• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Já mám všechny trofeje. Nejlepší byla ta za projetí hry na Hardcore se všemi malusy, bavil jsem se asi 10x víc než na Normal.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MINERWA: Já jdu IRL ven zítra a všichni jistě víte kam :-) KC:D jsem pořád ještě nehrál, takže ani nemám žádný trofeje. Ale už jsem si to koupil v akci na Steamu a hodlám to příležitostně zapnout. Na Xku to u nás hraje výhradně mladá, ale ta tuhle trofej prý taky nemá ¯\_(ツ)_/¯
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Včera nějakej youtuber hlásil, že mají lidi víc chodit ven, taky jsem si zrovna včera říkala, že by lidi měli víc chodit ven v kingdom come deliverence
    Co takhle se poměřit svýma oceněníma? Jsou tam nějaké skryté, kdo z vás má cenu David Horák?
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    AIAX: Herec Bohuty je jinej.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BAT: já letos zabila jenom tři lidi, ale sílu mám už 19
    BAT
    BAT --- ---
    MINERWA: Ale to ja samozrejme taky... zvlast u prvniho tabora, pak jeste u druhyho tabora, u tretiho tabora, u ctvrtyho, u patyho, u sestyho, u sedmyho, u osmyho, u devatyho, u desatyho, u jedenactyho, u dvanactyho, u trinactyho, ALE u ctrnactyho tabora... tam taky, pak u patnactyho tabora, u sestnactyho, u sedmnactyho, u sedmnactyho, u sedmnactyho (ten delam vzdycky na trikrat), u osmnactyho, u devatenactyho, a od dvacatyho uz ani neslezam z kone.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BAT: tak když seš na koni! .)) to mě nikdy nenapadlo, já se tam plížím výdycky jako debil
    BAT
    BAT --- ---
    MINERWA: No jak... proste blbi.
    Si nekdy zajed do lesika za sevcovnou, najdi bandu 5-6 sevcu, a zacni po nich treba strilet z luku a sleduj co to s nima udela...
    - nekdy uplne blbi nejsou a treba zkousi utect, nebo te zkusi shodit z kone, pokud jsou smysluplne blizko, ale nezridka proste jen stoji a cumi jak kdyby jim uletel verpanek.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BAT: jak blbí? já chodim k ševci každý tři dny, pak mi kůň nosí kdyžtak další boty a v truhle je mám taky, bot není v kcd nikdy dost
    mě by právě jako zajímalo, jestli se mám vyhejbat loužím nebo si boty sundavat, když lezu do řeky
    BAT
    BAT --- ---
    TRAGED: ale jo, jsou, ale obcas trochu blbi :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GANDHI: Nenaleštěnej kov zrovna moc odrazů nehází. Imho jebto s odrazy jako s proužky u Adidas. Víc než tři můžeš sehnat na tržnici, ale není to víc Adidas.
    Obecně se o s tím teď přehání. Krásný záběry v trailerech ne tmavou uličku a odrazy v kaluži. Krásný screenshoty, ale při samotné hře to už vůbec nesleduju.

Grafika jedničky je stále skvělá. Jestli nebude na ps5 a xbox 60fps, tak to asi bude hodně vylepšený.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: minimalne to vypada, ze maji konecne nejaky rozumny reflexe na brneni, coz je ve hre, kde se to plechacema hemzi, vcelku podstatna zmena:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BAT: Tam nejsou ševci?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Co máte s grafikou. I po šesti letech mají pořád mají nejlepší lesy a vegetaci. S ksichty a animacemi špička nejsou, ale vylepšili obojí pořádně, stačí na Googlu rychle srovnat s jedničkou. Nebe a dudy.

Neví někdo, jestli Bohutu mluví stejný herec? Pokud jo, tak se za ty roky taky dost vytáhl, v těch trajlerech je úplně boží.

"Gentlemeen, praise be to our Lord Jesus Christ!" :D
    BAT
    BAT --- ---
    DOUPLE: na druhou stranu... grafika mozna neni to s cim bylo primo nutne nejak vic hybat nez jak je vidno (hlavne at se to hybe :)).
    Ja bych radeji fungujici boty, schopnost aspon trochu vetsich bitev, eliminovany clipping vrstev brneni/obleceni, a mene prkene 1st person animace (nakonec i na 3rd person a npc animacich bylo obcas co lepsit).

Ale zaroven musim priznat, ze (WarHorse si ted zacpe usi!!!) ja bych to hral i kdyby to bylo ve vsem stejny jak jednicka :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MINERWA: s grafikou za tech 6 let moc nepohli teda
    AIAX
    AIAX --- ---
    Já věděl, že na to nemám čekat a pustit si to až další den. V hromadě onlinovek a anime to byl snad jediný zajímavý trailer.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Vrcholem Summer Game Show byl nový trailer na české Kingdom Come 2 - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/summer-game-fest-kingdom-come-2-hry.A240607_162531_bw-novinky_srp
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Už je to za rohem!

Setkání Kingdom Come Deliverance - Oficiální stránky městysu Rataje nad Sázavou
    https://www.obecrataje.cz/zivot-v-obci/kalendar-akci/setkani-kingdom-come-deliverance-532_290cs.html

MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX: já hrála v 11 letech dooma a tam byla motorová pila myslím taky :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam