• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Pata kolona z pozice testerky, nebo recepcni. Dumyslne :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: Njn, uz me DEEFHA nutil jim poslat zivotopis. Mi nedoslo, ze to chce takhle neprimo bojkotovat:)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: No jak jsem psal - jsem realista a pět let není moc dlouhá doba, zvlášť s přihlédnutím k blížícímu se nástupu další generace konzolí. Ono kolem toho ještě bude radosti, jéje! :-)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: To bude jeste napinavy, ale nezapomen, ze toho uz maji hodne udelaneho.. a pribiraji lidi.. a vetsinu maji zapracovanou... zacni trenovat s detskejma botickama! :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DELKI: Když už, tak to udělám se vší parádou před publikem v nějaký knajpě. A možná i zaplatím rundu :-)
    DELKI
    DELKI --- ---
    DEEFHA: MAAAT: Otazka zni jasne: Staci fotky nebo bude lepsi to streamovat?;P
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: To byl já. Nicméně podmínka navíc zněla - do pěti let. A na tom si trvám, odpočítáváme od 13.1.2019 :-) Btw. sice jsem si právě koupil nové obutí, ale to předchozí, kterého se to týkalo, mám schované. Jsou to třídírkové Martensky... Tak uvidíme!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AAZAZEL: asi pátej příspěvek tady jsou patch notes:
    Patch 1.8 patch notes - Bugs - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/patch-1-8-patch-notes/63638

Nevím, co je to za quest - jsou tam k nim poznámky, ale já tak daleko nejsem - neprve půjdu zkoumat tábor v Přibyslavicích
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BUCKOWSKI: dik, ja jsem prolezal nejaka anglicky psana fora a ono to i u toho ukolu o kterem mluvim nenastavalo pokazde, ale kdyz se zvolil nejaky urcity postup...kazdopadne vcera jsem sel za Ptackem po laznich, dal mi nejake prachy, zasmali jsme se jak bylo, rekl jsem mu at se vysere na nejake trestani toho synka co jsem tam zmlatil...a to je vse, bud si to tedy blbe pamatuju a ten quest zacne az se stavim za Ptackem znova nebo ten quest zrusili (nepredpokladam)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AAZAZEL: Poslední update opravoval "corrupted savy" - hra by už prý neněmal vytvářet pokažený savy, který nejdou nahrát.
    Mně osobně se to zamrdlo už při vyšetřování jatek v Neuhoffu, jakýkoli další save nešel nahrát. Psal jsem na podporu a tam odpověděli, ať počkám na update. Naštěstí byl venku za pár dní. Normálně jsem pokračoval. (ps4)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BUCKOWSKI: co draky, hlavne kouzla, jinak to nikdo nebude hrat! :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: jen tam přidejte draky a uberte sex a násilí a jinak máte plnou svobodu
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Kdo mi to tu sliboval snist svoje boty, kdyz bude KCD 2?
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    zdar...pred cca tydnem jsem to rozjel znovu a chtel bych se zeptat, jestli netusite zda je vyreseny bug (PC verze). Jde o quest ktery nasleduje po questu s Ptackem v laznich. Minulou hru mi to rozesralo sejvy (nesly nacist, ze jsou poskozene nebo tak neco) a nacist sel az ten pred zacatkem toho questu. (v anglictine se ten quest jmenuje Robber Baron)
    JCD
    JCD --- ---
    GANDHI: rikal nekdo sword&board battle royale?
    VALHALL on Steam
    https://store.steampowered.com/app/908740/VALHALL/
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    GANDHI: To by ovsem byl super namet.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, uz to vidim Kingdom Come:Crusaders (protoze zaprdeny cechy nikoho nezajimaj) Battle Royale:p
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    MILAZAJICEK: :D :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    MILAZAJICEK: zacinam se obavat ze otcuv mec, zikmunda ani totha uz nikdy neuvidim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam