• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mě dost zklamal ten meč královny ze Sáby nebo jak se to jmenovalo. Jak jste museli shánět ty úlomky, aby se z něj překoval znova meč. A nakonec takovej obyč meč, možná s větší durabilitou nebo co.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    REDSNAKE: prvni petina tak to je husty,,,,tak to nejsem ani tam a uz mam vse na max;) to je pak jina hra
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    SEKI1: pro ten mec sem si taky hned jel;) je dobrej..ale ted pouzivam slabsi Svatomichalsky od Hanuse
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: aha, tak v tý fázi jsem plížení určitě na max neměl. Však je to tak první pětina hry. Ani později jsem se na něj ostatně nějak nezaměřoval, tak možná proto jsem failoval, pravda.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ja jsem se docela rychle preskilloval hned na zacatku a hlavne jsem hned nasel ten imbr mec (prej snad nejsilnejsi ve hre), takze jsem nemumel kompa ale vybavu jsem mel jak milionar :D Nevim jak je to ted hral jsem to kdyz to vyslo. Kazdopadne jsem pokoupil dlc a zacnu znova na hardcore :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ale je to k nicemu :))) ja je vykucham vsechny na hromadu ...v dialogu to stejne nezohledni:) a Hanus bude kolem tebe chodit jak jouda a nic
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    REDSNAKE: musis mit plizeni na max a na sobe jen tiche boty a klasterni roucho
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ty přibyslavice byl taky divnej quest, povedlo se vám to tam všechno sabotovat? Pokud si vzpomínám správně, vždycky když jsem ničil šípy, tak mě odhalili. Ale už je to dávno, co jsem to hrál.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    a ten stit co dostanete se psem po pruchodu DLC questu s Terezou SKalicky Obrance se jmenuje, je krasny....ukradl jsem si k tomu jeste Rackovo Skalicke kape a je to fajn pohled dorazit njakeho kumana :D pekne barvy ..mam k tomu jeste Zbroj panu z Lipe z turnaje ....asi udelam screenshot:)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    pres vikend se chystam vyplenit sam pribyslavice a pak vranik...;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: přesně tak.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    zezacatku dreveny mec a busit do toho hlava nehlava....:)) naskilujete si silu vitalitu i secne zbrane
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    pro jistotu otravir mec a sipy zhoubou a ani zacatecnik nema problem imho;)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ja zezacatku stravil u Bernarda asi hodinu naseho casu a mel jsem serm na max ..takze nevim co tu brecite,,dejte tomu aspon dvacet minut, riposty a jedno kombo a zbytek si nalevelujete plenenim kumanskych taboru
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    klucí, prostě investujte trochu času do tréningu s tím jelimanem v aréně. Dá se tam za pár herních dnů vyskilovat docela slušnýho Jindru. Do tý doby je to oser a nefér k hráči.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    tedka si davam souboje se 3 lapkama v plne zbroji a pohoda....napodruhe clovek vi co a jak
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    sranda je otravit si sipy zhoubou a pak sledovat jak ten borec utika a za 20 sekund spadne :D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Využil jsem nemocenské a pustil se do Kingdom Come. Přiznám se, že mě to poněkud frustruje, mám pocit že hra proti mě podvádí a že Jindra se chová jako dement, což nemohu ovlivnit.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    MILAZAJICEK: Napsany je to v cestine, pak se to preklopi do anglictiny a z anglictiny dal do ostatnich jazyku.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SEJDA: Myslím v kterém jazyce to bylo napsané a z něj se to pak překládalo do ostatních.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam