• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Gameumentary udelali dokument o nasi praci na muzice :-)
    The Music of Kingdom Come: Deliverance - Sounds of the Ages | Gameumentary
    https://www.youtube.com/watch?v=GlcR8-_EWHc
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    Kingdom Come: Deliverance Documentary | Gameumentary
    https://www.youtube.com/watch?v=YwE2goNeshY
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Teda s tím kamenem a uhlím do Přibyslavic by mi to bývalo nejspíš došlo, ale obilí teda fakt ne...
    DELKI
    DELKI --- ---
    TOFI: Asi tak. Mela jsem moc penez, tak jsem vesnici postavila za par hodin temer v jednom zatahu. A ted tam neni co delat. Soudu je malo, nikdo se mnou nemluvi, kradeny veci (a upytlacenou zverinu) taky nechteji kupovat... nuda. Snad jen spousta novych chyb - napr. po cele vesnici se mi vali halapartny, nektere i levituji - nejdou sebrat a nemizi.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Nemam sanci se k tomu datadisku dostat... Ja kreten si to nesejfnul pred bitvou o pribyslavice, takze sem tedka low-level peon co v ty bitce po nekolika reprizach nebyl schopnej zabit jedinyho capka. Ani zezadu... Me jednou seknou a zacnu krvacet a za par chvil konec.
    Jinak HC jako super, moc me to bavi so far... trochu je skoda, ze jsem dotedka mel opravdu problem s prachama a kazdou minci jsem vazil jak babicka... Ale kdyz jsem jel Pribislavickym lesem, tak jsem narazil na velkou skupinu (jako treba deset jich jako bylo) banditu VS cumani... jak me spatrili, tak se na me vrhnuli... Jak sem chvili utikal, tak zas vlitnuli na sebe. Pak uz jenom stacilo pockat v kreiku, obrat mrtvoly a razem mam tedka na ponikovi vybaveni za tisice...
    TOFI
    TOFI --- ---
    KC Deliverance: From the Ashes: znáte Jindru, všechno spraví! (recenze) – Doupě.cz
    https://doupe.zive.cz/clanek/kc-deliverance-from-the-ashes-znate-jindru-vsechno-spravi-recenze
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Mam rad jak sem si v HC modu naklikal vsechny perky a tedka mam furt hlad, poradne se nevyspim a už sem skončil ve vězení, protože jsem byl v noci náměsíčnej a neměl 60 grošů na zaplacení pokuty... tohle bude smooth :)
    PATRON
    PATRON --- ---
    AZIM: jako treba dnes
    AZIM
    AZIM --- ---
    DELKI: me se bugnul quest s nejakym fararem, dela bylinky a pritom si se mnou ma povidat o tom jak zlepsit situaci ranenych, zbyva load a ztratit cca 5 hodin coz se mi nechce, mozna az venku nebude zase tak hezky
    DELKI
    DELKI --- ---
    Mate taky problemy s verzi 1.6 na Xbox One? Porad mi to zamrza, pada, seka se a trha - oproti verzi 1.5 je to skoro nehratelny:(
    JCD
    JCD --- ---
    Ten udernik na konci je nejlepsi ;)
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    "V prvním DLC pro Kingdom Come si postavíte vlastní vesnici," říká Tobi z Warhorse
    https://www.youtube.com/watch?v=sXmurTBfiW4
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GANDHI: neprijde mi to prave monotoni, prijde mi to v tech dulezitejch detailech dost ruzny po mape, jako proste real, zadne velky zmeny se nekonaj, ale zadny genericky lokace taky ne. cejtim se v tom prostredi dobre a nemam chut casto nutne ani nic novyho objevovat, ani pribeh, ani herni mechaniky, mozna novy strategie, vyhovuje mi to k tomu celkem volnymu pohybu po hre/mape.
    problem, co popisujes, je naopak u me problem s vetsinou ostatnich aaa rpgecek, ze to zacne byt rychle repetitivni, z posl doby ac: origins. ale je to asi subjektivni, jestli nekomu vyhovuje vic egypt a bavi ho vic prolejzat pyramidy a projizdet pouste na velbloudu a dokaze se v tom bezucelne a bezcilne ztratit, je pro nej asi to. to v rpgeckach hledam, ten pocit, kdy uz si clovek zvykne na hru a jak funguje a dokaze se v ty hre ztratit mimo ten predepsanej kontent, kdyz to prezenu, tak jako v gta 5, ale to bych zas rekl, ze je spousta her v jedny, ale pusobi to damn kompaktne.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LOJZEE: S tim, ze je to prostredi udelany fakt precizne a opravdu dobre vypada naprosto souhlasim. Na druhou stranu je ackoli hezky, tak strasne monotonni. A to se prakticky da rict o cely hre - velmi zahy imho clovek ziska pocit, ze nic lepsiho nebo novyho vlastne uz neprijde
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LOJZEE: naštěstí díky tomu enginu nebo prostě filozofii hry je možný ten sázavskej kášter a jeho questy prakticky skipnout poměrně přímočarým řešením.

Ale třeba se ti to bude líbit.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GANDHI: ja ten pribeh beru jen jak takovej dodatek k ty hre, vubec to na nem nestavim, fascinujou me ty precizni detaily, kdy je napr polni cesta u lesa a do lesa zabyhaj kazdejch par metru vyslapany cesticky, obecne ten feeling lesu, vesnic, poli, a vsech tehle minidetailu.. mam rad ceskou prirodu a v tehle hre si tam fakt pripadam a bloudit s pochodni bezcilne v noci po lese nikdy nebyla takova zabava. i jsem mel chvile, ze se mi nic nechtelo, tak jsem proste vyrazil za nosem a cekal, co objevim.. jak rikas, maj to fakt hezky a pro me je to dostacujici, pro pribeh bych hral asi jine hry.. + ta edukativni stranka je taky skvela, je videt jaka s tim byla prace, aby to bylo vsechno +/- presne a fakt to funguje a simuluje znamy kraj. ale kamos to taky zapich v sazave, ja tam ten quest jeste nedelal, tak mozna budu tak taky podrazdenej.)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: jako jo, jednou, z povinnosti to dohraju. Ale že bych se na to ještě těšil...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: sázavskej klášter mi ani nepřipomínej, to bylo utrpení. Jsem to nakonec udělal hrubou silou, protože jsem na to neměl nervy. A přitom nechybělo moc a mohly to bejt dobrý questy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam