• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    PUEBLO: Jo, to v tom combat systému bude problém pořešit. Já taky takhle některý tuhý souboje překlenul, ale myslím, že řešení problémů je nestoupat si na vyvýšená místa;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    zjistil jsem ze NPC maji strasny problem na me zautocit kdyz vyskocim na nejake vyvysene misto...ja je zhora masakruju a oni se me ani nedotknou...predcasem jsem takhle zmasakroval celou Sazavu :) nevite jestli to uz opravili, ze bych si zas zahral?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DELKI: Ten jsem snad ani nezkoušel - našel jsem myslím Dlouhý tis - největší DMG. V DLC FromTheAshes měl být i lepší, ale rozhodně jsem ho nenašel tam, kde měl být, ale neřešil jsem to
    DELKI
    DELKI --- ---
    Osobne mi to prijde jednodussi s kumanskym lukem, hlavne pri strelbe z kone je neprekonatelnej.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SEJDA: hraju na PS4, takže klasický DualShock. Ze začátku to bylo kurva těžký, ale je to dost o zvyku.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: Ntvl, to je boží hack! :-D Něco takovýho by mě v životě nenapadlo.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BUCKOWSKI: jaky pouzivas gamepad?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SEJDA: REDSNAKE: DELKI: Auto AIM není. Já se přiznám, že jsem používal cheat, na který je i PS4 krátkej. Vystříhnout si kolečko o průměru cca 0,5 cm z bílého papíru, naslinit a šup s ním na místo zaměřovače, když nemáte luk v ruce.
    Papír prosvítá, takže nevadí při hře bez luku vůbec s lukem máte zaměřovač. Řešíte pak jen výšku, ale obecně je to přesně nad jedním z kloubů, kterou drží Jindra luk, takže se to jde naučit i bez toho.
    Hlavně mě začalo štvát, když se mě druhý den ptala drahá polovička, jestli nevím, proč je na televizi nalepený ZASE kus papíru :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DELKI: Kdyz ja jsem na tom kvrdlatku hrozny vemeno :-)
    DELKI
    DELKI --- ---
    Hraju, ale tohle me ani nenapadlo zjistovat. Po par hodinach se da luk krasne vychytat, pouzivam ho jako hlavni zbran.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SEJDA: přidám se s dotazem, pokud jo, tak je tam nějaká forma autoaimu při použití luku?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Hrajete to nekdo na gamepadu?
    MAART
    MAART --- ---
    .)

ECHELON
    ECHELON --- ---
    KLEINZACH: Když se nebudeš koukat, tak se ti odteleportuje.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    JCD: stejne se ti zasekne v krovicku ;-P
    JCD
    JCD --- ---
    Hura bude Doge :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition
    https://www.youtube.com/watch?v=axjwsK1fJlQ
    TRAGED
    TRAGED --- ---