... no one cares...
... zapisky z klastera...
... prunik se podaril pres kasarnu, jak naznacovano predrecnikem. Vejde se hlavnim vchodem od hospody nad rekou do jizniho nadvori a da se prvnimi schodisti nahoru. Chvili pocka a nejaky poctivy strazce se ukaze a otevre hard dvere a projde dovnitr. V tu chvili se jím dá projit do slůje, neni tam ani trasspassing.
Clovek se pokocha vyhledem z hradeb a pred tezkou misi zvoli save na mistni posteli.
Probudi se na dohled klastera, v kopce s hnojem.
Protoze jeden z perku je namesicnost, dalo se usuzovat, ze jsem proste chodil po nocich...
... po par repeatech je overeno, ze to proste chudaka Jindru vyhodi... SAVE! Musi se to projit najednou
... Cas sejmout capka...
Posledni dobou nejak dosla cash (na ten HC mod je tech cashu relativne malo), takze k dispozici je ted pouze jeden save a 2 lektvary na zlepseni odemykani a z kapes kradeni.
Odemykani na 8 a kradeni na 2.
Po prvnim poitonu se podarilo odemknout prvni dvere na hard, ve chvili zmatku pickpocketnout abatyše, kterej u sebe na prvni pohled nemel nic zajimaveho a presunout se pres dalsi hard dvere do knihovny.
Tady prisel druhy save.
... Sem prichazi cas pro ty, kteri nechteji prochazet klaser: probehnout to z knihovny az do loznice a proplizit se k Piovi. To je v pohode. Ale zabit ho...
Zkusil jsem nekolik scenaru a nejsem uplne stastnej, ale ma to jednoduche reseni.. Nechat se chytit a satlava na deset dni.
Nepovedlo se mi ho sejmout, aniz bych nevzbudil pozornost... Nvm proc, vsichni chrapou, nikdo se ani nehne, plizim se pryc, nikde nic... jdu pryc... a najednou straze.
V jednom pripade jsem proste zdrhnul pres sklep (a vyuzil hadam onen klic od opata... nebo sem ho mel uz predim? Nvm..), ale... po chvili jsem prisel o repku v Sazave (ale quest vyresen tu samou noc, kdy jstem ho dostal)... Nvm jestli to treba nebylo kvuli tomu koni zaparkovanymu na nadvori... a strazim, kteri me videli, jak kolem nich jdu do klastera... Jako jestli nekdo vi, ze kdyz se tam opravdu proplizim... tak bych to predelal jako... mozna...
Kazdopadne quest otravit ho na hlavnim jidlu je nadale mozny... loadnu pozici a hodim mu nejaky bane poison do jidla, mam s sebou vic nahodou... Pro jistotu vsem 4, abych se drzel scenare. Jenom nvm, jak se odtamtud pak dostanu, snad klic funguje i dalsi den :)
... btw dokud sem nesejmul Pissna, tak jsem nevzbudil nikoho... Kdyz nad tim ted tak premyslim... ale mozna jenom nahoda...
*** probehl sem to pak tak ze srandy az do vraniku ... Bez ukladani... ocitl se v duelu s masterem ze skalice. V pulce souboje se mu zasekly animace, takze jsem jenom hadal, co dela. Furt jeden postoj, ale pritom me mlatil. Stejne sem ho po deseti minutach beatnul. Cerna obrazovka s nacitacim logem. Vzdal jsem to uz po patnacti minutach. Posledni load byl v klastere nez jsem sejmul piuse... ***