• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Když jsem to hrál poprvé tak mi Klášter bugnul 30h save.
    Když jsem to hrál podruhé, skočil jsem si z lešení pro klíč a najednou byly všechny Q s ním spojené poměrně zábavné.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: lol :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: jako vazne? tobe se to libilo? opakovane blbe questy, neustala nutnost pretacet cas a restrikce spojene s pohybem po klastere ktere omezily herni mechaniky uz tak dost rozbite? No jako jestli se ti to libilo, nic proti gustu. Ja je nakonrc vsechny vyvrazdil a jsem na to pysnej. Neunikla ani mys.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    To je zvlastni. Klaster byl imho jedna z nejatmosferictejsi casti hry. Ta uplna izolace, nedosazitelnost vnejsiho sveta vcetne jeho starosti, ubijejici monotonni rezim... Spis to chtelo vic prostoru pro vnitrni politiku...
    DELKI
    DELKI --- ---
    Klaster je fakt hell, ale vlastne to ma neco do sebe. Diky nemu se ze me stal militantni ateista:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, klaster dokonale zabiji hru:) jeste nez jsem se k nemu dostal tak uz jsem mel prakticky vsechno na maxu, nejlepsi vybavu a krom pribehu nebylo uz vlastne co by mi to mohlo nabidnout - a pak prisel klaster a bylo jasno:) Kdyz navic clovek zjisti, ze celej zbytek hry se bude honit jen z mista na misto (na kterejch uz notabene davno byl), tak to taky moc na nadseni neprida
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    AZIM: Je to tak, klášter byl i pro mě rozbíječ hry a pak už jsem to dojel jen z povinnosti. Vlastně nedojel, protože se mi nějak rozbil jeden z předposledních questů a už jsem na to neměl nervy. Jak kdyby jim došly síly, čas a nadšení tak od poslední třetiny.
    AZIM
    AZIM --- ---
    tak musím říct, že jak jsem byl na začátku plný nadšení které vystřídala realita v podobě motání se kolem kláštera a celé KCD jsem odložil. Hrál witchera, tomb raider, AC až jsem došel k tomu, že zítra vyjde RDR2 díky čemuž teď nedohraju ani to AC a napadá mě jestli se ve světle zabugovaneho DLC a všech těch negativ vůbec vrátím, spíš si myslím že mě přemůže chuť na Skyrim a přes to že jsem v něm strávil 200+ hodin na x360 ho koupím časem na xone i přes to že KCD jsem nedohrál a zůstal někde asi level 15, je tu někdo kdo to máte stejný nebo tady jsou všichni happy?
    TOFI
    TOFI --- ---
    DELKI: tak jsem se posunul dal, diky, musel jsem projit vsechny tri tabory
    DELKI
    DELKI --- ---
    Hotfix 1.7.1 is LIVE - Full DLC now playable!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DELKI: Podle mě má moc příjemnej, zvučnej hlas, mě by tam sedl.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Kdyz uz jste tady mluvili o tom ceskym dabingu... jak moc byste cloveka ukamenovali, kdyby Hanuse nechal namluvit Otou Jirakem?:)
    TOFI
    TOFI --- ---
    DELKI: hej tak to je mozna ono ze kazda musi byt z jineho tabora, ja mam totiz dve z prvniho a jednu z druheho, dik zkusim
    DELKI
    DELKI --- ---
    TOFI: Co si pamatuju, tak to chce jen hlemy kumanskych nacelniku, tzn. kazdy tabor jedna helma. Az to budes mit, Ondrej ti teprve rekne o parozi atd. - a to se da koupit napr. u lovciho v Ratajich.
    TOFI
    TOFI --- ---
    to chce parozi no tvl. hlavne ze mi to pise sezen 3 kumanske helmy s krytem a 3 kumanske zbroje
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    tim padem musis mit zrejme aktovovany perk na sundavani parozi imho jestli si to z hlavy pamatuju
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    frycek s matousem popripade hospodsky ondrej, ja mel pak ten quest buglej takze mi ten outfit byl k nicemu :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    TOFI: jeste je musis obohatit o parozi ,,to ti vsechno kluci reknou :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    potreboval bych helpnou s questem "sezen kumansky prevlek", nejdriv to chtelo sehnat 3 kumantske helmy, tak jsem je donesl ale nestacilo to, pak to chtel 3 kumanske zbroje, tak jsem je donesl a porad to nestaci, co teda je potreba vsechno od kumanu ukrast abych splnil quest?
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    MILAZAJICEK: jestli vubec nejaka goty bude …`] taky cekam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam