• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CHRMLE: Mně osobně je dost jedno, jestli vyjde dvojka nebo ne. Jednička udělalo to, co měla. Z mého pohledu úspěch. Ale trochu by mě zajímalo proč by mělo kamarádství Vávry a Jákla ovlivnit to, jestli vyjde KC2? Co má společnýho Vávra a případné KC2?
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    CHRMLE: Že to nevyjde dohromady si netroufám říct, netuším v jaký fázi vývoje je KC2, je možný že bude o husitskejch válkách a využít většího povědomí který film může přinést není nesmysl. I když osobně spíš odhaduju že letos ohlásí a vydají nejdřív příští rok. Ale to ten člověk netvrdí, on tvrdí, že Warhorse dělá licencovanou hru k filmu.

Imo to nedává smysl protože KC je větší brand než ten film, plus open world RPG jsou strašlivě drahý na vývoj a tím míň vhodnej žánr na licencovanou hru k filmu, z podobnýho důvodu mi ani moc nedává smysl že by rozdělili tým a nechali část pracovat na jiný hře místo KC2 (i když to považuju za míň nepravděpodobný). A to že se s Vávrou znaj není nic divnýho, ČR je holt malej rybník.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    No ja si s dovolenim zkusim zahrat na dablova advokata...

Ani o filmu, ani o KCD2 prakticky nebyly zadne zminky...
    Film mi prijde uz nekolikrat odlozenej, vsak to bylo natoceny uz pred lety...
    Vavra & Jakl jsou fellas
    Faktem je, ze na konci toho traileru je, ze to bude i jako videohra
    Trosky jsou kousek

Achjo to bude minusu :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Apríl byl před měsícem :-)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Já sázím na to že to je úplnej nesmysl.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Hehe... tak co myslite, vyjde to dohromady? :D

Kingdom Come 2 | Was Warhorse Studio's Next Game Just Announced?
    https://www.youtube.com/watch?v=9tYmIFNCFAo&ab_channel=SxyBiscuit
    TOFI
    TOFI --- ---
    DEEFHA: staci si precist napovedu a sehnat si dobre kostky, osobne hraji s 6ti lichymi kostkami a temer pokazdy vyhravam, ale tohle se mi povedlo poprve :-) (6x 5)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOFI: Tak tuhle hru jsem nikdy nepochopil :-D
    TOFI
    TOFI --- ---
    Tohle se mi povedlo, moje best score ever :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    PATRON
    PATRON --- ---
    MAAAT: už není co kupovat, vše dostupné nakoupeno. Jen pi.. od Skyrimu mě donutili koupit jednu hru třikrát...
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Dev stream je vzdy, kdyz se chystaji nejake slevy. Jde o takove pripomenuti.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: třeba aspoň patche na 60FPS pro next gen.... No nevadí...

Každopádně nedávno jsem si zaregistroval PSGAMER a našel jsem, že KC:D je moje nejvíc hraná hra - přes 189 hodin. Gratuluju WH, protože hry z first person pohledu nemám rád...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Oznámení... A čeho jako? :-P
    AZIM
    AZIM --- ---
    BUCKOWSKI: už jsemna to chtěl koukat, díky za shrnutí
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: vůbec nic zajímavého tam není, čekal jsem nějaké oznámení....
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Dev Stream
    https://youtu.be/1gp5J_GkWXA
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LOJZEE: Taky ale na to krátce poté zařval, kokot.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    DEEFHA: boty, tssss

The Man Who Ate An Airplane Piece By Piece
    https://www.ripleys.com/weird-news/mangetout/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    CHRMLE: Těžko. Kdyby mělo být do dvou let něco venku, tak už by dávno něco ukázali. Však jak dlouho před vydáním pouštěli info o jedničce? Kdepak. Moje botky si udělají výlet ke kontejneru :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam