• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT:Zacala jsem uz treti hru (1900 hodin), abych to alespon jednou dala cele bez chybnych kvestu a jinych bugu... zatim se moc nedari. Asi si dite stestny.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Ano, to je take priznane, ze se muselo "sekat" v obsahu, ale ja si toho pri hrani ani nevsiml a uzil si tech 100 hodin. Mozna jsem malo vnimavy.

Hra se mi nesekala, nepadala a nenacitala dlouhe minuty.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DELKI: ... a proto mi i prijde absurdni o KC:D uvazovat jako o kandidatovi na hru roku skoro ve vsech ohledech. Fanbojstvi a hype z velky cesky hry imo nemuzou vyvazit mnozstvi bugu ani z poloviny.
    Mel jsem pokuseni si to znova po skoro roce zahrat, abych se (mj.) podival co s dojebanejma skriptama provedly vsechny updaty, ale stacilo mi par recenzi z nedavny doby na steamu.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Ja jeste porad KCD fandim, ale vysvetlete mi, jak vubec nekdo muze nahlas uvazovat o KCD II, kdyz ta hra je vlastne porad nedodelek. Seka se, pada, nacita se dlouhe minuty (sem tam u toho spadne) a ma nedodelany obsah. Nekterym kvestum jakoby chybi konec, nektery jsou osekany na dren, jinde slepa ulicka. Svym zpusobem bych si mohla myslet, ze je to porad beta.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Abyste me spatne nepochopili. Ja si hru uzil a skutecne s minimem bugu (99 hodin). Ty me dostihly paradoxne az pri poslednim DLC, ktere jsem vratil.

Dokument je jinak moc povedeny.

Nyni se spis ale tesim na KCD II, protoze u dalsiho DLC se bojim, ze mi opet nebude fungovat, respektive, ze ho nespustim. Nechapu proc to neudelaj jako zcela odelene casti.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    SIRLOON: Tak když si najdeš RDR2 bugs na YT, taky na tebe taky vyjedou mraky videí. Tím nechci říct, že by bylo v RDR2 víc bugů, než v KC:D:) Ale hodně lidí píše věci typu "hrál jsem hlavní linku 30 hodin a větší bugů mě minuly". Já to hrál tak 60 hodin a kvůli bugů jsem přišel o půl hodiny hraní, když mi v bitvě zmizel Racek. Chápu, že někteří lidi takové štěstí neměli;)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HALCYON: v roce 1938 byl podle Time muzem roku Adolf Hitler... Mit titul "neco roku" mi fakt o kvalite nic nerekne :) ale videa na YT uz jo ;)
    DELKI
    DELKI --- ---
    Rok s usmevem ojebavat hrace je vlastne taky umeni:)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    SIRLOON: jak jako ojebali, vzdyt je to hra roku 2018 ne?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MAAAT: ulozto to nepromitalo? jako nechat si zaplatit za dokument aby ti ukazali jak moc te ojebali mi prijde jako slusnej lvl marketingu :) kdyby meli takhle dobry i QA, ta hra by nemela jedinej bug
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: Nekde jsem si stezoval, ze mi prijde drahy. Hned mi bylo vysvetleno, ze neni, ze delka dokumentu atd :) Ja ho cekal zdarma, nebo za symbolickou cenu, ale byl jsem jeste ochoten podporit. Koupil jsem za plnou cenu, abych si ho mohl prehrat vicekrat :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VLAKODLAK: Hry na tom jdou hrát, to zas jo. ;)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BURKHAR: mam i5-2500k, 16gb ram a GTX 980ti - a jako brzda je procák no, ale jinak bych to ještě neodepisoval jako low end :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: Mě teda spíš (ne)překvapilo, že ten dokument je placený :-P
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Taky me to nemile prekvapilo, ze jsem se to dozvedel az v tom placenem dokumentu.
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: Super zpusob komunikace: "...v placenem dokumentu.. Vavra tam rika, ze je mu fakt lito, ze nesplnili dany slib".
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Několik nezodpoezenych otazek padne v placenem dokumentu. Napr., ze pes je pronasleduje. Neni to primo receno, ale Vavra tam rika, ze je mu fakt lito, ze nesplnili dany slib. Nic o tom jestli nakonec bude, nebo ne -> takze nejspis ne.

Dulezita vec ohledne bugu je fakt, ze opravy a patche se neslucuji se starymi savy. Zni to zvlastne, ale je to tak, ze vas stary save dokaze "premluvit" opravenou vec, aby byla dal rozbita. Takze si to zahrajte vsichni znovu :)

S tim ceskym dabingem bezte uz do rite. Komu to nebylo jasny od zacatku, tak mu asi chybi kolecko.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Já už jim nevěřim vůbec nic a nový DLC budu hodně pečlivě zvažovat. Stejně si myslím, že místo něj měli radši opravovat, a že je pořád co. Byla jsem smířlivější než jsem se pustila do RDR2 (ano, je to áčková hra, vím). Oboje hraju na stejný konzoli - RDR2 plynulá krása bez načítání, KCD stále se prohlubující deprese. Střídat tyhle dvě hry znamená bolavý oči, žaludek na vodě a ztrátu nadějí:)
    ACP
    ACP --- ---
    DATEL: Pes bude, resp. je ve vývoji (někde tu byl odkaz na přednášku, kde ho ukazovali).
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DATEL: je to dost skoda, evidentne s tim nejakou dobu asi i pocitali (ingame pisnicky v CJ) a hre by dabing pridal poradnej kus "Češi Čechům" (v dobrym)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam