• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Nejsi sam, taky jsem se nadchnul ze dostanem neco ze 17/18. stoleti na prvni dobrou. Namisto toho, to bude zase tupec Jindra nejspis.
    AIAX
    AIAX --- ---
    TRAGED: Jako...oukej. Ale válečný kůň může být z bitvy u Grunwaldu anebo z bitvy u Arrasu. A když už propagujeme hru z vrcholného středověku, tak bych čekal spíš rytíře na koni než cosi připomínající první světovou. Stejně tak bych se podivil, kdyby tam švihli nějakého jezdce z dob Alexandra Velikého a lidi by říkali "co se divíš, dyť je to válečný kůň". Ale dobře, je to drobnost, sere pes. Na čtvrtek se nemůžu dočkat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AIAX: To je Warhorse, ne ukázka ze hry :-)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    AIAX: hehe
    AIAX
    AIAX --- ---
    To je opravdu zajímavý oděv toho jezdce, vzhledem k tomu, že všichni čekají pokračování KCD z raného 15. století, a ne z viktoriánské éry :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Meeeeh... :-P

CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KEJML: Neverim
    KEJML
    KEJML --- ---
    LUCIEN: To samé říká i oficiální trailer :)

Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition Trailer – Nintendo Switch [PEGI ENG]
    https://www.youtube.com/watch?v=bjG7RSemBpg
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Říká Reddit...

JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jakožto rodilý Kutnohořan přiznávám, že jsem o tomhle neměl ani šajna.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AIAX: Jj, právě. Hele, třeba to byla upoutávka na Stříbření a všichni jen zmatkujeme :-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    DEEFHA: Hele to je dobrá otázka. V tom článku stojí jen "záběry do hry". Je tam i odkaz na vlákno na Facebooku, kde se to probíralo, moc chytrý z toho ale nejsem. Někdo tam tvrdí, že prý sekuriťáci tvrdili, že tam točí reklamu na hru. Což by asi dávalo větší smysl, jelikož cutscény se točí v motion-capture studiu že.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Já tomu teda moc nerzumím, tak se radši zeptám: proč by se cutscény měly točit v reálu? Ona ta dvojka bude FMV QTE? :-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    KEJML: No jestli už se točí cutscény, tak by už hra měla být v poslední fázi ne? Nebo aspoň myslím, že točení a dabování přichází až úplně na konec. Pokud jo, tak bychom mohli mít oznámení v létě, třeba na Gamescomu, a vydání zase v zimě, leden-únor, jako posledně.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    PATRON: Vsicni na vsem vsude
    PATRON
    PATRON --- ---
    Teď je to dost utajované, všichni kdo pracují na 2 podepsali docela nepříjemné NDA.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KEJML: Hmmm, na tom něco bude... Inu, tak uvidíme!
    KEJML
    KEJML --- ---
    DEEFHA: No na druhou stranu tehdy jeli kampaň na Kickstarteru, v rámci níž museli být transparentní. Mám pocit, že si pak i někde stěžovali, že to na ně vyvíjelo zbytečně velký tlak.

Tentokrát bych čekal oznámení nějaký půl rok, max. rok před vydáním.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Za mě je teda nepravděpodobný, že by se o hře nijak nemluvilo, pokud by byla ve fázi rok do releasu. Stačí se podívat, kolik let se mluvilo a psalo o KC:D - první info jsem já osobně zaregistroval asi sedm let před vydáním. A klidně to mohlo být ještě dřív, já to totiž nesledoval aktivně, jen jsem na to tehdy náhodou narazil někde v Levelu. Ono by to taky k ničemu nebylo, kdyby se o tom nemluvilo :⁠-⁠)

Takže za mě bych ty moje boty klidně nabídnul ke konzumaci za další pět let, ale už jsou v popelnici.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DEEFHA: Třeba natáčejí release trailer ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam