• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KEJML: Hmmm, na tom něco bude... Inu, tak uvidíme!
    KEJML
    KEJML --- ---
    DEEFHA: No na druhou stranu tehdy jeli kampaň na Kickstarteru, v rámci níž museli být transparentní. Mám pocit, že si pak i někde stěžovali, že to na ně vyvíjelo zbytečně velký tlak.

Tentokrát bych čekal oznámení nějaký půl rok, max. rok před vydáním.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Za mě je teda nepravděpodobný, že by se o hře nijak nemluvilo, pokud by byla ve fázi rok do releasu. Stačí se podívat, kolik let se mluvilo a psalo o KC:D - první info jsem já osobně zaregistroval asi sedm let před vydáním. A klidně to mohlo být ještě dřív, já to totiž nesledoval aktivně, jen jsem na to tehdy náhodou narazil někde v Levelu. Ono by to taky k ničemu nebylo, kdyby se o tom nemluvilo :⁠-⁠)

Takže za mě bych ty moje boty klidně nabídnul ke konzumaci za další pět let, ale už jsou v popelnici.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DEEFHA: Třeba natáčejí release trailer ;)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    podle me max rok, coz bude tak akorat nez se naloaduje jednicka na switchi
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DEEFHA: to je samozřejmě dost možný :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JULIAN: No nevím. Jestli teď něco natáčejí v Kutný Hoře, tak si klidně můžeme počkat dalších pět let :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DEEFHA: Ale tesne!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Á, pozdě :-) Což mi připomíná, že ty moje Martensky, který jsem si pět let schovával, už konečně můžu vyhodit.

[DEEFHA @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.]
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MYKEZ: Nice, pobavil me tam ten payWall 😂
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    MYKEZ: Yes Kutenberg potvrzen :D
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Filmaři natáčeli v centru Kutné Hory. Pořizovali záběry pro počítačovou hru - Kutnohorský deník
    https://kutnohorsky.denik.cz/zpravy_region/kutna-hora-nataceni-pocitacova-hra-centrum-filmari-25012024.html
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JUNGLER: jasny a pocitac si taky muzes spojit s televizi misto monitoru, ale nevim, jak to budes hrat na full HD, jestli se ti to nebude sekat, vim, ze me strasne triggrovala ta jizda konem a vylamovat zamky taky skoro neslo, s ps5 to jde samo, predtim byl Jindra fakt chudak, ted z neho delam mistra ze vseho, kostky neprohral asi mesic a vcera se mi povedlo strelit jelena, pestni souboje taky zatim neprohral
    Vim, ze tam mam najit nejaky lapky, ale seru na to a lovim jeleny
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    MINERWA: V čem je lepší KCD na PS5 oproti PC? Na PC můžeš hrát taky s gamepadem.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA: trklo mě to při hledání hřbitovního kvítí, nezapomenutelný úkol :))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JAMILLOS: hezký, mně to stálo 450,-
    sice nemám na playstation ten českej dabing, zjistila jsem, že jsem to už hrála, ale na kompu (měla jsem to asi za tejden dohraný, takže mě to netrklo hned, na ps5 je to ale úplně jiná hra, stokrát lepší!)
    ten dabing mě samozřejmě velmi mrzí, ale na ničem jiným už tu hru hrát nechci

jsem zvědavá, jak si dvojka poradí s tím ovladačem ps5 a dá tomu ještě nějaký legrácky, jako třeba tu hmatovou odezvu
    MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    JAMILLOS: Jasně , tak to bylo původně. Cz titulky tam byly od začátku.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MYKEZ: No já už si to nepamatuju (a bůhví co to bylo za verzi), tak se pro info ptám. Ok.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    JAMILLOS: Tohle snad bylo možný od začátku, ne?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    LOJZEE: Hele je možný tam mít český texty, ale původní (anglickej) dabing?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam