REDSNAKE: Jakej mam level si nepamatuju, ale jsem porad prakticky na zacatku po prijezdu do mlyna. Uz jsem se sice dost potuloval po kraji, takze level 1 to asi neni, ale urcite je to pod 10.
Mozna to byla nejaka haluz a RNG se na chvili zblaznil nebo co - byly to dva encountery za sebou, a kazdej 5 nebo 6 banditu a cela skupina v plny zbroji od hlavy k pate, takze jsem si zacinal myslet ze to tak bude normalni.
Nicmene, uz jsem potkal dalsi skupinu banditu a ta uz byla celkem normalni.
Ale stejne by se mi na to nejakej mod libil, zvlast jestli jak pises zalezi na levelu - jestli na nejkym vyssim levelu budu potkavat samy "hounskuly", tak to se mi vubec libit nebude.
DELKI: Jasny, ale me to nevadi kvuli tomu, ze je tezsi je pobit, protoze o to mi nejde.
Hraju slizkyho zbabelyho parchanta, zamerenyho na speech+stealth, kterej si s radosti pichne kdyz mu nekdo nastavi zada, ale jakmile nema navrch tak se do niceho nemicha.
Jde pouze o immersion.
CHRMLE: HC mod jsem chtel zkusit, ale vadila mi povinnost vybrat aspon dva negativni perky. Potrebuju mit z ty hry aspon trochu zabavy a ne jen cisty utrpeni :)
I bez HC mam hlad dost casto, protoze pouzivam mod na gulasovy kotle, kterej jim vezme jakoukoliv vyzivovou hodnotu, takze jidlo se musi kupovat nebo krast.
Co se tyka zbrani a brneni, tak u sebe muzu nosit jen to co je equipnuty a v konovi max. 3 zalozni zbrane (pocita se i louc), a maximalne 3 libovolny itemy na prodej (kazda z tech 3 veci musi bejt jinej typ).
Sady na opravovani brneni, sici sady, atp., muzu nosit u sebe bez limitu, at me neotravuje neustale prehazovat veci z bedny do kapes a zpatky, ale pouzit je muzu jen kde jsem "doma" nebo kdyz taborim (tzn. v hospode kde mam pronajatej pokoj, ve mlejne, a v divocine jen v tabore kde se da i spat).
Jidla muzu tahat kolik unesu, protoze to se jakztakz reguluje samo tim jak se casem kazi.
Cokoliv jinyho jako kytky, kuze, atp., to uz nijak neresim.
Zatim se mi to kupodivu dari dodrzovat :)
...ale mozna ten HC taky vyzkousim - jestli by resil ruzny ty "money exploity" bez toho abych na to musel sam myslet, tak uz jen to by za to mozna stalo.