• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    PETRPEDROS: Counter strike daboval Luděk Sobota?? Sakra, to mi úplně uniklo... :-))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    NEVILL: Já si frčel určitě ty warkrafty, counter strike s luďkem sobotou a samozřejmě operaci flaishpoint.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    JCD: ja si to vcera nadsene stahl a pak cumel jak puk, co se po mne vlastne chce...
    Dneska si k tomu chci sednout a precist si navod... aspon jak se to pousti...
    JCD
    JCD --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Introducing Modding Tools
    https://www.youtube.com/watch?v=bYqs_LDMf2E
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BURKHAR: Švitorka, švitořící toustovač?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DELKI: Nemáš to hrát na toustovači.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DELKI: Aha, tak na konzoli to asi neovlivnis, pravda. Smutne, no.
    DELKI
    DELKI --- ---
    REDSNAKE: Je. Xbox One Elite. RDR2 slape jak blazen. Ale to uz bychom si dali kolecko.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DELKI: Na cem to hrajes? Ja to hral po vydani na kalkulacce a spokojenost s plynulosti, maximalne se objevovalo doskakovani textur coz bylo obecne kritizovano.

Treba neni chyba jen ve hre...
    DELKI
    DELKI --- ---
    Tak jsem zacala po roce zase hrat. A fakt jsem chtela byt pozitivni a napsat, ze hra konecne vypada tak, jak mela vypadat pri vydani. Jen se to u desne porad seka, nektere casti kvestu se neobjevuji a dneska mi to uz 2x spadlo:(( Btw. nevite, jestli jsou Sibenicni bratri opraveni?
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    VLAKODLAK:
    oooo, memories...
    "V armade se oslovujeme jmeny. A ja se jmenuji serzant. A KDO JSTE KURVA VY?!"
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA:IMHO tam jasne chybi Lords of Midnight :-]
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Možná první Mafia
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NEVILL: pamatuji warcarfa v ceskym dabingu to byla prdel . Jinak posledni cesky dabing co me neurazwl mel prvni zaklinac
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MILAZAJICEK: tak proc jsi neusporadal narodni sbirku?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Jsem si vzpomněl teď na Vietcong :D ten šel :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Bývaly doby kdy se český dabing dělal, ale asi poslední co si s ním pamatuju byl první díl Far Cry (2004) a první Assassin's Creed (2007). A teda žádná velká sláva to nebyla a vlastně mi to docela vadilo. Ve Far Cry každou chvíli protivníci říkali "Seš v prdeli, kámo!" a v AC se po nějakých parkourových kouscích ve městě vždycky ozval takový telecí hlas "Proč to udělal?"
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Škola kvalitního českého dabingu už dávno neexistuje :( tenhle anglickej mi přišel hodně kvalitní.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MILAZAJICEK: Občas tam pár českých slov zazní, nadávky během boje... :-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Pri prilezitosti vydani witcher 3 na switch jsem si vzpomel jak jsem so to uzil se skvelym polskym dabingem a rikam si ze KDC bez ceskeho audia je vlastne zlocin proti vlastnimu narodu. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam