• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    DELKI
    DELKI --- ---
    TOFI: Co si pamatuju, tak to chce jen hlemy kumanskych nacelniku, tzn. kazdy tabor jedna helma. Az to budes mit, Ondrej ti teprve rekne o parozi atd. - a to se da koupit napr. u lovciho v Ratajich.
    TOFI
    TOFI --- ---
    to chce parozi no tvl. hlavne ze mi to pise sezen 3 kumanske helmy s krytem a 3 kumanske zbroje
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    tim padem musis mit zrejme aktovovany perk na sundavani parozi imho jestli si to z hlavy pamatuju
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    frycek s matousem popripade hospodsky ondrej, ja mel pak ten quest buglej takze mi ten outfit byl k nicemu :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    TOFI: jeste je musis obohatit o parozi ,,to ti vsechno kluci reknou :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    potreboval bych helpnou s questem "sezen kumansky prevlek", nejdriv to chtelo sehnat 3 kumantske helmy, tak jsem je donesl ale nestacilo to, pak to chtel 3 kumanske zbroje, tak jsem je donesl a porad to nestaci, co teda je potreba vsechno od kumanu ukrast abych splnil quest?
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    MILAZAJICEK: jestli vubec nejaka goty bude …`] taky cekam
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    MILUCH2: já si stejně počkám na GOTY. Na ty bugy nemám nervy. Ale zatím nemám pocit ze by to někdy mohli dát do pořádku :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    MILAZAJICEK: na dabing ted sere pes, ted se dela dvojka a ladi se bugy k DLC :D az tak nejdriv za 5 let
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MILAZAJICEK: Vávra je všude :-P
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    DEEFHA: Ho máme tady?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    DEEFHA: Ho máme tady?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MILAZAJICEK: No tak se Vávry zeptáme, ne?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Jak to vůbec vypadá s českým dabingem? Na začátku někde Vávra vyprávěl že když se to bude prodávat zaplatí ho ze svého nebo tak nějak.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DELKI: v souvislosti se screenshotem to zni jako oxymoron :D
    DELKI
    DELKI --- ---
    To bych prisla v cestine o nektere vtipky.
    TOFI
    TOFI --- ---
    prepni si to do Eng
    TOFI
    TOFI --- ---
    DELKI: :-D :-D :-D
    DELKI
    DELKI --- ---
    ... je to zabava
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DFOJTIK: Bug to byl určitě, otázkou spíš je, čím se opravil. Tipoval bych to na ten poslední patch - ten toho rozesral tolik (zpřeházené části dialogů, chybějící texty ve výběrech - DELKI má fotku), že klidně mohl něco jiného omylem opravit :-P Je to komedie...
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Napodobne, po vete "Odchazim do Ledecka" jsem sarlatana uz nikdy nevidel… Jsem tak nejak predpokladal ze mi kecal, nenapadlo mne ze je to další bug.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam