• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    JCD
    JCD --- ---
    jestli pred hospodou parkuje kun, Hanz Fogl je v hospode ;)
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    CHRMLE: A někdy vysedává v hospodě (určitě jsem ho vídal v té horní)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    CHRMLE: jeste leze casto do lazni :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Ahoj, tak sem si stahl tu 1.7 a teda musim rict... ze pozoruju velice slusny narust FPS... teda krome mest, tam je to furt na patnacti...
    Zaroven jsem zacal pozorovat NPC chodici pozpatku - coz je vtipny, protoze tohle mi to doted nikdy nedelalo...

Ale ted uz k dotazu:
    Chtel bych zacit s turnajem, dorazil jsem do Rataji (coz v HC modu neni sranda z Talmbergu.. vsude niggas), ale nikde nemuzu udatneho sira Ptacka najit... Jsem v deji stale pred bitvou v Pribislavicich (to je nedohratelny, mam lvl 6 a jak ma helmu, tak ho proste nemuzu sejmout sipem a fighter sem mizernej...)...
    Nejaky tip, kde by mohl byt? Jsem prolezl ten horni hrad v Ratajich, ale nikde nikdo...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOFI: Na Xbox One vyšel patch taky, tam je teď verze 1.7. Podle velikosti 7 GB se toho muselo změnit opravdu hodně.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Vcera vysel novy patch na PS4, spoustu bugfixu, optimalizace a par novinek
    Kingdom Come Deliverance Update Version 1.11 For PS4 [Patch Notes v1.17] PC And Xbox One
    https://gearnuke.com/kingdom-come-deliverance-update-version-1-11-patch-notes-v1-17/
    – Optimizations –
    Texture streaming massively improved. Pop-in of the more detailed textures or body parts should be much less apparent.
    We have optimized despawning of items. This should positively affect performance for some players.
    NPCs no longer randomly drop items while going into less detailed LOD state. This should slightly improve performance.

– New features –
    Tournament! – The tourney takes place every few days in the courtyard of Rattay Upper Castle. Depending on how far you’ve progressed through the story, ask either the Samopesh blacksmith or Sir Hans Capon to make the necessary introductions.
    Dice minigame improved – We have added a new set of dice with a “Joker” side and three types of straights to score. It is now easier to gain points with wild dice, so we raised the score limit to 4000 points.

– Quest bugs fixed –
    Lord Divish now returns to Talmberg after the cutscene in Epilogue.
    Bandit recruiters in “If You Can’t Beat ’em” quest are no longer afraid of corpses and the quest can be progressed even if you bring them physical proof of your success.
    Quarry robbery in the “Gallows Brothers” quest now has a proper ending if the player refuses to join the robbers.

atd.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Hraju na PC. U hry jsem zkontroloval integritu souboru i PC restartoval, ale tohle je holt dalsi z mnoha bugu. Ja se kouknu jak to hraje nekdo jinya budu napul spokojenej :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: To nasere, no. Po kazdym updatu se mi to taky chovalo divne, vzdycky to vyresil restart, nastesti. Btw. na cem to hrajes?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Aha tak tedy nevyzaduje, ale na streamech to vsichni delaji, tak nevim proc. Ja sel za Ptackem v Epilogu tak jak ty, ale po osloveni Ptacka mi naskoci nekonecne nahravani, proto jsem se domnival, ze je to nejaky bug kvuli memu neplnenemu ukolu s Ptackem v laznich. Ja se na nej ve hre vykaslal, protoze jsem zkratka nenasel vino. Ten samy nedoreseny ukol mi znemoznoval dokoncit samotnou zakladni linku. Nakonec to fixly, ale hrozne pozde. Tohle je dalsi bug.. Deje se to vice lidem. Jak rikam, nemam na to nervy, uz mam prachy zpet na uctu. Nechapu proc to neudelaly samostatnym spustenim z menu, jako to umi jini vyvojari.
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: To zni jako blbost. Lazne jsem v tyhle hre nejak zahadne preskocila, jinak vse done. Epilog - Ptacek ceka u Neuhofu - ptam se, jestli muzem vyrazit a on, ze ne, ze Karolina... a je to. Hra se mi porad sekala (Xbox One) a jediny co pomohlo bylo odmazavani ulozenych pozic. Zni to jako blbost, ale jak jich je vic nez pet, tak je to nehratelny, hlavne za deste (pixel rain). Takze... chtit po me nekdo navrat ke stary pozici, tak je z nej bez prdele neboztik. Ale zda se, ze verze 1.7 to sekani vyresila, vubec je to takovy zivejsi. Uvidime, co jeste fixli, ale padani hry pri sejvovici to ocividne neni:(
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: Ja uz jsem se tak nastval, ze sem jim to vratil. Ono to pry vyzaduje nahrat starsi pozici a dokoncit vedlejsi ukol s Ptackem v laznich. To si delaj srandu.. Pokud je to vlastne uplne mimo pribeh, proc neudelaji v menu zvlast spusteni DLC.. Preju prijemnou zabavu vsem co s tim nemaji problem.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: Teď to mám před sebou, ale takový problém jsem nezaznamenal.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Lide dobri, chci spustit DLC KCD promluvou s Ptackem a nasleduje nekonecne nahravani. Nevite kde je problem?
    JCD
    JCD --- ---
    DELKI: thx za info! Tohle DLC by mohla byt velika legrace ;)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DELKI
    DELKI --- ---
    SEKI1: Total playtime 1765.06743458951 :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DELKI: ja jsem to dohral zatim jednou ale mam tam 170hodin :D Bohuzel nemam tolik casu tak pockam az to vydaj vsechno a dam si to znova. :) aspon zapomenu trochu ten pribeh a jsem zvedavej jestli budu mit jinej postup hrou :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    SEKI1: Dala jsem to 2x na Xbox One a zacinam bejt nalomena, ze to dam jeste jednou na Xbox One X - jsem zvedava na rozdil, snad se to bude min sekat. Asi uz je to zavislost:)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DELKI: počkám na goty edici pak na patche a dám si to celé znova ale na hardcore mod :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam