• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLAVEN: nic takoveho se o te hre nepise, jen ze je reakci na politickou korektnost
    Hatred (video game) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hatred_(video_game)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    CLAVEN: Dostane státní vyznamenání od prezidenta. A prezidenta volily tři miliony lidí, ergo je to státní vyznamenání od lidí, ergo je veškerá jeho činnost legitimní.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a takovy hezky mrtvo tu bylo:p
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ...inak teda neviem, kto to prežíva, mne je úprimne úplne u prdele, či sa Vávra doma balí do ríšskej vlajky a onanuje nad portétom Vodcu, akurát to potvrdzuje, že je to skurvený náckovský odpad.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: nemusel, ale keď používaš označenie "SJW", tak to na teba zrejme sedí.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: Lol, mě je to vcelku u prdele, já se jenom bavím na účet všech, co to tak prožívají.

Jo a nadávat bys mi nemusel...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: však iste, na to, aby ti vadili hajlujúci zmrdi, musíš byť nepochybne SJW.

Že ty budeš tiež pekný čurák?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    VLAKODLAK: Slušní Lidi jdou samozřejmě s náckama a SJW se můžou posrat.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: A SJW se můžou posrat :)
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: Hmm, ja uz ztratil veskerou trpelivost snazit se na neco prijit sam, tak snad pomuzou nejaky ty internety, a kdyz ne tak asi teda hruba sila. Dik.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: jsou v obou castech ... ale jak nepozorovane do horni casti ti neporadim, ja oba tabory vystrilel
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: To se mi moc nezda - spodek kde jsou Cumani jsem dukladne celej prosel a nasel jen dva kotle a dva sudy.
    Pokud je jich vic, tak by museli bejt v ty druhy, vrchni casti, kde jsou "normalni" banditi, ale tam jsem se nedokazal dostat (jedinej vchod se zda byt brana u ktery stoji 24h hlidka, a nelze se kolem nej proplizit ani projit v prestrojeni za Cumana).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hatred developeri sú úplne regulérni neonacisti btw
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Sa chlapci odkopali.

Warhorse Studios cooperates with Hatred developers | ResetEra
    https://www.resetera.com/threads/warhorse-studios-cooperates-with-hatred-developers.45492/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BAT: nejsem si jistej, ale imho tam tech sudu i kotlu s gulasem je vic a abys to splnil, musis je podpalit/otravit vsechny
    BAT
    BAT --- ---
    Tak jsem se k tomu po pauze vratil, a ten tabor v Pribyslavi nedavam.
    Mam od Radziga quest abych to tam sel obhlidnout a sabotovat.
    Zapalil jsem dva sudy se sipama, Henry to i okomentoval, ale objectives porad nejsou splneny.
    Otravil jsem dva kotle s jidlem, Henry opet okomentoval jako ze jo, ale objectives porad nejsou splneny.
    Diky neuveritelne dementimu timescale trva noc pul hodiny, takze uz je svetlo a nemuzu nic.
    WTF?
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    DASTY1: Taky mi přijde, že ekonomika funguje podivně anebo má samopravné mechanismy - ze začátku není problém dostat spoustu peněz z lootování a když už zbohatnu (cca 15k grošů), tak všichni kupují těžce pod cenou. Ani se mi pak nechce prodávat. A obzvlášť to zamrzí, když zaplatím 2.5k grošů za kompletní opravu mé výstroje (brigantina, hauberk, kroužkové nohy, apod.) a za loot (brigantina, hauberk, kyris, helmy a spol.) vydělám sotva 1000 grošů. A to ještě musím smlouvat.
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    DASTY1: Mám nahráno něco okolo 80h a očekám, že se blížím do finále - tak nějak pocitově - ale tím spíš se mi nechce dělat příběhové questy a chce se mi hrát to jako open world sandbox hru :-)
    SNOO
    SNOO --- ---
    SEKI1: na HC a tournament se těším..ale DLC bych tipoval na: co kus to dvouhodinovej vošul ..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SEKI1: to bude shitstorm az lidi chcipnou v hardcore modu kvuli nejakymu debilnimu bugu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam