• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NEVILL: Mam odehrano zatim asi jen 7%, jsem ted pred taborem v Pribyslavicich, jedu hodne vedlejsi questy a levelovani, takze jsem takovej pomalejsi v ty hlavni dejovy lince.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LUCIEN: Já bych řekl že spíš po, ale mám dojem že ono tě to k těm questům stejně pustí až teprve v závislosti na tom že dohraješ něco z hlavního příběhu, takže pak je to vlastně jedno...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Omlouvam se za lama dotaz, nejsem zadnej velkej hrac a PS jsem si koupil vlastne jen kvuli KCD, takze: Je lepsi koupit vsechny DLC po dohrani hlavni hry nebo behem ni?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DLCčka zakoupené... jde se na druhou gameplay :)
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    Daniel Vávra: Když mi do toho nikdo nekecá, tak to vydělává prachy
    https://www.youtube.com/watch?v=vVXm-E98UY0&feature=share
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CIBL: Já to hrál cca před dvěma měsíci a žádné bugy jsem tam neměl. Cirkátoři už chlastali. Naopak jsem je navštěvoval a sehnal jim víno, abych od nich měl klid.
    Otrávit se mě pokusil taky, pokud si pamatuji. Asi jde o to kdy a jak dáš ten rozhovor.
    CIBL
    CIBL --- ---
    Pamatujete quest v klášteře? Hrál jsem ho podruhé po půl roce a přijde mi, že ho museli opravit. Cirktrátoři ( ti dva hlídači) celou noc chlastaj ve sklepě, takže už v noci nechodí po chodbách a neotravují. Všechny questy v klášteře jsem splnil, aniž by se bugly. Co mě nejvíc překvapilo, když zjistíte o Svatym všechny informace, dá to dialogovou možnost "Vím, že jsi svatej." Antoniovi a naváže to na část s útěkem z kláštera, aniž by se vás pokusil otrávit. Takhle nějak to asi zamýšleli udělat už původně.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    NEVILL: jo, a jeho kolega Talir to dotahnul dal.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SALVATOR: jasný, to nemůže být náhoda! :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEVILL: Tak ono jich je v republice přes 360, ale tenhle je dokonce přímo v Úlicích :).
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SALVATOR: pamatuju si že nějaký Markvart taky kdysi dělal státního notáře co dohlížel na slosování sportky...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Co myslíte, je to příbuznej? :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MILUCH2: No dvě, furt to řikám :D. Pro alchymistu v Ratajích je Nekronomikon a pro Nevlase je Avicenna, víc jich neni :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ale ta hudba v klášteře fakt super :D teď to hraju podruhé i s dlc womans lot..tak si vše podchytím když už vím... na hodně řešení questu jsem přišel dost náhodně a zabil Jana Zajíce :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    SALVATOR: já hledal ještě pro Alchymistu v Ratajích :) tak kolik těch knih sakra je :D každopádně klášter sem nenáviděl, kapsářství a zámky nebyli mojí doménou, tak jsem se tam trápil jen s tím najít šperhák, ale pak jsem hned objevil i klíč od kláštera někde mezi chlebem a zelím a chodil jsem ven na cigárko :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MILUCH2: Asi sme si nerozumněli. Ano, jsou dvě, obě ve skříni před kanclem opata, to vím. Ale já vzal obě naráz při hledání tý první - Nekronomikonu. To znamená, že když mělo pozdějc dojít na hledání druhý - Avicenny, nevěděl sem, jestli bude zpátky ve skříni, nebo pořád spolu s mejma ostatníma věcma v truhle venku. Ale jak sem psal, už je to vyřešený.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    SALVATOR: jsou dvě. Tahle bude ve skříni před kanclem opata
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BUCKOWSKI: Jo, už sem ji našel, musel sem si pro ni dojít ven, byla u mejch věcí.

Musím ale říct, že ten klášter mě docela bavil. Plížit se nocí ztemnělýma chodbama v sobě mělo něco ze starýho Thiefa. Jen sem si teda přál, podobně jako při hledání kusů meče královny ze Sáby, abych byl bejval že začátku víc trénoval kapsářství.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Co si pamatuju, tak teleportovat se umí jen tvůj kůň.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BAT: Na toho kata sem vyzrál tak, že sem jim vtrhnul do tábora v plný zbroji a všem dal strašně přes držku. Jak sou jen v košilích, tak proti obrněnci neměli v pěstním souboji šanci. Když se pak jdeš podívat na popravu, stačí si stoupnout dost daleko, aby tě nezmerčili a nešli si to s tebou vyříkat.

Já du ale s jinou otázkou, sem shodou okolností v Klášteře a Nevlas chce Avicennovu knihu. Já ji ale votočil už daleko dřív, při hledání Nekronomikonu. Nějak si teď nejsem jistej kde bude, jestli v truhle s mejma věcma, kam sem ji musel odložit se vším ostatním, nebo zpátky teleportovaná do sekce libri prohibiti. Ukazatel je ivnitř kláštera, ale netušim, jestli ukazuje na knihu, nebo místo v knihovně. Nemá někdo zkušenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam