• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    rád bych vás upozornil na skutečně velice zajímavý rozhovor s panem Tobias Stolz–Zwilling, je to skutečně hodně informací (a nejen o WarHorse, prostě skutečně zajímavý obecně.

Vortex #67 | Načasování JRPG, dojmy z upraveného Battlefieldu V a rozhovor s Tobim z Warhorse
    http://www.youtube.com/watch?v=DvyfUJHO32A
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    BUCKOWSKI: Ovládání naprosto v cajku když bezis vyser se na pravej analog a sefuj to jen levým, za cca 80h jsem nenarazil na zadnej zásadní bug jen po klášteře mi věci vážili ni víc než před tím tak jsem musel vyhazet byliny a kytky a pak taková ta klasika npc se propadnou já se zaseknu o texturu a někam propadnu ale ruku na srdce která hra to v dnešní době nemá třeba i Thronebreakeru se nervuju kazdej den furt mi to padá když jdu do kempu zmizí kurzor vypadne dabing zatím jsem tam za 15h zažil víc budu než v kcd
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SAMIEL: mně sere už to, že abych běžel musím držet kolečko a přitom rozhlížení je pravý analog
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BUCKOWSKI: Přijde mi v pohodě.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DELKI: Já myslím, že jsem jich viděl víc během první hodiny hraní
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Kdo hraje na PSku? Taky Vám to ovládání přijde naprosto debilní?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    boast1
    /bəʊst/
    verb
    1.
    talk with excessive pride and self-satisfaction about one's achievements, possessions, or abilities.
    "she boasted about her many conquests"
    synonyms: brag, crow, swagger, swank, gloat, show off, blow one's own trumpet, sing one's own praises, congratulate oneself, pat oneself on the back; More
    2.
    (of a person, place, or thing) possess (a feature that is a source of pride).
    "the hotel boasts high standards of comfort"
    synonyms: possess, have, own, enjoy, pride oneself/itself on, be the proud owner of
    "the museum boasts a breathtaking collection of glassware"
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    SAMIEL: Článek sem nečetl, ale jelikož jinak ta věta (a ani ta metrika) nedává smysl, jako nic jinýho, než boast mi to nepřijde. Jako by to něco dokazovalo... Máš pocit, že to něco dokazuje, nebo že to je prostě zcela bezdůvodně vypuštěná informace, aby tam bylo o větu víc?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    HALCYON: A ten boast je tam v tom kde přesně? Protože to konstatování není ani explanation ani boast.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    SAMIEL: Imho to sedí.

Weird Flex But Ok, also known as Odd Flex But Ok, is a catchphrase is an expression used to refute an explanation or boast that some would describe as more negative than positive.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DEEFHA: Halcyon zjevně taky ne.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HALCYON: Přiznám se, že tenhle mem jsem nikdy úplně nepobral...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DELKI:
    DEEFHA:

Weird flex, but ok...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DELKI: To je u tak velkého projektu vlastně normální. Zajímavější by bylo dozvědět se kolik těch chyb bylo opraveno .-)
    DELKI
    DELKI --- ---
    V poslednim Score je clanek od Viktora Bocana (WH) O chybach a lidech. Z clanku: "Za celou dobu prace na KCD bylo nalezeno 45 000 chyb."
    EZEE
    EZEE --- ---
    DEEFHA: davam si do poznamek :))
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: platí
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: Já jsem tedy od přírody spíš realista a takovýhle bezbřehý optimismus považuju za nezdravý, ale budiž: když se do pěti let dočkáme druhého dílu, tak sežeru vlastní boty :-P
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: A co jineho by delali..? Ja tedy nezaznamenal zadne pochybnosti o dalsim dile. Naopak si pamatuji puvodni vyjadreni od Vavry, ze kdyz maji vytvoreny svet atd., tak se da asi predpokladat..
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: "Asi s dockame az s 2. dilem KCD..." Jo, tak to rozhodně. KCD2 - to je takový Half Life 3. Nevěří na něj už ani samotní vývojáři :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam