• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    NOOLY: ty jo Japonsky to musim zkusit, citim ze to dostane uplne novy naboj
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    BAT: :D Chápu, ale já mám relevantní informace. V rámci 20GB updatu jsou jen lokalizační paky a videa (zvuk včetně češtiny a japonštiny je v nich zapečený).
    BAT
    BAT --- ---
    NOOLY: teda nechci znit nevdecne, ale "pokud vim" a "co vim", zni jako jinymi slovy receno "nevim, ale neco si myslim" :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    BUCKOWSKI: je to normálně oficiální aktualizace na steamu a podobně
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BAT: Pokud vím, tak to není žádná oficiální aktualizace přímo od Warhorse.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    BAT: Co vím, tak nejsou.
    BAT
    BAT --- ---
    Tusi nekdo, jestli v ramci ty aktualizace jsou i nejaky opravy bugu, nebo nejaky vylepseni?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DEEFHA: pry to neprošlo.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Mimochodem - letos jsem zase zapomněl na výročí: před měsícem to byly čtyři roky, co jsem se vsadil, že pokud do pěti let vznikne druhý díl KC:D, tak sežeru vlastní Martensky. Takže příští rok to ukončíme a já je budu moct konečně vyhodit :-)

[DEEFHA @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.]
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELECTRICKOTA: Co konzole? Už se ví?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Na Steamu a později Gog i Epicu bude dnes dostupná aktualizace s Českým dabingem
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Hrajeme živě Kingdom Come: Deliverance s českým dabingem. Pojďte si poslechnout úvod hry česky
    https://www.youtube.com/watch?v=wjJtuT0D6HU&ab_channel=Vortex
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TOYAK: To BETA v názvu zřejmě neznamená že by to byla betaverze raytracingu, ale že to je fakt původní beta KCD, kde byla herní mapa ohraničená těmihle ploty a prý tam byla hustota porostů v lesích vyšší než ve finální verzi.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    TOFI: Co tam dělají ty železné zábrany (ploty) v cca 6:00 minutě nalevo?
    TOFI
    TOFI --- ---
    [8K] Kingdom Come Deliverance BETA with RTX 4090 RAYTRACING RTGI in 2022 - nearly Reallife Forests
    https://www.youtube.com/watch?v=WGP08JdFJ9o&t=1
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PUNKREASS: myslím, že Ptáček je zalezlý někde v tom spodním hradu, ale nereaguje, ale já už asi nemám žádné questy, s tímto npc
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    HONZAL: myslim, ze po konci uz tam nebude Ptacek a jeste nekdo. Takze save pred zacatkem posledniho questu, dohraj si to, loadni a muzes si delat co chces.

LUCIEN: turnaj, jako quest, je sice casove limitovanej, a kdyz se behem danyho tydne neucastnis, tak ho nesplnis, ale kazdej dalsi tejden ho dostanes vzdycky znova.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ale jsou tam časově limitované quest, že? Jako třeba turnaj. Nebo se pletu?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ok, tak asi dotahnu a pak budu mit duvod se k tomu vracet
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HONZAL: vrátí Tě to pak do hry, so místa před konec a můžeš zpět do světa na side questy nebo dlc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam