• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    DEEFHA: Ano. Proc myslis, ze nebude dalsi dil Kingdom Come?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NOOLY: Bavíme se o pokračování KC:D, doufám...?
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    DEEFHA: Proc myslis, ze ne?
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NEVILL: Dik! :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VLAKODLAK: Tak to se klidně vsadím, že nebude.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ADAMJ: výborný! :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Dohráno :) doufám, že bude pokračování :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Ahoj, uz jsem to daval do Vlastni tvorby, tak doufam, ze me s tim odsud nevyzenete :-)
    Time Travel Works! (Kingdom Come: Deliverance 1980s Dance Mix)
    https://soundcloud.com/adam_sporka/time-travel-works-kingdom-come-deliverance-1980s-dance-mix
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NEVILL: Odhalil a vim.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DELKI: a loučí se tam taky nic zapálit nedá... :O/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DELKI: Napiš Vávrovi...
    DELKI
    DELKI --- ---
    A nejvetší zklamání je, že když člověk sežene křesadlo čeledínovi, kterej chce zapálí statek pod klášterem, tak ten si to pak rozmyslím. Vím, není to přímo klášter, ale i tak by mi to udělalo radost.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    MIKEE: :-)))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLAKODLAK: A odhalil a zabil jsi toho novice nebo ne? Nebo nevíš kde se ti lapkové schází?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Akorát se mi teď furt pouštěj klášterní questy furt dokola... :(
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VLAKODLAK: ta dějová linka v klášteře je průser no.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Klášter dokonán! 2 měsíce (možná dýl) jsem tu hru nepustil, bo mě ten klášter sral a nemohl jsem to udělat.
    Tak jsem to loudnul zase po době, kvůli nezvyku na ovládání omylem pickopocketnul neúspěšně nějakýho mniha, doběhl do jídelny, sedl ke stolu: začala hádka s mnichem, cutscene: samotka, cutscene: jak jsem byl otráven a pak pokec s tim šaškem, kterého jsem pak umlátil a pro srandu odtáhl na záchod... bohužel pak se semnou nikdo nebavil, tak jsem okradl někoho dalšího a zničehonic se v klášteře objevily stráže z města, takže jsem se nechal zavřít a už jsem venku :D
    Nemam rád bugovaté řešení, a asi by to šlo i bez toho, ale jsem rád, že je konec :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DELKI: Tak daleko ještě nejsem, teprve nějakých 1730...ale nenaverboval jsem všechny NPC a někde jsem četl že je snad rozdíl v ceně dobytka, že nejlevnější je z Mrchojed...
    DELKI
    DELKI --- ---
    Btw. vydelavaji nekomu Pribyslavice tech 2 tisice grosu za den? Nejak se mi to nedari, max. 1915 a uz nevim, co s tim.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    No dobrý, tak jsem chvíli projížděl ta místa šarvátek a místa kde číhají lapkové, posbíral jsem od nich zbroj a tak, mezitím jsem taky v Ratajích ukecal Krojchanzla že by měl v Přibyslavicích dělat kupce a co jsem tak u něj obchodoval, tak postupně měl nějak čím dál víc peněz...tedy připouštím že to může být i tím, že na rozdíl od ostatních obchodníku jsem mu nikdy nevybral truhlici... A už se mi povedlo v Přibyslavicích postavit vše co se dalo, předal jsem to panu Divišovi, a hotovo...takže teď by už pomalu mohli vydat to další DLC... :-)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    ADAMJ: prej "a friend of ours", pekne dekuju ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam