• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    EZEE: Nerozumim :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BAT:
    MYKEZ: Mas co delat i tak :)
    BAT
    BAT --- ---
    Nevite o nejakym koukatelnym/poslouchatelnym let's play KCD?
    Zadny urvany decko, cim dospelejsi clovek, tim lepsi, a pokud mozno v anglictine a jen v krajni nouzi v cestine.
    Dosly mi serialy co si poustim kdyz neco delam, tak me napadlo, ze by mohlo bejt fajn pustit si takhle KCD.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CHRMLE: je mozny ze si to pletu s necim jinym, tech podobnych her sem hral kdysi strasne moc, ale v necem se mi zvysovala nachylnost ke kritickemu zasahu od nepritele a krvaceni
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    SIRLOON: v M&M asi ne ne? Teda jestli neberes zkamenění/zatracení jako permanentní snížení statistik...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    :) tak on ve starejch hrach podle DnD byl i starej dobrej level drain a nikdo ho nerozporoval, i kdyz dokazal nasrat
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MAIMONIDES: no jo, o tech sem fakt nevedel. resp. hral sem vzdycky maga takze sem to ani moc nemel sanci postrehnout. kazdopadne tenhle koncept by uz v soucasny hre neprosel a byl by dobrej rant na forech. Ja sem to mozna blbe predtim napsal, ja nerozporoval ze ve starejch hrach se neco jako trvale odebirani statu nedelo. Tusim ze to bylo i v M&M, jen sem nesouhlasil s tim, ze by to melo bejt ve hre z roku 2009 a hlavne to ani nebylo napsane v combat logu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ma pravdu:)
    Black Death 101 - Diablo Wiki
    https://diablo2.diablowiki.net/Black_Death_101
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SIRLOON: takový žlutý zombie
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MAIMONIDES: v diablu se staty permanentne nesundavaly. Resp. ktere monstrum to delalo? Nevsiml sem si, ze bych nekdy skoncil s nejakym statem na 1 :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SIRLOON: To bylo v Diablu taky a nikdo si nestěžoval:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SIRLOON: aha, sorry, já myslel že je to ten quest jak tam přijede ikvizotor do Úžic...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NEVILL: asi se nechapeme, ja mluvim o hre Inquisitor
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SIRLOON: aha, to jsem vůbec netušil...mně ta situace v tomhle questu přišla taková ošemetná, tak jsem to jel raději tak nějak na všechny strany abych nikomu neuškodil a všem vyhověl, takže tohle mě nějak minulo, ale jestli to mohlo dopadnout takhle tak to je fakt otrava...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NEVILL: nekteri nepratele ti natrvalo snizovali primarni staty. kdyz uz pak prudilo hodne lidi tak to nejak upravili, tusim ze to bylo docasne a pak se to zase vratilo, ale to uz davno byla hra zahozena v koute
    DELKI
    DELKI --- ---
    NEVILL: Nejhorsi jsou Sibenicni bratri. Zkusila jsem snad vsechny kombinace a vysledek vzdy stejny - Fricek: Uz si mluvil s Matousem? Jindra: Ne. - (Ale mluvila, 100x!, vsechno vim!) The end.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SIRLOON: počkat, jak jako zkurvila postavu, o tom nevím...tak to se mi asi povedlo se tomu nějak vyhnout... :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NEVILL: trochu mi to pripomina bezmoc a beznadej u ceskeho Inquisitora, tam ti hra totalne zkurvila postavu a zlikvidovala ji staty ze byla postava nehratelna a pak sem se dohadoval s Macurou tusim, jestli mu prijde normalni takhle vysirat lidi necim co nejde zvratit (ani o tom hrac nevi ze se to deje, takze si hru ulozi) a prej ze jo, ze to v 80 letech taky takhle fungovalo...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DELKI: Já tam mám takové dva co asi nedodělám - jeden v Neuhoffu, tam snad měl být nějaký koňský závod nebo co, ale já tam ukradl nějakýho koně, vykradl jsem jim dům, někoho zabil (možná) a oni se se mnou už kupodivu nechtějí bavit. A druhý mám s Konradem Keyserem, mám tam hvězdičku že by měl být asi další quest, ale poté co jsem zvoral quest a jeho málem zabili tak je hysterickej a nechce se se mnou bavit... :O/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SIRLOON: Platina = PS4, tam to možná bude trochu jiné (neříkám že výrazně lepší). Delki hraje na Xboxu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam