• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    TOFI
    TOFI --- ---
    DOUPLE: Warhorse by mohlo napravit reputaci, uvolnit toto DLC zdarma a byl by klid
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Srp se s tim moc nesral

Nový přídavek k českému Kingdom Come je po všech stránkách trapný - iDNES.cz
    https://bonusweb.idnes.cz/...na-jana-ptacka-hry-gm9-/Recenze.aspx?c=A181022_120937_bw-pc-recenze_srp
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JCD: no a prave az bude (dale v pribehu) tak to hra zaznamena jako dalsi bod na mape ci tak neco a splni se tím trofej toho cestovatele (aspon co si dobre vzpominam ,protoze jsem mel podobny problem u splnění té trofeje)
    JCD
    JCD --- ---
    DASTY1: Vranik je pristupny od zacatku. Jen tam na zacatku neni to lapkovske opevneni, ale spise takova rozpadla ruina s par zajimavostmi. Rozhodne se vyplati tam jit podivat drive nez tam pribeh zaveli.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TOFI: jeden z nejlepších vedlejších úkolů :) - to chapu , take jsem se kolikrat načapal ze se jen tak kocham krajinou, ale jak jsem pak cekal na ruzne patche, tak to uz bylo celkem premlouvaní se k tomu vracet .... a co teprv po RDR :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    DASTY1: mne jde ten pribeh pomalu, ja furd delam ty vedlejsi mise a nebo jen tak jezdim a kocham se zapady slunce, vcera jsem ziskal zajimavnou trofej, "All Ends Dance With the Devil, Bad Trip" a bylo to tak dobry ze jsem si to hned musel zopakovat abych videl vsechny konce
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TOFI: na 99% to je tím Vraníkem a musim pokracovat v hl.příběhu ... tak šup do pátku už moc času není :))
    TOFI
    TOFI --- ---
    DASTY1: ok zkusim, Vranika na mape mam ale byl jsem tam jen kratce, je mozne ze se to odemkne az v ramci pribehu
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DELKI: ja mam dojem ze ten problem byl Vraník ,ktery ze zacatku neni pristupny,ale jisty si nejsem ..... a jelikoz jsem tam nake oblacky v rozích mel i po dohraní, tak myslim ze tím to nebylo...... nejhorsi je ze dle vlastnich zkusenosti u teto hry clovek nikdy poradne netusi ...... :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    TOFI: Me naskocila, az kdyz jsem mapu projela fakt celou, vcetne vsech rohu a okraju.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TOFI: povedlo a mel jsem stejnej problem jako ty jak si vybavuji - take jsem si odkryl celou mapu, cekal ze to cinkne a nic :) .... (co si vzpominam tak to zkompletujes az z postupem v hlavnim deji - spise ke konci hry )
    TOFI
    TOFI --- ---
    povedlo se vam ziskat "Traveller" trofej?
    pro ziskani je potreba navstivit vsechn 15 mist (travel pointu) i kdyz je mam vsechny navstiveny tak stale trofej nevyskocila, v cem delam chybu ?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SEKI1: ja ti nevim... podle toho co sem cetl to vypada, ze to nejede spis nikomu nez jen nejake skupine lidi kvuli HW/SW konfiguraci
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Dear fans and supporters,

Development is a process! Over 110 people are working hard at Warhorse Studios to ensure a quality
    standard in Kingdom Come: Deliverance that we and you are expecting. To ensure this level of content
    quality we heavily rely on your feedback and try to include as much input from our player base as possible.
    On Tuesday the 16th, we released the free “Tournament” update and a new DLC, “The Amorous Adventures
    of Bold Sir Hans Capon." Unfortunately, a bug slipped through our systems which were only visible due to
    the high number of players that were playing the DLC on various system setups. Under certain
    circumstances, a bug may render part of the DLC content inaccessible, making the DLC questline seem too
    short and straightforward. With your help, many bugs were identified and are being fixed as we speak. The
    associated patch is going to be released as soon as possible to offer the full spectrum of the DLC to every
    player.

We are deeply sorry for the circumstances and the frustration.

Sincerely,

Warhorse Studios

Warhorse Studios Announcement - DLC Bugs & Hotfix : kingdomcome
    https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/9pkv4b/warhorse_studios_announcement_dlc_bugs_hotfix/
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SEKI1: no, par lidi ve WH porad jeste znam a sou hodne schopni, to ne ze ne, ale z QA teda neznam nikoho, ale fakt by me zajimalo, kdo ho tam vede
    DELKI
    DELKI --- ---
    Tech bugu tam je:( Napr. mam zakazany vstup ke kupci v Pribyslavicich, kdyz se o to pokusim, tak vola draby. A zmenila se mi barva kone - Mura ma svetlou hrivu a ocas misto cerne. A bez duvodne se mi u mest objevuje mesec - tzn. platim pokuty a nevim proc a ani pak nekdy nezmizi a platim znovu. Proste super.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    To si počkám, až ten bug opravěj a daj to se slevou :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SEKI1: oficielně kde?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak oficialne je tam prej novem DLC bug kterej zpusobi ze se nespusti dalsi questy, ale stale jde dohrat bohuzel za tech cca 2h. Jestli to je pravda tak to maj docela pruser, kdyz kouknu na hodnoceni.
    Novinkový souhrn: Days Gone se odkládá, Huawei konkuruje Switchi a proč hrajeme v BF5 za Němce
    https://www.youtube.com/watch?v=OqDq1y6k9Gs&t=834s
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Kdyby to tedy bylo za 3 eura.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam