• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MAART
    MAART --- ---
    .)

ECHELON
    ECHELON --- ---
    KLEINZACH: Když se nebudeš koukat, tak se ti odteleportuje.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    JCD: stejne se ti zasekne v krovicku ;-P
    JCD
    JCD --- ---
    Hura bude Doge :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition
    https://www.youtube.com/watch?v=axjwsK1fJlQ
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MILAZAJICEK: Ptáš se špatně

MILUCH2: I na konsolich?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Tak to jim na to kašlu :(
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    kod ke stazeni
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Netušíte jestli bude Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na placce nebo jen stará placka plus kód ke stažení zbytku?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Jak jsem hledal chyby ve Vořechovi aneb Co dělá Warhorse Studios rok po vydání Kingdome Come - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...chovi-aneb-co-dela-warhorse-studios-rok-po-vydani-kingdome-come-70233
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Kingdom Come: Deliverance | A Woman's Lot DLC Preview | Dog Companion Mechanics | PAX EAST 2019
    http://www.youtube.com/watch?v=5o6uqxJD_Ts
    PATRON
    PATRON --- ---
    BURKHAR: Myslím, že šlo kolem něj projít tak, že se člověk přiblížil, pak přepl do bojového módu a přešel kolem něj.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    V Q&A po jedny prednasce / besidce se na deti nekdo ptal Vavry ci Klimy a odpoved byla, co se tu vicemene psalo:
    1. Extra prace (grafika, animace...)
    2. Dilema ohledne zabijeni deti:
    - pokud se tam neda, tak to bude divny / nerealisticky, kdyz nektere jine NPC zabijet jdou (pripadne by se vyplo zabijeni vsech vesnicanu)
    - pokud se tam da, tak budou celkem v kopru ohledne ratingu. Ratingovy agentury jsou ohledne nasili na detech ve hrach dost prisny v dnesni dobe -- pokud tam je, tak skoro ani neni mozne rating dostat ci je to neco jako 21+ a hra pak nesmi byt nejak verejne propagovana v obchodech / je z toho "podpultovka".

Nedat tam detsky postavy mi prijde jako logicky kompromis, pokud to chteli vcas vydat a nechteli ohrozit prodeje blbym ratingem.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GANDHI: Já měl childkillera ve F2 z Denu, jsem sejmul tu malou čorkařskou svini.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    CHRMLE: No, v RDR2 rozhodně minimálně jedno děcko je. Modří už vědí.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CHRMLE: zakazany to neni - ale je vcelku pochopitelny ze i publisheri 18+ titulu nechtej, aby prave jejich titul byl spojovan s explicitnim nasilim na detech, jen proto, ze se furt najde dost debilu, co by okamzite video s necim takovym vrzli na nekterej sockanal.

Doby, kdy ve Falloutu mohl bejt perk Childkiller jsou definitivne pryc (taky jsem ho mel, ale jen proto, ze v jednicce se nedaly posouvat npc a parchanti me v jedny lokaci blokli ve dverich:p)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ... jenom bych poznamenal, ze deti nejsou ani v GTA... A nvm, RDR2 sem nehral, ale v zadnym videu jsem decka taky nevidel... Neni to nahodou zakazany? Zobrazovat decka ve videohrach prave z toho duvodu lehke masakrovatelnosti?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    NOOLY: nekdy staci neignorovat cast herniho sveta uplne, resp. doted to v RPG s ambicema pusobit (v ramci moznosti) realisticky melo celkem uspech. Ale dobre vime ze hajzly a brambory ve sklepe ramujou realismus zasadnejsim zpusobem nez ze se 15 vesnicanu mnozi zrejme vyhonkama a roubovanim :)
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    BUCKOWSKI: Tjn... Ale tak behali by tam dejme tomu sestilety. A co dvoulety, ctyrlety, desetilety, pubescenti? Dejme tomu par let, nez hry budou realisticky tak, aby sis je uzil ;]
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JULIAN: jen trochu realistický svět
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam