• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    To si počkám, až ten bug opravěj a daj to se slevou :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SEKI1: oficielně kde?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak oficialne je tam prej novem DLC bug kterej zpusobi ze se nespusti dalsi questy, ale stale jde dohrat bohuzel za tech cca 2h. Jestli to je pravda tak to maj docela pruser, kdyz kouknu na hodnoceni.
    Novinkový souhrn: Days Gone se odkládá, Huawei konkuruje Switchi a proč hrajeme v BF5 za Němce
    https://www.youtube.com/watch?v=OqDq1y6k9Gs&t=834s
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Kdyby to tedy bylo za 3 eura.. :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: 1% za snahu a 30% za scenu s basnickama:)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    CHRMLE: Staveni jsem si uzil, dokazal jsem si ho prodlouzit na 10h hrani, ale verim, ze i to slo "dohrat" daleko rychleji a nastvat. To jsme ale vedeli, ze nejde o pribehove DLC. Toto fakt podelali, protoze nastvali fanousky.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    MAAAT: prave na to tedka koukam, jak spatne je to hodnoceny... resp hra prej jako ze cool, ale na dve hodinky... to je za deset ecek fakt jako docela malo...
    Jenom jestli to neni jako s tim from the ashes, kde to taky meli vsichni hned hotovi... protoze na zacatku meli hromadu cashu, kteryma to zasponzorovali... jestli se to taky nema hrat na nejakym nizkym levelu...
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Aktualni hodnoceni DLC na Steamu je 31% a vsichni pochopitelne nadavaji na delku. Jeste ze mi nefungovalo a mam penize zpet :)
    PATRON
    PATRON --- ---
    TOFI: Pěkné! Jsem si říkal, proč často do něčeho narážíš a pak jsem si všiml, že hraješ na xboxu. Už to chápu.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Tak mam turnaj i druhy DLC za sebou a zacinam si myslet, ze si Warhorse delaji srandu. Az/jestli bude nekdy nejake dalsi DLC a ten vousatej blbecek bude ve videich slibovat hory, doly, hodiny zabavy... tak se skorat usklibnu a ty dve stovky hodim radsi do kanalu, bude me to totiz frustrovat daleko min.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    CHRMLE: Hele, přesně nevím, ale mladá teď dohrála to DLC a chtěla se pustit do turnaje, ale s Ptáčkem o tom nebyla rozumná řeč. A tak, nedá se nic dělat, poradily Internety a turnaj nakonec "odstartoval" pokec s tím kovářem. To je všechno co vím, jsem jen divák :-)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    DEEFHA: daaaamn... zkusim tam zajet... ja sem zrovna dorazil do Rataj, mrkl se na pravidla turnaje, chtel se zapsat, ale bohužel ještě nebyl turnaj vyhlášen... Ptáčka sem nenašel ani v hospodě, ani v lázních... a kde chrápe v tom horním hradě? Třeba je někde, kde sem nebyl...
    Nebo prostě musím počkat na nenadálou cutscénu? Že se vyhlašuje turnaj?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    CHRMLE: Zkusil bych taky najít kováře v Samopších. Jen tak, uvidíš :-)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    SEKI1:
    PIPIN:
    JCD:
    dekuju za tipy, jdu vyzkouset :)
    JCD
    JCD --- ---
    jestli pred hospodou parkuje kun, Hanz Fogl je v hospode ;)
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    CHRMLE: A někdy vysedává v hospodě (určitě jsem ho vídal v té horní)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    CHRMLE: jeste leze casto do lazni :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Ahoj, tak sem si stahl tu 1.7 a teda musim rict... ze pozoruju velice slusny narust FPS... teda krome mest, tam je to furt na patnacti...
    Zaroven jsem zacal pozorovat NPC chodici pozpatku - coz je vtipny, protoze tohle mi to doted nikdy nedelalo...

Ale ted uz k dotazu:
    Chtel bych zacit s turnajem, dorazil jsem do Rataji (coz v HC modu neni sranda z Talmbergu.. vsude niggas), ale nikde nemuzu udatneho sira Ptacka najit... Jsem v deji stale pred bitvou v Pribislavicich (to je nedohratelny, mam lvl 6 a jak ma helmu, tak ho proste nemuzu sejmout sipem a fighter sem mizernej...)...
    Nejaky tip, kde by mohl byt? Jsem prolezl ten horni hrad v Ratajich, ale nikde nikdo...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOFI: Na Xbox One vyšel patch taky, tam je teď verze 1.7. Podle velikosti 7 GB se toho muselo změnit opravdu hodně.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Vcera vysel novy patch na PS4, spoustu bugfixu, optimalizace a par novinek
    Kingdom Come Deliverance Update Version 1.11 For PS4 [Patch Notes v1.17] PC And Xbox One
    https://gearnuke.com/kingdom-come-deliverance-update-version-1-11-patch-notes-v1-17/
    – Optimizations –
    Texture streaming massively improved. Pop-in of the more detailed textures or body parts should be much less apparent.
    We have optimized despawning of items. This should positively affect performance for some players.
    NPCs no longer randomly drop items while going into less detailed LOD state. This should slightly improve performance.

– New features –
    Tournament! – The tourney takes place every few days in the courtyard of Rattay Upper Castle. Depending on how far you’ve progressed through the story, ask either the Samopesh blacksmith or Sir Hans Capon to make the necessary introductions.
    Dice minigame improved – We have added a new set of dice with a “Joker” side and three types of straights to score. It is now easier to gain points with wild dice, so we raised the score limit to 4000 points.

– Quest bugs fixed –
    Lord Divish now returns to Talmberg after the cutscene in Epilogue.
    Bandit recruiters in “If You Can’t Beat ’em” quest are no longer afraid of corpses and the quest can be progressed even if you bring them physical proof of your success.
    Quarry robbery in the “Gallows Brothers” quest now has a proper ending if the player refuses to join the robbers.

atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam