• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Budou tam deti?
    BAT
    BAT --- ---
    BUCKOWSKI: logicky, dvakrat tolik co v prvni
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Kolik bude ve dvojce postav černé pleti?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Takže Kingdom Come: Deliverance 2: Retribution 1: Rise of Henry.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Vsiml jsem si na nastence, ze za rok a pul bude desate (!) vyroci puvodniho ocekavaneho data vydani prvniho dilu :D
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Unikl trailer Kingdom Come: Deliverance II! – Letem světem Applem
    https://www.letemsvetemapplem.eu/2024/04/18/kingdom-come-deliverance-ii-trailer/
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BAT: je to neocekavane DLC, kdete nikdo nechtel, ale prida vsem NPC Vavruv plnovous.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Já se minimálně stejně jako na hru těším na reakci amerických médií, jestli to zlému Vávrovi zase dají sežrat. Nebo jestli si to Embracer už nějak pohlídá z hlediska PR. Už teď jsem si všiml, že na ten tweet o tom revealu bylo relativně ticho po pěšině, informovali o tom PC Gamer, IGN a pár menších outletů, ale ostatní ne, hlavně notorická trojice Kotaku, Polygon a Eurogamer.

Situace v Americe se za těch šest let moc nezměnila, nedávno se hlasitě kritizoval seriál Šógun za etnickou homogeneitu obsazení, takže zase čekám zábavu :D
    MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    BAT: Nebo DLC, které hlavního hrdinu přesune do 30. let do města podobného New Yorku, v době kdy tu řádí italská mafie. 😁
    BAT
    BAT --- ---
    Vsichni jste uplne mimo.
    Je to DLC pro KCD, ktere do hry konecne prida dosud chybejici draky a magii.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AAZAZEL: ... a spousta "Pane, ano pane!"
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BEREGOND: a bude tam spoustu vybuchujicich barelu
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BEREGOND: Jako ale to by mi asi vůbec nevadilo :-D
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    DEEFHA: Bude to realtime strategie, kde se po kliknuti na jednotku ozve "Pane, ano pane".
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Vůbec. Jen si krátíme čekání :-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TRAGED: ani ne, pockam si az bude prvni razatnejsi akce, a pak si koupim cely vyhajpovany, rovnou 10 kopii :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Opravdu se pozastavuje že nad tím jak funguje hype marketing?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AIAX: Warhorse style, co naděláš.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Chápu, když studio rozešle hru médiím a jutuberům týden, dva před vydáním, aby byla recenze na den vydání. Ale proč jim pouštět trailer týden před zbytkem světa? Pak všichni všechno vědí, ale nemůžou říct, a je to strašný krinž.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Mě na tom pobavila hlavně ta potřeba sdělit, že to vím na 300%, asi třikrát líp než autoři! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam