• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Vůbec. Jen si krátíme čekání :-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TRAGED: ani ne, pockam si az bude prvni razatnejsi akce, a pak si koupim cely vyhajpovany, rovnou 10 kopii :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Opravdu se pozastavuje že nad tím jak funguje hype marketing?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AIAX: Warhorse style, co naděláš.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Chápu, když studio rozešle hru médiím a jutuberům týden, dva před vydáním, aby byla recenze na den vydání. Ale proč jim pouštět trailer týden před zbytkem světa? Pak všichni všechno vědí, ale nemůžou říct, a je to strašný krinž.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Mě na tom pobavila hlavně ta potřeba sdělit, že to vím na 300%, asi třikrát líp než autoři! :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: Souhlasím. Na druhou stranu ale chápu média, že i přes NDA chtějí k tématu něco napsat, protože je to teď v kurzu. Ovšem teď mě napadá, že pokud kolega od manželky něco ví, tak manželka NDA určitě porušila :-P
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: IMHO jsou komentáře typu "já něco vím, ale nemůžu nic říct" jednou z nejzbytečnějších věci na internetu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Kolega z práce na firemním chatu:

Já se strašně bavím. Vím na 300% co to bude, jelikož manželka pro Warhorse maká a ty komentáře všude ve světě jsou boží. Bohužel nesmím říct detaily, ale jedno říct můžu - bude to výborná věc :slightly_smiling_face:

Tu poslední větu teda říkají všichni z médií, kterým Warhorse před pár dny něco předvedli.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AIAX: Ty víš co propagujou? Že to ještě neohlásili.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Nejsi sam, taky jsem se nadchnul ze dostanem neco ze 17/18. stoleti na prvni dobrou. Namisto toho, to bude zase tupec Jindra nejspis.
    AIAX
    AIAX --- ---
    TRAGED: Jako...oukej. Ale válečný kůň může být z bitvy u Grunwaldu anebo z bitvy u Arrasu. A když už propagujeme hru z vrcholného středověku, tak bych čekal spíš rytíře na koni než cosi připomínající první světovou. Stejně tak bych se podivil, kdyby tam švihli nějakého jezdce z dob Alexandra Velikého a lidi by říkali "co se divíš, dyť je to válečný kůň". Ale dobře, je to drobnost, sere pes. Na čtvrtek se nemůžu dočkat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AIAX: To je Warhorse, ne ukázka ze hry :-)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    AIAX: hehe
    AIAX
    AIAX --- ---
    To je opravdu zajímavý oděv toho jezdce, vzhledem k tomu, že všichni čekají pokračování KCD z raného 15. století, a ne z viktoriánské éry :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Meeeeh... :-P

CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KEJML: Neverim
    KEJML
    KEJML --- ---
    LUCIEN: To samé říká i oficiální trailer :)

Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition Trailer – Nintendo Switch [PEGI ENG]
    https://www.youtube.com/watch?v=bjG7RSemBpg
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Říká Reddit...

JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jakožto rodilý Kutnohořan přiznávám, že jsem o tomhle neměl ani šajna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam