• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Napodobne, po vete "Odchazim do Ledecka" jsem sarlatana uz nikdy nevidel… Jsem tak nejak predpokladal ze mi kecal, nenapadlo mne ze je to další bug.
    DELKI
    DELKI --- ---
    SEKI1: Kdyz jsem tam dorazila, tak sedel v hospode a pak si sel na namesti rozbalit stanek.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    JCD: mel jsem stejnej pripad :D

DELKI: takze on v tom Ledecku opravdu nekde byl ?
    JCD
    JCD --- ---
    DELKI: husty, tenhle ukol jsem nikdy neobjevil, mne sarlatan proste zmizel ze sveta pote, co jsem ho zachranil pred rozzurenym davem.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Mam zasek se sarlatanem v Ledecku - kvest Povercivost. Potrebuju uvarit lektvar na zbarveni vody na krvavo. Misto navodu je k tomu rikanka, ktera ma velmi ridke a nesmyslne ceske titulky, v anglictine je to vlastne uplne jiny pribeh. Tak ci tak jsem neprisla na to jak a z ceho ten lektvar uvarit. Net mlci. Poradite nekdo?
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Mohl by mi pls nekdo vysvetlit, jak je mozne, ze porad mluvi o dvou hodinach, kdyz to melo mit aspon tech deset? Jak presne vypada bug, ktery vas zbavi osmi hodin obsahu? Ja se omlouvam, nejak mi to po ranu asi nemysli :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    SPLIFFBOY: vraceni penez? predplatne na dalsi DLC ?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    TOFI: podle jaky logiky by uklidnilo ty, jez za to zaplatili, kdyz to warhorse da vsem ostatnim zadarmo???
    TOFI
    TOFI --- ---
    DOUPLE: Warhorse by mohlo napravit reputaci, uvolnit toto DLC zdarma a byl by klid
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Srp se s tim moc nesral

Nový přídavek k českému Kingdom Come je po všech stránkách trapný - iDNES.cz
    https://bonusweb.idnes.cz/...na-jana-ptacka-hry-gm9-/Recenze.aspx?c=A181022_120937_bw-pc-recenze_srp
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JCD: no a prave az bude (dale v pribehu) tak to hra zaznamena jako dalsi bod na mape ci tak neco a splni se tím trofej toho cestovatele (aspon co si dobre vzpominam ,protoze jsem mel podobny problem u splnění té trofeje)
    JCD
    JCD --- ---
    DASTY1: Vranik je pristupny od zacatku. Jen tam na zacatku neni to lapkovske opevneni, ale spise takova rozpadla ruina s par zajimavostmi. Rozhodne se vyplati tam jit podivat drive nez tam pribeh zaveli.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TOFI: jeden z nejlepších vedlejších úkolů :) - to chapu , take jsem se kolikrat načapal ze se jen tak kocham krajinou, ale jak jsem pak cekal na ruzne patche, tak to uz bylo celkem premlouvaní se k tomu vracet .... a co teprv po RDR :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    DASTY1: mne jde ten pribeh pomalu, ja furd delam ty vedlejsi mise a nebo jen tak jezdim a kocham se zapady slunce, vcera jsem ziskal zajimavnou trofej, "All Ends Dance With the Devil, Bad Trip" a bylo to tak dobry ze jsem si to hned musel zopakovat abych videl vsechny konce
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TOFI: na 99% to je tím Vraníkem a musim pokracovat v hl.příběhu ... tak šup do pátku už moc času není :))
    TOFI
    TOFI --- ---
    DASTY1: ok zkusim, Vranika na mape mam ale byl jsem tam jen kratce, je mozne ze se to odemkne az v ramci pribehu
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DELKI: ja mam dojem ze ten problem byl Vraník ,ktery ze zacatku neni pristupny,ale jisty si nejsem ..... a jelikoz jsem tam nake oblacky v rozích mel i po dohraní, tak myslim ze tím to nebylo...... nejhorsi je ze dle vlastnich zkusenosti u teto hry clovek nikdy poradne netusi ...... :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    TOFI: Me naskocila, az kdyz jsem mapu projela fakt celou, vcetne vsech rohu a okraju.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TOFI: povedlo a mel jsem stejnej problem jako ty jak si vybavuji - take jsem si odkryl celou mapu, cekal ze to cinkne a nic :) .... (co si vzpominam tak to zkompletujes az z postupem v hlavnim deji - spise ke konci hry )
    TOFI
    TOFI --- ---
    povedlo se vam ziskat "Traveller" trofej?
    pro ziskani je potreba navstivit vsechn 15 mist (travel pointu) i kdyz je mam vsechny navstiveny tak stale trofej nevyskocila, v cem delam chybu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam