• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Sa chlapci odkopali.

Warhorse Studios cooperates with Hatred developers | ResetEra
    https://www.resetera.com/threads/warhorse-studios-cooperates-with-hatred-developers.45492/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: nejsem si jistej, ale imho tam tech sudu i kotlu s gulasem je vic a abys to splnil, musis je podpalit/otravit vsechny
    BAT
    BAT --- ---
    Tak jsem se k tomu po pauze vratil, a ten tabor v Pribyslavi nedavam.
    Mam od Radziga quest abych to tam sel obhlidnout a sabotovat.
    Zapalil jsem dva sudy se sipama, Henry to i okomentoval, ale objectives porad nejsou splneny.
    Otravil jsem dva kotle s jidlem, Henry opet okomentoval jako ze jo, ale objectives porad nejsou splneny.
    Diky neuveritelne dementimu timescale trva noc pul hodiny, takze uz je svetlo a nemuzu nic.
    WTF?
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    DASTY1: Taky mi přijde, že ekonomika funguje podivně anebo má samopravné mechanismy - ze začátku není problém dostat spoustu peněz z lootování a když už zbohatnu (cca 15k grošů), tak všichni kupují těžce pod cenou. Ani se mi pak nechce prodávat. A obzvlášť to zamrzí, když zaplatím 2.5k grošů za kompletní opravu mé výstroje (brigantina, hauberk, kroužkové nohy, apod.) a za loot (brigantina, hauberk, kyris, helmy a spol.) vydělám sotva 1000 grošů. A to ještě musím smlouvat.
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    DASTY1: Mám nahráno něco okolo 80h a očekám, že se blížím do finále - tak nějak pocitově - ale tím spíš se mi nechce dělat příběhové questy a chce se mi hrát to jako open world sandbox hru :-)
    SNOO
    SNOO --- ---
    SEKI1: na HC a tournament se těším..ale DLC bych tipoval na: co kus to dvouhodinovej vošul ..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SEKI1: to bude shitstorm az lidi chcipnou v hardcore modu kvuli nejakymu debilnimu bugu :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    JCD
    JCD --- ---
    Warhorse ma nejaky holport s Destructive Creations (Ancestors Legacy)
    Ancestors Legacy :: Brothers in Arms!
    https://steamcommunity.com/games/620590/announcements/detail/1648759816031711536

to vypada skoro jako ze pridaji nejake promo itemy....
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MILUCH2: bohuzel for honor je prakticky ciste multiplayer rubacka bez nejakyho pribehu - ale jestli budou mit zas nekdy free weekend, doporucuju aspon zkusit
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    GANDHI: neznám díky
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MILUCH2: az na to, ze treba system For Honor, kterej jede na velmi podobnym principu, je mnohem zabavnejsi a intuitivnejsi:p
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: vyjimecny ten system je, ale popravde jsem od toho cekal taky neco jineho na zaklade ruznych preview a ukazek kde se tvrdilo ze budes muset resit uhly odkud enemy utoci a taky utocit do mist co si nekryje. To by fungovalo zrejme bez pritomnosti rpg systemu, nicmene kdyz Jindra zacina, proste ma nizkej skill a pres drzku dostavat bude. S vyssim skillem pozdeji ve hre vsechny proste usekas stylem pary a protiutok jak ve witcherovi. Nerikam ze to je spatne nebo dobre, nevim sam jak bych to navrhl jinak, jen to podle me uplne neodpovida tomu co proklamovali. Ale to zas mohlo byt nepochopeni hernich novinaru, tezko rict.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ELECTRICKOTA: na druhou stranu ten bojovy systém je vyjimecny;)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    SPOTS: to není ignorace, to jsou proste skvele napsane NPC co zijou vlastní život:))) me to taky nakrklo..
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Celá ta hra, je taková nemastná, neslaná s několika super momenty a skvelym nápadem v pozadí, ale bohužel jim to uplně nešlape tak jak by(ch) si představoval(i). Navíc kdybych byl tak drzý a srovnal to s prvotinou Witcher, tak ten mi přišel opravdu lepší. No uvidíme, tech. a reserše mají, tak snad pokračování bude super odladěné a to nejen po HW stránce ale hlavně příběhem.
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    ZELVAK23: Tak třetí nebo kolikatej restart pomohl, do teď mi nepřišlo jak je votravny to kecání na začátku až když jsem to musel absolvovat třikrát za sebou xD
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Ty vole ted jsem to zapnul (ps4) a nejde mi dat pokračovat ze to chce poklady minulosti dlc který mám xD naky rady reinstal se mi úplně dělat nechce když jsou updaty tak velký
    JCD
    JCD --- ---
    REDSNAKE: to je fakt. Na mne pak navic poslal straze kdyz jsem mu vlezl do zvonice. Soulozit mne tam nechal....
    SPOTS
    SPOTS --- ---
    REDSNAKE: cítím to podobně, stejně tak dlouhé dvoření Tereze a následná ignorace po dokončení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam