundala nějaká střecha :) Šlo právě o to, jestli se dá shodit i když se Jindra na koni bugne a pokračovat bez loadu. Ale od poslední aktualizace se mi Jindra zatím na koni nebugnul, tak to snad nebudu muset zkoušet :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    ZDENDAK: Ja dostal celo jednou od branky co jsem podjizdel tryskem.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    MILUCH2: Co znamená moc rychlé přepnutí? Měl bych klávesu "I" mačkat pomaleji? :)

Jestli se mi to stane příště, zkusím se shodit o nějakou střechu nebo větev. Zatím jsem neměl možnost to otestovat, ale jak jsem psal, když mě shodil Kumán, tak jsem se dolů dostal, i když se zraněním. Taky se mi stalo, když jsem v této situaci zkusil rychlý přesun pomocí mapy, že se Jinda sice dostal dolů, stál sice vedle koně, ale byl zaseknutý úplně stejně a pro jistotu už se nešlo ani pohybovat.
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    NECROMAN: Tak jen doufám, že to tentokrát pořádně otestovali, nerad bych další aprílový patch :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    NEVILL: a hromada "Jessus Christ be prayed" :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NECROMAN: hned nahoře první komentář: "Patch 1.4.3’s come to see us!" :-))
    TOFI
    TOFI --- ---
    jak jsem odhadoval, jeste par patchu a poridim si to na ps4pro
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ZDENDAK: moc rychle si prepl z inventare na kone...me se to stalo 2x a poslední save sem mel 3 hodiny zpet ;)) blby je ze nejde sesednout :D
    CIBL
    CIBL --- ---
    ZDENDAK: potvrzuji, při čtení na koni si Jindra pro jistotu stoupne. už na něm nečtu.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: Mě se to stává spíš po interakci s inventářem když sedím na koni. Vyjedu z inventáře a hup. Častěji v boji, když si přehazuju šípy. Ale i mimo boj, když třeba jen kouknu do mapy nějakého pokladu.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    ZDENDAK: Jo, to se mi stává snad pokaždě, když na koni sedím a někdo mě jednu plácne. A o nízké okraje střech se z koně srážím poměrně pravidelně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam