• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: jen tam přidejte draky a uberte sex a násilí a jinak máte plnou svobodu
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Kdo mi to tu sliboval snist svoje boty, kdyz bude KCD 2?
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    zdar...pred cca tydnem jsem to rozjel znovu a chtel bych se zeptat, jestli netusite zda je vyreseny bug (PC verze). Jde o quest ktery nasleduje po questu s Ptackem v laznich. Minulou hru mi to rozesralo sejvy (nesly nacist, ze jsou poskozene nebo tak neco) a nacist sel az ten pred zacatkem toho questu. (v anglictine se ten quest jmenuje Robber Baron)
    JCD
    JCD --- ---
    GANDHI: rikal nekdo sword&board battle royale?
    VALHALL on Steam
    https://store.steampowered.com/app/908740/VALHALL/
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    GANDHI: To by ovsem byl super namet.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, uz to vidim Kingdom Come:Crusaders (protoze zaprdeny cechy nikoho nezajimaj) Battle Royale:p
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    MILAZAJICEK: :D :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    MILAZAJICEK: zacinam se obavat ze otcuv mec, zikmunda ani totha uz nikdy neuvidim :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: však ale to bylo daný už předem ne ze Bakala do toho dal peníze aby to po startupu pak prodal. Akorát to mělo trvat rok, dva, ne šest, sedm.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KVIIIK: oni to asi vedeli, anzto mi to rikal prodavac v playcentru :D Jak se jmenuje nevim, pamatuju si, ze furt vypravel o fife :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LITTLEBOY007CZ: tak to už asi slibovanej české k dabing nebude
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SIRLOON: to je zajímavý, žes to vizionářsky věděl i dřív než samotný vedení firmy :D Běž už s těma rádoby inside informacema někam, nikoho tu neoslníš.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards - Recenze hry na Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/...eliverance-band-of-bastards-6221/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak jsem se konečně přidal a už zdrhám ze Skalice! :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LITTLEBOY007CZ: nj to se mi doneslo uz pred pul rokem ze to prodaj. Tak konecne muze Hellba zacit nadavat i na papalase v korporatu. V 2K to byla jeho oblibena kratochvile :)
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    Rakušané koupili studium Warhorse Studios, které stojí za hrou Kingdom Come: Deliverance | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://byznys.ihned.cz/...ili-studium-warhorse-studios-ktere-stoji-za-hrou-kingdom-come-deliverance
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    JULIAN:
    JULIAN: je víc testerů než jen tester-klikač, který má podobné formální požadavky jako prodavačka plus nesmí být uplně blbý.
    Z testera klikače se ale jde rozvíjet dál - tester-analytik, co vymýšlí&dokumentuje jednotlivé testovací scénáře, tester-automatizátor (občas jako test engineer), co skriptuje/tvoří/vymýšlí infrastrukturu pro automatizované testy atd atd. V každým se jde zlepšovat a chodit na seniornější pozice. Jsou to pozice užitečné spíš pro větší firmy, 4 členný vývojový tým neudělá tolik produktu, aby takového člověka využili a zaplatili.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    DEEFHA: Beregond se ptal na PS4 verzi, moje odpoved se samozrejme tyka jen PS4 verze kterou hraju
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NUSIK: Ono celkově dost záleží na platformě. Pokud se nepletu, tak PC je na tom asi nejlépe (a bylo od začátku), konzole mají problémů víc. A pořád.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam