• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BUCKOWSKI: ok, souhlasím že to musí být výrazně zábavnější když na to zatím nemáš dost peněz...taky jsem měl celkem dost nasysleno, ne sice úplně na všechno, ale téměř...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Woman's lot si musím teprve koupit.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEVILL: to chápu, ale konkrétně tohle jde pustit, když ty Přibyslavivce pomůžeš dobýt (vlastně i dobít). Za odměnu.
    Já o taky pustil, až skoro na konci hlavního příběhu, ale to už jsem měl nasysleno přes 150k, takže jsem vlastně všechno hned postavil. Zábava na 30 minut. Jen sehnat ty dodavatele.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Kdy se DLCčka pouštěj je napsáno přímo ve hře v hlavním menu pod DLC :)
    CIBL
    CIBL --- ---
    LUCIEN: Doporučuju DLC hrát spolu s hlavní linkou, především Womans Lot se tam hodí, přibyslavice tě navedou na spoustu vedlejších qestů, ptáčkova dobrodružství zpestří po dohrání každou návštěvu ledečka. Snad jen u band of bastards, nebo jak se to jmenuje, je asi jedno, kdy zahraješ.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BUCKOWSKI: ok, tak já to kupoval jak to vyšlo a hru už jsem měl dávno dohranou, jen mě nenapadlo že by Jindru jmenovali hejtmanem Přibyslavic ještě v době kdy byl pro všechny jen prostým synem kováře...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEVILL: rozhodně ne, pp dohrání celé hry to trochu ztrácí smysl, protože máš peníze na vše. Naopak v recenzích doporučují během hry.
    Samozřejmě se to aktivuje, až poté, co Přibyslavivce vyčistíš.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    IMHO je to jedno, from ashes se odemkne v půlce hry, ptáček po dokončení jeho příběhové linie a woman jde hrát myslím už po prologu :) doporučuji zakoupit komplet :) krásné to doplní hru už během hraní hlavní linky.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LUCIEN: Teď na to koukám, tak From ashes je zcela jistě po dohrání celé hry, Dobrodružství Jana Ptáčka by asi i mohlo jít někde od půlky nebo druhé třetiny, Band of bastards je nejspíš taky po dohrání, Woman's lot nevím, ale odhaduju že nejspíš taky až po dohrání hlavního příběhu...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NEVILL: Mam odehrano zatim asi jen 7%, jsem ted pred taborem v Pribyslavicich, jedu hodne vedlejsi questy a levelovani, takze jsem takovej pomalejsi v ty hlavni dejovy lince.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LUCIEN: Já bych řekl že spíš po, ale mám dojem že ono tě to k těm questům stejně pustí až teprve v závislosti na tom že dohraješ něco z hlavního příběhu, takže pak je to vlastně jedno...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Omlouvam se za lama dotaz, nejsem zadnej velkej hrac a PS jsem si koupil vlastne jen kvuli KCD, takze: Je lepsi koupit vsechny DLC po dohrani hlavni hry nebo behem ni?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DLCčka zakoupené... jde se na druhou gameplay :)
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    Daniel Vávra: Když mi do toho nikdo nekecá, tak to vydělává prachy
    https://www.youtube.com/watch?v=vVXm-E98UY0&feature=share
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CIBL: Já to hrál cca před dvěma měsíci a žádné bugy jsem tam neměl. Cirkátoři už chlastali. Naopak jsem je navštěvoval a sehnal jim víno, abych od nich měl klid.
    Otrávit se mě pokusil taky, pokud si pamatuji. Asi jde o to kdy a jak dáš ten rozhovor.
    CIBL
    CIBL --- ---
    Pamatujete quest v klášteře? Hrál jsem ho podruhé po půl roce a přijde mi, že ho museli opravit. Cirktrátoři ( ti dva hlídači) celou noc chlastaj ve sklepě, takže už v noci nechodí po chodbách a neotravují. Všechny questy v klášteře jsem splnil, aniž by se bugly. Co mě nejvíc překvapilo, když zjistíte o Svatym všechny informace, dá to dialogovou možnost "Vím, že jsi svatej." Antoniovi a naváže to na část s útěkem z kláštera, aniž by se vás pokusil otrávit. Takhle nějak to asi zamýšleli udělat už původně.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    NEVILL: jo, a jeho kolega Talir to dotahnul dal.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SALVATOR: jasný, to nemůže být náhoda! :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEVILL: Tak ono jich je v republice přes 360, ale tenhle je dokonce přímo v Úlicích :).
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SALVATOR: pamatuju si že nějaký Markvart taky kdysi dělal státního notáře co dohlížel na slosování sportky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam