• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SEKI1: já měl pak jen starej sejv, tak jsem se na to vyprd abych to řešil dál a zkoušel znova jinak. Na nějaký trofeje stejně nehraju..
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    REDSNAKE: Uplne to stejny, a zrovna je prej dobrej, je na tom postaveny achivement. :(
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    palcaty jsou nuda , rana do hlavy a konec;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Btw. jak to běhá na klasické PS4? Možná bych si pořídil tu Royal Edici a vzdal se lukování a šel třeba na palcáty, to by mohla být prča.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    btw uz se tesim domu z prace,,,tohle pocasi je na hry idealni;)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ja to dohral, na konci sem mel pocit, ze tomu neco chybi...oproti Witcher 3 DLC v Thousantu... to byl fakt mazec, pocit prazdnoty....to jsem mel fakt pocit, ze ziju v magickym svete a pak je tomu najednou konec;)
    imho riposta od franc. riposte
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    já do teď žil v tom, že se to jmenuje "ripost" a ona je to "riposta". Co se čék nedozví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    V poslední době jsem tady už dvakrát narazil na výraz "riposta", což mě zaujalo. Trivia: DELKI dohrála KCD už dvakrát (nebo třikrát, těžko říct) a nejen že neví, co to riposta je, ale s největší pravděpodobností ji ani nikdy vědomě nepoužila :-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: To je ten quest jak máš odhalit pytláka a pak ho nějako pořešit? To se mi celý nějak zesralo, nakonec se strhla bitka, tak jsem je pobodal do břich, řekli mi, že jsem trochu dement a quest dokončen :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    REDSNAKE: tak to si dej jeste jednou a nakonec jeste DLC s Ptackem ....to je sranda
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    REDSNAKE: nemyslim Ptacka...ale pytlaka z Talmberku Zajice,,,je tam nejaky quest s Marketou ale uz si to nepamatuju
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    REDSNAKE: ja taky, je to neumerny tomu usili co vynalozis..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: Je tam s ním víc questů, mě se ten jeden bugnul a už nikdy jsem ho nedokázal vykopat z lázní, prostě tam nešlo vstoupit.

Což mi připomíná, že jsem tu hru nikdy nedohrál, skončil jsem při obléhání Talmbergu :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ty dve tretiny uz budou pohoda,akorat nevim jak spustit ten quest s Janem Zajicem,, nekde v hospode se optat nebo ? :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: Právě, čekal jsem něco dobrýho, no.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    REDSNAKE: ja tipuju tak tretina hry
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: Můj odhad, možná už to mám časem zkreslený
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    jo ten je slabej a ani neni peknej;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mě dost zklamal ten meč královny ze Sáby nebo jak se to jmenovalo. Jak jste museli shánět ty úlomky, aby se z něj překoval znova meč. A nakonec takovej obyč meč, možná s větší durabilitou nebo co.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    REDSNAKE: prvni petina tak to je husty,,,,tak to nejsem ani tam a uz mam vse na max;) to je pak jina hra
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam