• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LOJZEE: S tim, ze je to prostredi udelany fakt precizne a opravdu dobre vypada naprosto souhlasim. Na druhou stranu je ackoli hezky, tak strasne monotonni. A to se prakticky da rict o cely hre - velmi zahy imho clovek ziska pocit, ze nic lepsiho nebo novyho vlastne uz neprijde
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LOJZEE: naštěstí díky tomu enginu nebo prostě filozofii hry je možný ten sázavskej kášter a jeho questy prakticky skipnout poměrně přímočarým řešením.

Ale třeba se ti to bude líbit.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GANDHI: ja ten pribeh beru jen jak takovej dodatek k ty hre, vubec to na nem nestavim, fascinujou me ty precizni detaily, kdy je napr polni cesta u lesa a do lesa zabyhaj kazdejch par metru vyslapany cesticky, obecne ten feeling lesu, vesnic, poli, a vsech tehle minidetailu.. mam rad ceskou prirodu a v tehle hre si tam fakt pripadam a bloudit s pochodni bezcilne v noci po lese nikdy nebyla takova zabava. i jsem mel chvile, ze se mi nic nechtelo, tak jsem proste vyrazil za nosem a cekal, co objevim.. jak rikas, maj to fakt hezky a pro me je to dostacujici, pro pribeh bych hral asi jine hry.. + ta edukativni stranka je taky skvela, je videt jaka s tim byla prace, aby to bylo vsechno +/- presne a fakt to funguje a simuluje znamy kraj. ale kamos to taky zapich v sazave, ja tam ten quest jeste nedelal, tak mozna budu tak taky podrazdenej.)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: jako jo, jednou, z povinnosti to dohraju. Ale že bych se na to ještě těšil...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: sázavskej klášter mi ani nepřipomínej, to bylo utrpení. Jsem to nakonec udělal hrubou silou, protože jsem na to neměl nervy. A přitom nechybělo moc a mohly to bejt dobrý questy.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, ja to zapich pred Sazavskym klasterem a fakt nemam duvod to dojizdet - maj to hezky, ale ten pribeh az takovej tahak proste neni
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: to uz dojedes...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: popravde ja to nedohral do konceani poprve. lezi mi to na disku a ceka me dobyti hradu zpet...
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: o duvod vic dat dalsi kolo
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    REDSNAKE: pro me to rozbiti je celkove v imersi - na zacatku to celkem uspesne prekonava takovou tu Elders scrolls "sterilitu" kdy ti vsichni reknou stejne tri veci a nic vic a pusobi to tak nejak zive jak si lidi delaji svoje veci, ale postupem casu kdyz ukoncis questy a najednou se s tebou prestanou uplne bavit, nebo se vraci k defaultnimu loopu tu imersi dost rozbiji
    nemluve o te obtiznosti a ekonomice
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZELVAK23: nj, tak upravovat to pul roku po vydani kdy uz to ma vetsina lidi dohrany, visjak...
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    REDSNAKE: Poslední patách mi přijde ze obtížnost docela upravil přepadlo mě 5 lapků tak jsem na ne šel z prstem v nose a zabili mě to se mi do té doby nestalo a umřel jsem jen jednou nak na začátku. A když nejsi corkar tak i ekonomika jede v pohodě.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZELVAK23: nevím no, našlápnuto mají perfektně, ale postupem času se ta hra rozbije co do ekonomiky, obtížnosti a tak. Aspoň mi to tak přišlo. Nechci aby to vyznělo že jsem si to neužíval, to by nebyla pravda, ale 10/10 to asi není.
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    REDSNAKE: Já mám odehráno cca 50h a taky bych tomu dal 10/10 par věci mě nasralo o tom žádná ale ve výsledku je to proste super hra.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LOJZEE: jsi teprv na začátku, co? To bych to nadšení pochopil..
    EZEE
    EZEE --- ---
    NECROMAN: Ja naopak rozehral witchera a nemuzu si zvyknout na tu Geraltovo zbrklou chuzi :/
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ted sem se pobavil.. potkam kunese jak zebra v ratajich na namesti, tak s nim jdu prohodit par slov, chce mi rozbit hubu pestickama, tak ho v boxu sejmu, lezi na zemi a mam moznosti ho dodelat, obrat nebo odnest.. tak si rikam, nebudu ho dorazet pred lidma, abych nesel do jailu, odnesu ho nekam ke kraji namesti, at se tam vyspi a v klidu probere.. tak ho hodim na ramena a straze na me: kam jdes s tou mrtvolou? :DD - mno, vysvetlit jim, ze spi, neslo a skoncil jsem v satlave.. :D
    jinak za me 10/10 hra, gameplay a grafika naprosto famozni, drobny i vetsi bugy naprosto nevadej.. nemyslel bych, ze to reknu, ale nevim, kdy jsem naposled hral lepsi rpg..witcher a ani nic od bethesdy ani bioware to nebylo, velkej respekt a kloboucek, smekam...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VLAKODLAK: Talmberg, hned na začátku, jak utečeš.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NECROMAN: Jsem to kvůli práci dva měsíce nepustil, cože to má bejt za město? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VLAKODLAK: překlep :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Lamberk je v angličtině co? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Konečně jsem koupil KDC v akci a rozehrál na Xboxu. Verze 1.5 celkem OK, jen si těžce zvykám na úplně jiné ovládání, než má Witcher III, na kterém jsem teď nahrál pár dnů.
    Momentálně jsem v Talmbergu a zatím žádný crash, jen jeden člověk bez hlavy a neviditelné víno při nočním rozhovoru.
    V porovnání s Witcherem mi ovládání přijde trochu kostrbaté. Tisíc perků, které se dost špatně prochází a ani neni jasné čím se co zlepšuje. Uvidíme, jak to bude dál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam