• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Taky me to nemile prekvapilo, ze jsem se to dozvedel az v tom placenem dokumentu.
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: Super zpusob komunikace: "...v placenem dokumentu.. Vavra tam rika, ze je mu fakt lito, ze nesplnili dany slib".
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Několik nezodpoezenych otazek padne v placenem dokumentu. Napr., ze pes je pronasleduje. Neni to primo receno, ale Vavra tam rika, ze je mu fakt lito, ze nesplnili dany slib. Nic o tom jestli nakonec bude, nebo ne -> takze nejspis ne.

Dulezita vec ohledne bugu je fakt, ze opravy a patche se neslucuji se starymi savy. Zni to zvlastne, ale je to tak, ze vas stary save dokaze "premluvit" opravenou vec, aby byla dal rozbita. Takze si to zahrajte vsichni znovu :)

S tim ceskym dabingem bezte uz do rite. Komu to nebylo jasny od zacatku, tak mu asi chybi kolecko.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Já už jim nevěřim vůbec nic a nový DLC budu hodně pečlivě zvažovat. Stejně si myslím, že místo něj měli radši opravovat, a že je pořád co. Byla jsem smířlivější než jsem se pustila do RDR2 (ano, je to áčková hra, vím). Oboje hraju na stejný konzoli - RDR2 plynulá krása bez načítání, KCD stále se prohlubující deprese. Střídat tyhle dvě hry znamená bolavý oči, žaludek na vodě a ztrátu nadějí:)
    ACP
    ACP --- ---
    DATEL: Pes bude, resp. je ve vývoji (někde tu byl odkaz na přednášku, kde ho ukazovali).
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DATEL: je to dost skoda, evidentne s tim nejakou dobu asi i pocitali (ingame pisnicky v CJ) a hre by dabing pridal poradnej kus "Češi Čechům" (v dobrym)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DATEL: Jj, psího kámoše slibovali. A pak ho slibovali v rámci nějakého DLC. Asi se jim zaběhnul...
    DATEL
    DATEL --- ---
    Já už se asi na nějaké backerství příště vykváknu, podpořil jsem je, ale sliby chyby, vím, že český dabing neslibovali, ale mám dojem (už to nedohledám), že přes ty milníky, které měli, tam měly být i další věci - nejsem si teď jistý, ale myslím, že slibovali psa? No, jsem poučen, příště čekám, až bude hra delší dobu na trhu a ve slevě.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DATEL: Eh... Asi si fakt dám na hrob napsat: "Já jsem vám to říkal" :-)
    DATEL
    DATEL --- ---
    Tak český dabing definitivně nebude :-(

Konec nadějím. Kingdom Come: Deliverance český dabing mít nebude – Zing
    https://www.zing.cz/.../96050854/konec-nadejim-kingdom-come-deliverance-cesky-dabing-mit-nebude/amp/
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: Ničím zajímavý, bavilo me stavení vlastní vesnice, a pak prakticky nekonecny inkom, kterej vlastne ale zkurvil hodnotu penez ve hre. Milostny hratky Hanze mi prisli nudny, ale nedostal jsem se nejak extra daleko... bo nebavilo...
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    DELKI: jako co jsem koukal na to prvni videjko... libi se mi to...
    Prej Nemec... Ale rukama, nohama a hlavne hlavou, je to Cech :D
    DELKI
    DELKI --- ---
    Nový přídavek ke Kingdome Come vyjde počátkem února, slibuje více soubojů - iDNES.cz
    https://bonusweb.idnes.cz/kingdom-come-dlc-0jt-/Novinky.aspx?c=A190103_081809_bw-novinky_srp
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    BURKHAR: na paceni je nejlepsi mys s prepinatelnou citlivosti :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DEEFHA: i5-2400 @ 3.10 GHz, 16 GB RAM, GTX 1060 3 GB RAM, takovej dneska už low-end.

REDSNAKE: To já taky. :D

DEEFHA: Hele, tím, že jsem to koupil komplet celé, tak vůbec vlastně nevim, jestli už jsem na něco DLCčkovýho narazil. Přibyslavice si nechávám na později, nějaké pokladové mapy jsem našel, nějaké DLC itemy mám, o Ptáčkovi jsem zatím jen slyšel.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    REDSNAKE: Neřekl bych. A právě proto se na to ptám :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DEEFHA: stoji vubec ty pribehove dlc za neco? je tam neco delsiho nez par hodin?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BURKHAR: ...jo a ještě - co DLC? Už jsi je absolvoval?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: No, jsem zvědav jak změníš hodnocení po dohrání..
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BURKHAR: Vidím, že hraješ na PC. Jakou máš sestavu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam