• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    HONZAL: myslim, ze po konci uz tam nebude Ptacek a jeste nekdo. Takze save pred zacatkem posledniho questu, dohraj si to, loadni a muzes si delat co chces.

LUCIEN: turnaj, jako quest, je sice casove limitovanej, a kdyz se behem danyho tydne neucastnis, tak ho nesplnis, ale kazdej dalsi tejden ho dostanes vzdycky znova.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ale jsou tam časově limitované quest, že? Jako třeba turnaj. Nebo se pletu?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ok, tak asi dotahnu a pak budu mit duvod se k tomu vracet
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HONZAL: vrátí Tě to pak do hry, so místa před konec a můžeš zpět do světa na side questy nebo dlc
    MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    HONZAL: ano.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Pokud dohraju hru, je možný potom dělat side questy?
    CIBL
    CIBL --- ---
    HONZAL: Komba jsou bohužel dost o štěstí, nikdy jsem úspěšnost nevytáhl na víc jak 25%. Pomáhá, když dojde v průběhu komba protivníkovi stamina.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    MIKESHCZ: Tak to video tak nějak potvrzuje mojí domněnku, že musíš být nalevelený, jinak si na kombo pomalej. On tam má Bojovou zdatnost na maximu a stejně se mu to dost často nepovede bo mu protivník uhýbne, vykreje mu to atd., čimž kombo přeruší a musíš znova
    MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - How to perform combos reliably
    https://youtu.be/MsM2CQ0vj8w
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    PATRON: Nakonec se mi včera povedlo to základní omráčení tak jednou z 10 pokusů. Další kombo s mečem sek-bodnutí-bodnutí se mi povedlo jednou. Zkusim ještě levelovat, co to udělá

MIKESHCZ: Tak to si zkusíš hned na začátku, ale když mi po prvnim úderu z komba dá typicky kontra, tak to nezřetězíš
    PATRON
    PATRON --- ---
    HONZAL: také jsem se dobral k taktice klinč a bod. Popřípadě parirovani s kontra útokem. Všechno ostatní mě přišlo pomalejší.
    MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    Základ je, že to další kliknutí musí být až v okamžiku, kdy dodělal předchozí úder, ale zase ne úplně pozdě. Pokud se klikne dřív, tak taky nic. Je to hodně o správném načasování.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Zkusim jeste lehkou zbroj
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Ja je taky nepotrebuju, ale kdyz uz tak leveluju, tak aspon jedno bych chtel umet ;-)
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Ja mel pocit, ze je vubec nedela, ackoliv je papirove umel. Ale vubec me to nezajimalo a obesel jsem se bez nich :-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HONZAL: To uz bohuzel nevim. Ja na to nejak prdel protoze se mi ty komba nechtelo prave ucit a mam pocit ze to proste jindra zacal delat sam.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    REDSNAKE: Odemkneš si je perkovými body. Ale jaksi mi to pořád nejde v boji :-) Ale právě se ptam, jestli nemusim mít Bojovou zdatnost třeba 15+, abych byl dost rychlej
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HONZAL: Uz si popravde moc nepamatuju jak to presne ve hre funguje, ale myslim ze te to bernard musi naucit nebo se to odemika za skill pointy. Ja se ze zacatku bal ze opravdu ty komba musis provadet presne smerovanymi udery jak je ve hre naznaceno ale mam pocit ze se pouziji kdyz je jednoduse umis a normalne fajtis, tak je stejne postava pouzije bez nejakyho memorovani kolikrat z kteryho smeru svihnout…
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    moje taktika je typicky klinč a pak bodnutí do hlavy, ale mam pocit, že tim přicházim o zajímavý mechaniky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam