• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    MIKEE: :-)))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLAKODLAK: A odhalil a zabil jsi toho novice nebo ne? Nebo nevíš kde se ti lapkové schází?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Akorát se mi teď furt pouštěj klášterní questy furt dokola... :(
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VLAKODLAK: ta dějová linka v klášteře je průser no.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Klášter dokonán! 2 měsíce (možná dýl) jsem tu hru nepustil, bo mě ten klášter sral a nemohl jsem to udělat.
    Tak jsem to loudnul zase po době, kvůli nezvyku na ovládání omylem pickopocketnul neúspěšně nějakýho mniha, doběhl do jídelny, sedl ke stolu: začala hádka s mnichem, cutscene: samotka, cutscene: jak jsem byl otráven a pak pokec s tim šaškem, kterého jsem pak umlátil a pro srandu odtáhl na záchod... bohužel pak se semnou nikdo nebavil, tak jsem okradl někoho dalšího a zničehonic se v klášteře objevily stráže z města, takže jsem se nechal zavřít a už jsem venku :D
    Nemam rád bugovaté řešení, a asi by to šlo i bez toho, ale jsem rád, že je konec :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DELKI: Tak daleko ještě nejsem, teprve nějakých 1730...ale nenaverboval jsem všechny NPC a někde jsem četl že je snad rozdíl v ceně dobytka, že nejlevnější je z Mrchojed...
    DELKI
    DELKI --- ---
    Btw. vydelavaji nekomu Pribyslavice tech 2 tisice grosu za den? Nejak se mi to nedari, max. 1915 a uz nevim, co s tim.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    No dobrý, tak jsem chvíli projížděl ta místa šarvátek a místa kde číhají lapkové, posbíral jsem od nich zbroj a tak, mezitím jsem taky v Ratajích ukecal Krojchanzla že by měl v Přibyslavicích dělat kupce a co jsem tak u něj obchodoval, tak postupně měl nějak čím dál víc peněz...tedy připouštím že to může být i tím, že na rozdíl od ostatních obchodníku jsem mu nikdy nevybral truhlici... A už se mi povedlo v Přibyslavicích postavit vše co se dalo, předal jsem to panu Divišovi, a hotovo...takže teď by už pomalu mohli vydat to další DLC... :-)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    ADAMJ: prej "a friend of ours", pekne dekuju ;)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Ty jo, tolik odpovedi, dik moc!
    CHRMLE: Dik!
    DEEFHA: To teda!
    EZEE: Ty jo, dekujeme!
    GANDHI: :-)))
    ALATIR: Ano, existuje par "konkurencnich" middleware reseni, ale chteli jsme docela specificky chovani, a tak jsme si to napsali sami. Dekuju!
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    DELKI: hodne luxusni... ja na ne jeste chodil napravo od Pribyslavic jak je ta cesta odshora dolu...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DELKI: ukládám si, děkuju! :-)
    DELKI
    DELKI --- ---
    NEVILL: Moje nejoblibenejsi mista. Mam z nich uz pul mega a jsem zvedava kam az to jde dotahnout.
    https://krytfolimanka.cz/uploads/original//filemanager/1/temp/mapa.jpg
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DELKI: To zní dobře, určitě vyzkouším. Díky! :-)
    DELKI
    DELKI --- ---
    NEVILL: Kazdy den ve stejnou dobu se na urcitych mistech potkaji straze, kumani a lapkove. Nech je, at se vzajemne pobijou, doraz zbytek ci utikajici a mas kolem 15 tisic v kapse (dle nosnosti kone, mam Muru a ta unese cca 540). Potkas je u reky pod Vranikem (cesta od mlyna), na ceste z Talmberka k hostinci Na Mytince nebo treba u tabora pod kopcem naproti Ledecku. Tech mist je ale vic.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CHRMLE: když oni u sebe mají většinou jen pár grošů a kromě ostruh a mečů nic moc cenného...a jak to potom prodat když obchodníci nemají moc peněz...
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    NEVILL: potulovat se lesem a parazitovat na chudácích zbrojnoších vydělává hromadu, by mohlo stačit :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak už jsem docela pokročil s Přibyslavicemi že už jsou asi tak 500 grošů v plusu, ale kdo má ty peníze furt někde brát? Všechny úspory jsem do toho vrazil a nestačí to, takže vykrádám co se dá. Mám pocit že asi nejvíc má v truhle platnéř v Ratajích, asi 3K nebo 4K, jinak je to většinou dost slabota...
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    ADAMJ: Páni, já myslel, že ta technologie byla už hotová a že jste ji akorát použili a "jenom složili a nahráli hudbu". Tak to klobouk dolů ještě jednou.

Soundtrack si často pouštím jen tak, což jsem skoro u žádné jiné hry (snad jen u Gothicu) nedělal. Hlavně se mi líbí, že to není takový ten generický podkladový herní soundtrack, který hezky funguje ve hře, ale mimo ni moc ne. Už od prvních tónů mi přišel jako filmový soundtrack.

PS: Soundtrack naživo teď o víkendu na Soudtrack festivalu byl famózní. Plánuje se někdy další koncert? Jestli jo, tak rozhodně jdu!
    EZEE
    EZEE --- ---
    ADAMJ: Fakt se musim priznat ze jsem kolikrat z nekterych tech pasazi a detailu ty kompozice zjihnul a naskocila husi kuze, to je o cem to kurnik je! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam