BUCKOWSKI:
- celkem snadno můžeš rozbít ekonomiku a do pár hodin si koupit krále Václava i s Pražským hradem.
- pokud nehraješ na Hardcore tak většinu skillů leveluješ příliš rychle, i když se moc nesnažíš. Když se snažíš, jsi ještě před Přibyslavicemi nezastavitelný, neviditelný, nepolapitelný, neodolatelný tank, který se ze všeho vykecá líp než pražský politik
- master strajky dělají ze soubojáku bramboračku (což nedávno přiznal i sám Viktor)
- rubec proti více než jednomu panákovi se nakonec nějak naučíš, ale že by to byla kdovíjaká bžunda, to se říct nedá
- komba jsou lautr k ničemu - proti polonahému Lojzovi s vidlema v ruce je nepotřebuješ a proti borcům v plné plátové jsou spíš na škodu, protože protivníci je berou jako vítanou příležitost k master strajku
- čtení probíhá strašně rychle, všechny související perky vypadají, že byly designované na mnohem pomalejší čtení, ale pak to zrychlili, takže většina perků je teď k ničemu
- na to, kolik různých způsobů manipulace s Charismou existuje (šaty, šperky, mytí, praní prádla, perky, jídlo, kůň, pes, různé statusy atd., jako fakt hromady), se charisma checky objevují dost málo a většinou nejsou moc podstatné
- ten systém reputace je hodně vratký, kolikrát je člověk obviněný ve městě, kde nic neproved (jednou mi visela ikona vězení nad dávno vypálenou Skalicí)
Na tyhle věci jsem během hraní remcal nejvíc, ale stejně jsem se bavil parádně, hlavně na Hardcore. Fakt doufám, že Hardcore bude i ve dvojce.